|
Zaman: 25 May 2012, Cum 09:29:05
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 02 Ağu 2011, Sal 15:55:55 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Sevgili arkadaşlar, editörler ve diğer site sakinleri
12 Ağustos günü vatani görevimi yapmak için askere gideceğimi bu başlık altında sizlere açıklıyorum. 5 ay gibi bir süre sizlerle olamayacağım. Bu zaman zarfında sitemizin bazı birimlerinde aksamalar olabilir ama editör arkadaşlarımız ellerinden gelen çabayı göstereceklerine inanıyorum. Geldiğim zaman yeni projeler ile sizlerin karşısında olacağız.
Görüşmek dileğiyle
Burhan Mızrak...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 02 Ağu 2011, Sal 16:06:20 |
| Site Admin |
 |
|
Burhan abi şimdiden Allah'a emanet, hayırlı tezkereler olsun şimdiden. Her birebir konuşmamızda da dile getirdiğim gibi, SENİ ÖZLEYECEĞİZ. 
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 02 Ağu 2011, Sal 16:15:06 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
teşekkür ederim evrencan  bende sizleri özleyeceğim...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
ondrgnc
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 02 Ağu 2011, Sal 17:10:24 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 02 Ağu 2011, Sal 16:31:01 Mesajlar: 45 Konum: ANTALYA
|
|
Hayırlı teskereler.
_________________ Önder GENÇ - 27 ANTALYA 
|
|
|
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 02 Ağu 2011, Sal 18:15:06 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
|
Hayırlı teskereler Burhan usta. Hayırlısıyla gidip gel ..
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 02 Ağu 2011, Sal 20:47:31 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
vay be burhan askere gidiyo  adamım gitme derdimde mecbursun:) güle güle git güle güle gel kardeşim
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 03 Ağu 2011, Çrş 01:04:47 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Burhan Usta yada Master Burhan geçmiş olsun şimdiden. İnşallah olaysız, minimum nöbet, devriye ve at sayısında disko'ya hiç uğraman gerekmeden, soğuk suyla kış günü duş almak zorunda kalmadan, kantininde içecek suyu 2 hafta süreyle bitmeden, gece yatış içtiması olmadan bir askerlik geçirirsin. inan bunlar askerlik yapacak biri için çok güzel temenniler. orion'un da dediği gibi hastalıklara dikkat et. yaz günü. o botun içinde o ayaklar ne olacak?? düşündükçe mavi ekran veriyor insan. inşallah güzel bir yere düşersin de belli oldu mu? 1-2 gün önce belli oluyordu benim gittiğim sıralar ama değişmediyse düzen daha belli değildir değil mi?
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
ozcan83
|
Mesaj Başlığı: Re: Sevgili site sakinleri Askere gidiyorum  Gönderilme zamanı: 03 Ağu 2011, Çrş 01:56:10 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 May 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 748 Konum: Where amazing happens...
|
|
Ben de gidiyorum 12sinde,cümlemize hayırlı tezkereler olsun.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|