Zaman: 25 May 2012, Cum 09:27:25

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Ses sitemi alacağım yardım
MesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2009, Sal 20:56:28 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

LOGITECH X530 5.1 HOPARLOR 70W RMS urunu almaya karar verdım fıyatı bakımından uygun geldı sızden rıcam urun hakkında yorum yapabılırmısınız en azından kullananlar yorum yapabılırler mı ona gore sıparısımı vereyım yada 200 lıraya kadar 5+1 ses sıstemı onerılerınızı beklıyorm ve onlıne olarak nerden temın edebılecegımı de yazarsanız cok memnun olurum

Mesaj Başlığı: Re: Ses sitemi alacağım yardım
MesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2009, Sal 21:05:56 
Site Kurucusu
Kullanıcı avatarı

LOGITECH X530 5.1 HOPARLOR 70W optik girişi varmı? Ps3 e nasıl bağlayacaksın hemen bir bakayım...

Ürün Kodu : LOGI.SPK.X530.1
Üretici Kodu : X530 (970114-1914)
Toplam Güç : 70 Watt (RMS)
Bileşen Sayısı : 5x Uydu(45W), 1x Subwoofer(25W)
Ölçüler : Uydu: 2.5"x8x3"
Subwoofer: 6"x9x9.25"
Gerekli Sistem : 5.1 kanal ses kartı
CD, MP3 çalar
Özellikler : FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses
Duvara monte edilebilir tasarım
Kulaklık girişi
Garanti Süresi (Yıl) : 2

MesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2009, Sal 23:47:31 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

yok mu yardımcı olacak bırı ıyı performans alırmıyım bu sıstemle

MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2009, Çrş 14:09:11 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
Sonuçta giriş seviyesi bir sistem alıyorsunuz, sistemi PS3'ünüze 3'lü A/V kablosu(diğer adı lale kablo)nun kırmızı ve beyazı ile bağlayacaksınız, yani dts veya dolby ses almanız imkansız, analog bir ses alacaksınız, an itibariyle markasının size sağlayacağı dayanıklılık ve garanti sayesinde ve cebinizden çıkan paranın karşılığında alacağınız ses sizi memnun edecektir. Gel gelelim verceğiniz 150-200 Tl. civarındaki para sizin için az veya çoktur onu bilemem ama, ses sistemi için ne yazıkki düşük hatta çok düşük bir para, yani sonuçta markası iyi ve size Ps3'ünüzden ses verecek bir sistem hepsi bu, alınırmı derseniz bu paraya kesinlikle, Logitech alınırmı derseniz, her ürünü istisnasız alınır ve tepe tepe kullanılır, şimdiden iyi günlerde kullanın saygılar, sevgiler (Tüm bunlar kişisel fikirlerimdir, konu hakkında daha teknik bilgiye sahip bir arkadaşın değerli yorumları daha aydınlatıcı olacaktır.)

MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2009, Prş 09:34:26 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

tskler pekı ben bu sıstemı dırek sonynın hangı modelı oldugunu cıkaramadım lcd tvye baglarsam yıne performans alamazmıyım dts ve dolby seslerı almak ıcın cevırıcı falan alsam fıyatı ne olur nerden temın ederım

MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2009, Prş 09:42:34 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

http://www.playstationturk.com/teknik-y ... emesi.html

http://www.playstationturk.com/inceleme ... stemi.html

psn : cemil4

MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2009, Prş 10:56:26 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

sordugum soruların cevaplarına ulasamadım verılen lınklerde,daha acıklayıcı bılgı verebılırmısınız

MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2009, Prş 13:05:54 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
hakan0026 yazdı:
sordugum soruların cevaplarına ulasamadım verılen lınklerde,daha acıklayıcı bılgı verebılırmısınız

Aslında verilen linklerde anlatılmak istenilen dts veya dolby ses alabileceğiniz ses sistemlerinin incelemeleri, yani size bu linkleri veren arkadaş, şunu demek istiyor; al bunlardan birini keyfine bak. Gelelim sizin sorunuza, çevirici dediğiniz şey, yani Dijital Receiver, bulabilirmisiniz bilemiyorum, benim bildiğim Creative'in DDTS 100 diye bir modeli vardı ama sıfırı üretilmiyor, bunun dışında bulduğunuz receiverlarda çok pahalı olacaktırkı, buda bir anlam ifade etmez, siteyi biraz araştırırsanız bu konu hakkında ''en ucuz dijital ses sistemi yapma(buna benzer bir isim taşıyordu yanılmıyorsam)'' adı altında anlatılmıştı. Gelelim tv ye bağlama olayına elinizdeki sistem tv için üretilmiş bir ürün değil performansı yetersiz kalacaktır, hiç gerek yok yani. Kısacası ilk söylediğim şeye geliyorum, giriş seviyesi bir sisteme sahipsiniz, dts veya dolby ses alamazsınız, ayrıca elinizdeki sistem bir home theater sistem de değil yani tv ye bağlamanız anlamsız, amacını aşan bişey için kullanmanın bir faydası olmayacaktır.(Yine söylüyorum teknik konulardaki tüm fikirler bana aittir, tartışmak amaçlı ortaya attığım iddialar değildir, daha çok teknik bilgiye sahip bir arkadaşın verceği bilgiler daha aydınlatıcı olacaktır.)

MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2009, Prş 15:11:03 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

bılgı ıcın tskler ben bu urunu pc dısındadaha cok tvde kullanmak ıstıyorum daha cok tvde 5+1 performans alabılmem ıcın ne yapmam gerekıyor Dijital analog çevirici; Creative Gd580 yada CREATIVE DDTS-100 gıbı urunlerı mı kullanmam gerekıyor aksı halde ıstedıgım performansı alamazmıyım bu konuda baya bı acemıyım balıklama daldım olaya bana bu urunden gereklı performansı alabılmem ıcın yardımcı olurmusunuz

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: