|
Zaman: 25 May 2012, Cum 09:27:25
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Ses sitemi alacağım yardım  Gönderilme zamanı: 24 Kas 2009, Sal 21:05:56 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
LOGITECH X530 5.1 HOPARLOR 70W optik girişi varmı? Ps3 e nasıl bağlayacaksın hemen bir bakayım...
Ürün Kodu : LOGI.SPK.X530.1 Üretici Kodu : X530 (970114-1914) Toplam Güç : 70 Watt (RMS) Bileşen Sayısı : 5x Uydu(45W), 1x Subwoofer(25W) Ölçüler : Uydu: 2.5"x8x3" Subwoofer: 6"x9x9.25" Gerekli Sistem : 5.1 kanal ses kartı CD, MP3 çalar Özellikler : FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses Duvara monte edilebilir tasarım Kulaklık girişi Garanti Süresi (Yıl) : 2
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
xcage46
|
Mesaj Başlığı: Re: Ses sitemi alacağım yardım  Gönderilme zamanı: 25 Kas 2009, Çrş 14:09:11 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 28 Tem 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 666 Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
|
|
Sonuçta giriş seviyesi bir sistem alıyorsunuz, sistemi PS3'ünüze 3'lü A/V kablosu(diğer adı lale kablo)nun kırmızı ve beyazı ile bağlayacaksınız, yani dts veya dolby ses almanız imkansız, analog bir ses alacaksınız, an itibariyle markasının size sağlayacağı dayanıklılık ve garanti sayesinde ve cebinizden çıkan paranın karşılığında alacağınız ses sizi memnun edecektir. Gel gelelim verceğiniz 150-200 Tl. civarındaki para sizin için az veya çoktur onu bilemem ama, ses sistemi için ne yazıkki düşük hatta çok düşük bir para, yani sonuçta markası iyi ve size Ps3'ünüzden ses verecek bir sistem hepsi bu, alınırmı derseniz bu paraya kesinlikle, Logitech alınırmı derseniz, her ürünü istisnasız alınır ve tepe tepe kullanılır, şimdiden iyi günlerde kullanın saygılar, sevgiler (Tüm bunlar kişisel fikirlerimdir, konu hakkında daha teknik bilgiye sahip bir arkadaşın değerli yorumları daha aydınlatıcı olacaktır.)
|
|
|
|
 |
|
xcage46
|
Mesaj Başlığı: Re: Ses sitemi alacağım yardım  Gönderilme zamanı: 26 Kas 2009, Prş 13:05:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 28 Tem 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 666 Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
|
hakan0026 yazdı: sordugum soruların cevaplarına ulasamadım verılen lınklerde,daha acıklayıcı bılgı verebılırmısınız Aslında verilen linklerde anlatılmak istenilen dts veya dolby ses alabileceğiniz ses sistemlerinin incelemeleri, yani size bu linkleri veren arkadaş, şunu demek istiyor; al bunlardan birini keyfine bak. Gelelim sizin sorunuza, çevirici dediğiniz şey, yani Dijital Receiver, bulabilirmisiniz bilemiyorum, benim bildiğim Creative'in DDTS 100 diye bir modeli vardı ama sıfırı üretilmiyor, bunun dışında bulduğunuz receiverlarda çok pahalı olacaktırkı, buda bir anlam ifade etmez, siteyi biraz araştırırsanız bu konu hakkında ''en ucuz dijital ses sistemi yapma(buna benzer bir isim taşıyordu yanılmıyorsam)'' adı altında anlatılmıştı. Gelelim tv ye bağlama olayına elinizdeki sistem tv için üretilmiş bir ürün değil performansı yetersiz kalacaktır, hiç gerek yok yani. Kısacası ilk söylediğim şeye geliyorum, giriş seviyesi bir sisteme sahipsiniz, dts veya dolby ses alamazsınız, ayrıca elinizdeki sistem bir home theater sistem de değil yani tv ye bağlamanız anlamsız, amacını aşan bişey için kullanmanın bir faydası olmayacaktır.(Yine söylüyorum teknik konulardaki tüm fikirler bana aittir, tartışmak amaçlı ortaya attığım iddialar değildir, daha çok teknik bilgiye sahip bir arkadaşın verceği bilgiler daha aydınlatıcı olacaktır.)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|