|
Zaman: 25 May 2012, Cum 09:54:56
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 26 Oca 2012, Prş 16:04:32 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Herkese kucak dolusu sevgiler ve selamlar;
Aslında bu mesajı askerden geldiğim gün yani bir hafta önce yazmalıydım ama nasip bu güne imiş...
Yaklaşık 6 ay önce vatani görevimi yapmak için askere gittim. Sitemizi bu süre zarfı içerisinde editör arkadaşlarımız ellerinden geldikleri en iyi şekilde güncellemeye çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. saolsunlar
Tam askerliğin bittiği gün sitemize kavuştuk derken. Başımıza kötü bir olay geldi. Sunucu firması kaçmasın mı? dosyalarımızın yedeklerini alamadığımız için uzun çabalar ve gayretler sonucunda sitemizi yeniden faal hale getirebildik. Yusufa da teşekkürler.
Şimdi ise kaldığımız yerden içeriklerimizi eklemeye devam edeceğiz. Herkese eğlenceli vakitler
Editör arkadaşlarımız ile de bu gün yada yarın bir toplantı yapacağımızı belirtmek isterim...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 26 Oca 2012, Prş 16:13:56 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
Hoşgeldiniz,nice günler dileğiyle 
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 26 Oca 2012, Prş 20:48:58 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
mgokmengungor yazdı: Hocam bu upload siteleri kapanıyor başlığı nedir? Erişemiyoruz da konuşulanları merak ediyoruz açıkçası Forumda yenilenme oldu ya mesajlar silinmiş. O başlık önemli değil. Ben açıklayayım Amerikada, yeni bir yasa çıkmak üzere. Bu yasaya göre oyunların veya müzklerin bırakın bir kaç saniyesini, resmini bile herhangi bir yerde kullanamayacaksınız. Yani ödemesini yaparsak o ayrı. Hani diyelim bir oyunu çektik 2 dakika youtube koyduk. Pat diye tazminat davası gelebilir vs vs. Böyle şeyler işte. İşte bazı upload sitelleri kapanıyor dedikleri de bu yasayla alakalı. Mega video gümledi bile. Bazı siteler kapanmaya başladı. Ancak son haberlere göre yasa tasarısı geri çekilmiş esneklik bekleniyormuş. Çünkü youtube facebook ve google kıyameti koparmış, yasa bu haliyle olmaz demişler vs vs... Yani işin özü şu, bu yasayı duyan büyük şirketler, yarın bir gün bize milyonlarca dolarlık dava açılabilir korkusuyla sitelerini kapatıyorlar yasa çıkmadan 
|
|
|
|
 |
|
alican1
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 26 Oca 2012, Prş 22:12:27 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 Oca 2010, Pzr 20:35:03 Mesajlar: 550 Konum: Psn: aLiCan07
|
|
hoşgeldin burhan abi
_________________ OyunLarım :Uncharted 1 , Uncharted 2 , God Of War III , Fifa 12 , battlefield 3 , Rdr Undead Nightmare , Yılların oyunu pes 2010 
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 11:13:42 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
mgokmengungor yazdı: Meseleyi biliyorum da, haberler nedir diye merak ettim. rapid gümlemişti bir senedir. fileserve'e premium yapmıştık ki hala aylık para veriyorum da bunlar da gümler mi derken sharebustaki linkler patlamış. Boşuna vermiyelim moneyleri demeye kalmadı. Bence bu yasanın durumunu bekle. Siteler milyarlarca dolarlık tazminat vermek istemezler. Aniden kapatabilirler serverlarını. Beklesen daha iyi olur 
|
|
|
|
 |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 19:02:02 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
özledim sizi yahu her akşam işten gelince mutlaka siteye bakmadan duramam oyuna bile girmem önce pstürk e girerim ama kaç gündür açmayınca büyük bir eksiklik oldu içimde bu arada burhan abi hoşgeldin sana hayatta başarılar dilerim..
_________________ psn=predaTR_ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset yedisindede olsak yetmişinede gelsek dinmeyen hastalığımız I love ps3
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 19:51:52 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Askerlik = Geçmiş olsun Sunucu = Geçmiş Olsun Forum = Hayırlı olsun 2012 = Hayırlı olsun Ne cümle toparlayabildim ne de yazmadan durabildim 
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
ferhanank47
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 20:53:44 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 22 Şub 2008, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1034 Konum: RUSYA
|
|
Vayy hoşgeldim abicim:)
_________________ İrademizle heva ve heveslerimizin sesni kesmek bir yiğitlik,gönüllerimizi herkesi misafir edecek kadar geniş tutmak da bir baba yiğitliktir.
“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 28 Oca 2012, Cmt 13:10:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
En sonunda geldin burhan ama buraları senin bıraktığın gibi malesef olmadı çok eleştrilidi çok tartışıldı bir an önce siteye el atmak gerek umarım geçmişe şöyle bir göz gezdirirsin herkes görevini iyi yaparsa yazarıyla üyesiyle eski günlerinden çok daha iyi olacağından eminim
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Sitemiz hakkında genel durum - 26 Ocak  Gönderilme zamanı: 28 Oca 2012, Cmt 17:34:13 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
Sunucu problemi de kalkmış  Giremiyorduk siteye.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|