|
Zaman: 25 May 2012, Cum 09:53:44
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
sinan08
|
Mesaj Başlığı: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 14 Oca 2010, Prş 02:46:35 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Son dönemlerde site üyeleri arasında yapılan takas ve satış işlemlerinde birçok dolandırıcılık ve karşılıksız gönderilerin olduğu haberleri geliyo kulağıma.sitenin güvenilirliği, sahip olduğu üyelerin kalitesiyle de doğru orantılıdır diye düşünüyorum.önerim şu; Sitede bu tip dolandırıcılık ve hiyle yoluyla oyun almaya çalışan üyeleri fişleyip banlayacak, şikayetleri okuyup gerekeni yapacak birini seçin aranızda.bu kişi birnevi sitenin asayişinden sorumlu olsun ve her gün siteyi ve özel msj larını kontrol etmek suretiyle bunu kendine görev edinsin.biz üyeler de bu tip konularda kiminle muhattap olacağımızı bilelim.bu arada site yöneticileri her üyeye aynı mesafede ve önyargısız yaklaşsın.daha geçen gün takas yaptığım bir üye, sırf maddi olanakları daha iyi diye bir başka üyenin aralarında ki bir tartışmadan ötürü siz yöneticiler tarafından taraflı bir şekilde desteklendiğini ve kendisinin dinlenilmeden siteden uzaklaştırıldığını bildirdi bana.aslında bu tip şikayetleri daha önce de almıştım yazımın başında belirttiğim gibi.sonuçta bu sitenin sadece ps3 oyun hayranları ve oyun meraklılarına hitap edebilmesi ve bu sayede de hernevi takas, alım satım faliyetlerini yürütmesi amaçlanmıştır diye düşünmekteyim.umarım önerimi dikkate alırsınız.şimdiden iyi çalışmalar...
_________________ Hayat oynadığım en gerçekçi oyun...
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 14 Oca 2010, Prş 03:33:25 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
|
Çok ilginç bizim kulağımıza öyle bir şey gelmedi hayırdır yoksa ben mi duymadım. Kulaktan kulağa oynamaya gerek yoktu yahu. Bize bildirmeniz yeterli. Ayrıca bu iş için özel bir ajan almaya gerek yok, forumda tüm yöneticilere istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Dolandırıcılık söz konusu olduğunda, sorunu olan kişi siteye başlık açar, şu üye ile aramda böyle böyle olay gerçekleşti diye yazar. Ona göre elimizden geleni yaparız.
Site de o tarz bir başlık şu an için bulunmuyor, yönetici arkadaşlara da bu tarz bir mesaj geldi mi tam bilmiyorum ama bana herhangi bişey gelmedi.
Böyle durumlarda zaten mağdur kişi başlık açıyor, açabilirde.
Bütün bunların dışında, herhangi bir dolandırıcılık olayında site sorumlu tutulamaz, alış satış başlıklarında bu uyarı zaten var. Olası bir olayda da sırtımızı dönecek değiliz elbette gereken yapılır.
Dahası sitemizde alış satış referans başlığı var, ayrıca tanıdığınız referans aldığınız kişilerle alışveriş yapmak sizin için daha akılcı olacaktır.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
blizzard
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 14 Oca 2010, Prş 04:47:51 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
valla bende böle bi durumla karsılasan hiç gormedim okadar takas yaptım ama hıcbır sorun yasamadım 
_________________ ölümsüz olmak için yüreğini koyman gerek.
psn : cemil4
|
|
|
|
 |
|
scorpion1905
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 19 Oca 2010, Sal 02:13:43 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
bu konu okadar çok konuşulurki anlatamam hemen "olmadı ben görmedim " diye geçiştirmek en kolayı ve en doğrusu sanırım bende bu sitede admin olsam bende ince meseleler kulaktan dolma veya (duymadığım) şeyler ile uğraşmam..! yoksa vereceğim bir tek isim bile bu sitenin karışmasına yol açar  çünkü o isim bana bu siteyi satın alacağını admin olacağını bahane edip benden çaldığı sömürdüğü duygularım ve oyunum yanına kâr kaldı.. ama bilmiyor peşini bırakmıyacağımı .!  olayı suistimal edip "çevresi ve parası ile" beni suçlu göstermiş banlatmıştı! o kendini iyi biliyor merakla bekliyorum siteyi satın alacağı günü..! ben kimsesiz değilim ben şehit çocuğuyum diye benimle dalga geçmişti ! sitede başlıklar açmıştı benim aleyhime 100 kerede banlansam 10 bin kerede banlansam yinede üye olup o insanın "zenginliğini, parasını , namusunu" referans verip insanların duygularıyla oynadığını görmeliyim göstermeliyim çünkü para ile "melek kanatları" satın alınmıyor ! 
En son scorpion1905 tarafından 19 Oca 2010, Sal 02:23:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 19 Oca 2010, Sal 02:25:41 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1590 Konum: Antalya
|
|
Bütün olası mesajları öncelikle Burhan Mızrak'a atabilirsiniz ama olur da aktif olmaz o ara daha çabuk sonuç almak isteyeceğiniz bir problem olur, o anda aktif bulunan herhangi bir editör de size aynı şekilde yardımcı olacaktır şüpheniz olmasın.
Dolandırıcılık meselelerinde öncelikle Referans başlığında bu konu hakkında mesajınızı yazarsanız sadece editörlerin bu dolandırıcılık olduğunu bilmesi yerine bütün herkesin bilmesini kısa yoldan halledersiniz. Bu yolla dolandırıcılar çok daha akılda kalıcı olacaktır bu da cabası.
Son olarak da mesaj bildiri sistemini kullanabilirsiniz. Her mesajın sağ üst kısmında ünlem bulunur buraya tıklayarak bir başlığı şikayet ederseniz şikayetiniz incelenir ve buna yönelik karar alınır.
Not: Dolandırılmamak için kendi yaptığıma da gelirsem site de her daim olan neredeyse fosilleşmiş üyelerin yanında yeni gelen de bolca üyemiz vardır. Eski üyelerin çoğu zaten bolca güven kazanmış kişilerdir. Bu sitede bolca takas yapmışlardır, bunlara güvenebilirsiniz fakat yeni gelenleri daha ince eleyip sık dokumanız yararınıza olacaktır. Ha ben demiyorum ki yeni gelenlerle takas yapmayın sonuçta içlerindekini bilemem ama daha farklı yöntemler alınabilir mesela bu sitede hayatında ilk defa takas yapan biriyle karşılaştığınızda oyunu ilk göndermesini isteyebilirsiniz, daha sonra takas gerçekleştiğinde kişiyi referans olarak belirtirsiniz ki daha sonraki takas yapanlar daha rahat bir şekilde yaklaşım sergileyebilsin...
Referans başlığını kullanarak üyelere referans sağlarsanız sitenin "Arama Motorunu" sadece referans bölümünde aramaya ayarlayarak kişiyi sorguladığınızda çıkan sonuca bakıp, kişinin güvenilir veya güvenilir olmadığını rahat bir şekilde fark edebileceğimiz bir düzen oluşturursunuz.
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 19 Oca 2010, Sal 13:57:58 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
scorpion1905 güzel kardeşim benim orda yazdığım espirili bir girişti. Arkadaşın mesajına atfen. Öyle bir yazmış ki sanki forumda herşeyi bilen, gören yüce kişilikmiş gibi o yüzden di. Eğer yazının tamamına bakarsan, zaten ciddi şekilde yapılması gerekenleri, durumlarını yazdım. Ayrıca Doruk kardeşim de açıklamış. Bunun dışından başlık açılalı baya olmuş ama mesaj yazan yok. Senin durumundan şahsen habersizim. Pm ile bana olanları yazarsan, yardımcı olmaya çalışırım
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 19 Oca 2010, Sal 14:02:24 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1590 Konum: Antalya
|
|
Başlığı bölmemek üzere o konuya değinmedim ama ben gayet net hatırlıyorum ki BulutS ile aralarında geçen atışmaların sonunda küfür etme ve site huzurunu kaçırmadan scorpion banlanmıştı ve banlanma sebebi ortadaki dolandırıcılık olması veya olmaması olaylarından değil tamamen kendine hakim olamamasından kaynaklıydı. Buraya kadar bir yanlışım varsa düzelt çünkü bende insanım yanlış hatırlıyor olabilirim fakat doğru hatırlıyorsam diyeceğim şudur ki site içinde küfür eden herkes banlanır istisnası olmaz.
|
 |
|
scorpion1905
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 21 Oca 2010, Prş 00:17:10 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Darker yazdı: Başlığı bölmemek üzere o konuya değinmedim ama ben gayet net hatırlıyorum ki BulutS ile aralarında geçen atışmaların sonunda küfür etme ve site huzurunu kaçırmadan scorpion banlanmıştı ve banlanma sebebi ortadaki dolandırıcılık olması veya olmaması olaylarından değil tamamen kendine hakim olamamasından kaynaklıydı. Buraya kadar bir yanlışım varsa düzelt çünkü bende insanım yanlış hatırlıyor olabilirim fakat doğru hatırlıyorsam diyeceğim şudur ki sitebiçinde küfür eden herkes banlanır istisnası olmaz. bende antalyadayim gõrüselim sana anlattiklarimi dinle ozaman anlarsin neden küfür ettigimi!
|
 |
|
paslimakas
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 21 Oca 2010, Prş 01:22:36 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 09 Ara 2005, Cum 01:00:00 Mesajlar: 478 Konum: orda burda
|
scorpion1905 yazdı: Darker yazdı: Başlığı bölmemek üzere o konuya değinmedim ama ben gayet net hatırlıyorum ki BulutS ile aralarında geçen atışmaların sonunda küfür etme ve site huzurunu kaçırmadan scorpion banlanmıştı ve banlanma sebebi ortadaki dolandırıcılık olması veya olmaması olaylarından değil tamamen kendine hakim olamamasından kaynaklıydı. Buraya kadar bir yanlışım varsa düzelt çünkü bende insanım yanlış hatırlıyor olabilirim fakat doğru hatırlıyorsam diyeceğim şudur ki sitebiçinde küfür eden herkes banlanır istisnası olmaz. bende antalyadayim gõrüselim sana anlattiklarimi dinle ozaman anlarsin neden küfür ettigimi! emre kardeşimle takas yaptık bu arada telefonda filan konuşma şansımızda oldu.gayet terbiyeli ve saygılı bir kardeşimiz.ben pek bu muhabbetlere girmesemde,dikkatinizi çektimi bilmem 2007 den beri üyeyim bu siteye ve malesef bazen kantarın topuzu kaçıyo arkadaşlar.bu arada emre kardeş gibi efendi bir adam küfür ediyosa gayet çileden çileden çıkmış demektir:)
|
|
|
|
 |
|
sinan08
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 21 Oca 2010, Prş 03:29:24 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
sonuçta site forum kuralları gereği küfürlü yazışmalar tabiiki göz ardı edilemez.ancak darker arkadaşımızın değindiği gibi sitede tüm olan bitenleri değil, sadece takas yaptığım 8-10 arkadaşın da ortak dile getirdikleri bi konunun altını çizmek ve siz site yöneticilerinin dikkatini çekmek istedim.yani amacım ego tatmini veya sosyal güç gösterisi falan değil!sonuçta bu site ps3 başta olmak üzere digital oyun dünyasını biz türk oyun severlere tanıtmak amacıyla yapılmış kaliteli bi siteyse eğer ,kusursuz olması için biz üyeler de elimizden geleni yapmalıyız.eleştirel bi yaklaşımla entel dantel cümleler kurup başınızı ağırtmak yerine kıssadan hisse konuyu dile getirmek istedim hepsi bu.hepinize saygılar...
_________________ Hayat oynadığım en gerçekçi oyun...
|
|
|
|
 |
|
TUNA
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 21 Oca 2010, Prş 03:33:04 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
sinan08 yazdı: sonuçta site forum kuralları gereği küfürlü yazışmalar tabiiki göz ardı edilemez.ancak darker arkadaşımızın değindiği gibi sitede tüm olan bitenleri değil, sadece takas yaptığım 8-10 arkadaşın da ortak dile getirdikleri bi konunun altını çizmek ve siz site yöneticilerinin dikkatini çekmek istedim.yani amacım ego tatmini veya sosyal güç gösterisi falan değil!sonuçta bu site ps3 başta olmak üzere digital oyun dünyasını biz türk oyun severlere tanıtmak amacıyla yapılmış kaliteli bi siteyse eğer ,kusursuz olması için biz üyeler de elimizden geleni yapmalıyız.eleştirel bi yaklaşımla entel dantel cümleler kurup başınızı ağırtmak yerine kıssadan hisse konuyu dile getirmek istedim hepsi bu.hepinize saygılar... Ayakta 
_________________ -_- SEMTEX KING -_-
PSN: Serhattt-
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 21 Oca 2010, Prş 03:50:16 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
dur dur nereye kadar yav, artık 2 cümle de ben edeyim... site yöneticilerine ne abicim bireysel olarak dolandırılmanızdan... site yönetimi zaten... *şikayet ve bildirimler doğrultusunda gerekirse üye banlayarak, gerekirse üye alımını durdurarak, gerekirse referanslı üye alımına geçerek elinden geldiğince elit bir kitle yaratmaya çalışıyor ve çalışacaktır bu doğrultuda sürekli... *2.el alışveriş başlığında bazı ifadeler yazmaktadır dikkate almanız yararınıza olacaktır *takas referans başlığı açıldı ve başlığı kullanım oranı yerlerde sürünüyor, her üye yaptığı sorunsuz takası oraya yazsın dedik, referans olur dedik, kimse sallamıyor maşallah... *ve ayrıca en önemli nokta sitenin satış-takas adına bir amacı yoktur, böyle bir amaç olsa komisyon alınır, sitenin amacı bir aile ortamı, bir paylaşım ortamı yaratmaktır... *önyargısız yaklaşsın editörler derken kulaktan dolma eksik bilgilerle ithamda bulunmak da ayrıca ön yargıdır onun da ben altını çizeyim...
velhasıl kelam (sözün özü) önerileriniz için teşekkür ederiz ama zaten yapılabilecekler ve hatta sizin önerdiklerinizden fazlası halihazırda uygulanmaktadır, üyelerimizde düşen görevler de site kurallarına riayet etmekle birlikte asla referans almadıkları üyelere güvenmemek ya da en azından şüpheyle yaklaşmaktır...
saygılar...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
uTku
|
Mesaj Başlığı: Re: Site Yöneticilerine...  Gönderilme zamanı: 21 Oca 2010, Prş 08:37:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Oca 2009, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 1173 Konum: İzmir
|
|
Arkadaşlar bence yönetim elinden gelenin fazlasını bize yapıyor.Ayrıca referanslı üyelikten sonra bence sitedeki kalite kat kat arttı.Uzun süredir hararetli bir konu hatırlamıyorum. Bu arada bende bu site sayesinde birçok takas yaptım ve hiçbir problem yaşamadım.Ayrıca Sait kardeşimin dediği gibi "Referans Forumu"muz var .Ben her takasımı alımım satımımı yazıyorum oraya aynı şehirde olsam bile o arkadaşla.Herkes kullansa böyle bir sorun olmayacak Eldeki imkanları tam kullanmayıp birşeyler beklemek,istemek anlamsız diye düşünüyorum.
_________________ Oyunlarım: GT5 Little Big Planet PES 2010 Resistance FOM Dead Space
Bitenler:GT 5,GTA4,Timeshift,Uncharted,LBP,Assasins Creed,Mirror´s Edge,COD4,Bioshock,killzone2,wolverine,MGS4,UFC2009,uncharted 2,Dirt 2,Midnight Club L.A,Assasins Creed 2,Call of Duty MW2,Bioshock2
Sistemim:PS3 40gb Pal,LG w2261vp Full hd monitör,Philips Spa2300 ses sistemi
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|