|
Zaman: 25 May 2012, Cum 09:28:40
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 10 Ağu 2011, Çrş 00:42:52 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
arkadaşlar ; acemi birlik amasya çıktı. Usta birlik tekirdağ, 12 sinde bölüğe katılacağım...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 10 Ağu 2011, Çrş 01:02:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
Hayırlı olsun Amasya iyidir şanslısın 
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 10 Ağu 2011, Çrş 02:25:16 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
ustaaaa. hadi hayırlısı olsun ya. orada komutanlar bilinmez tabi de yer iyi abi. inşallah kazasız belasız hallet de gel
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
ozcan83
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 10 Ağu 2011, Çrş 04:02:15 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 May 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 748 Konum: Where amazing happens...
|
|
Burhan hocam hayırlı olsun,ben senin kadar şanslı değilim. Acemi birlik Serinyol Hatay Usta birlik Köprülü 4. Sınır Tb. Kmt. Çukurca-Hakkari
|
 |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 16 Ağu 2011, Sal 12:37:48 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
|
ozcan83 yazdı: Burhan hocam hayırlı olsun,ben senin kadar şanslı değilim. Acemi birlik Serinyol Hatay Usta birlik Köprülü 4. Sınır Tb. Kmt. Çukurca-Hakkari Hayırlısı kardeşim kısa dönem değil herhalde senin. İnşallah sağ salim gelirsiniz hepiniz. Hayırlı teskereler...
|
|
|
|
 |
|
ozcan83
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 11 Eyl 2011, Pzr 13:42:13 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 May 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 748 Konum: Where amazing happens...
|
|
Teşekkürler hocam,kısa dönemim ama ikramiye vurdu resmen.Herkese selamlar,görüşmek üzere.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|