psturksercan yazdı:
burakofly yazdı:
psturksercan yazdı:
NTSC-J orjinal PS3 e sahibim, yani kırık değil. Dediğin gibi onay işareti benim konsolda O tuşuyla yapılıyor. Ben de denedim ama X işaretine çeviremedim.
Ancak bazı oyunlarda değişiklik oluyor. Donanım olarak değiştirilmiyor bilgin olsun. Kırık konsolları bilemem çünkü ben orjinal kullanıyorum

Şöyle bir rehber var bir incele istersen belki sen bişey anlarsın..
İşte bu yöntem JB li konsollarda olur, kırılmamış konsolda olmaz. Bu arada konu korsana kayıyor ve başlığı kilitlememe yol açabilir. Tekrar ediyorum orjinal kırılmamış konsollarda bu uygulamayı yapamazsın. İllaki JB li konsollarda olur. Ha illa oyunlarda sıkıntı yaşıyorum dersen, oyuniçinde kontrol ayarlarını değiştirebilirsin. Ben Silent Hill Homecoming te verem oldum bu tuşlar nedeniyle ve değiştirdim kurtuldum.
zaten orjinal makinede bunu nasıl yapabileceğimizin araştırmasını yapıyoruz korsanla işimiz yok başlık orjinal makinede nasıl seçim tuşunu x yapabileceğimiz konusundadır.
benim makinelerimin bazıları X bazıları O seçim yaptığı için müşterilerim sorun yaşıyor bu konuyu acil olarak çözmem gerek acaba PSN'de bunu giderecek bir uygulama varmıdır?