Başlıyım ben şimdi

1- PSTurk Network bölümü darma duman
2- İncelemeler ve Haberler bölümüne girildiğinde ve ordan ilgili konu seçildiğinde çıkan pencere çok düzensiz.Ben PS3 seçtim ve bir PS3 resmi aldında orantısız yazılar gördümYazıların hepsi sola yaslı olsa çık durur böyle dağınık baştan savma duruyor.
3- Videolar açılmıyor.Açılmazda zaten (İphone için söylüyorum) ya videoları servera atın mp4 e çevirin yada ordan kaldırın.Çünkü açtığınızda soru işaretleriyle dolu bir sayfa geliyor karşıma.
4- Forum aynı forum bir değişiklik yok.
5- Cafeler,ok güzel,güzelde ekrana pek sığmamış.İlk sayfada 10 tane kafe var sol taraftakileri tam görüyosun sağ taraftakileri yarım.Ordada bir şekil düzensizliği var.(Haberler ve incelemelerde olduğu gibi)
6-Hileler bölümüde,Haberler ve İncelemerde olduğu gibi çok düzensiz çok arapsaçı.
7-İnceleme ve Haber ekle bölümü gayet temiz ve basit olmuş.
8-Hileler bölümüde,Haberler ve İncelemerde olduğu gibi çok düzensiz çok arapsaçı.
Not:Üye girişini yapacak yer bulamadım.Foruma girip anca ordan girebildim.Sonuç olarak,Biraz zamanı var gibi ama bu adımı atmak ta güzel birşey.Burhan arkadaşıma teşekkür ediyorum şahsım adına.Biraz daha düzeltmeler olur çok daha güzel olacak.Benim gördüklerim bunlar.