Zaman: 25 May 2012, Cum 10:03:34

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 59 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 00:15:22 
Hile & Ekran Görüntüsü Editörü
Kullanıcı avatarı

sitemizin ban rekoruna imza atmış bir insansın deniz :lol:

Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1

MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 09:27:52 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ne adam banlanmaya doydu, ne de adami banlamaya doydular. :)

MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 09:39:55 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

uzun zamandır siteye girmiyodum bu sitede ps3 ile ilgili bi sürü sey öğrendim.hala görüştüğüm arkadfaslarım kardeslerim oldu. aktif üye sayısındaki azalma greywolf tan d(yani saitten) diil kesinlikle.. bazı yöneticilerin konu dışındaki tavırlarıdır bence.eski üyeler bu tartışmaları iyi bilirler.. insallah sait kardesim bu olayları çözmüştür.

MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 14:19:40 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Öncelikle herkese selamlar beni tanıyan az kişi olabilir 3-4 senedir burdayım sitenin eski havasında olmadığı kesin kimse yanlış anlamasın ama benim gördüğüm olay şuki sait le alakası yok bu konunun kendisini yüz yüze de görmüşlüğüm var saygılı ve efendi bir kardeşimizdir ama rahatsız olduğum bir konu sitede yaşça çok ufak insanlar var ve ne zaman nasıl konuşulcağını bilemiyorlar maalesef zamanında siteden hiç çıkmazdım zevkle girerdim faka şimdi sadece oyun takasında ve satlık ilanlarını takip ediyorum.kanımca üye kalitesi düşmüş durumda maalesef.

Ayrıca podolskinin bahsettiği yusuf87 benim yusuf82 olucak tabi haliyle siteye ilk geldiğinde podolskiye yardımcı olan bendim ama şimdi adımızı unutmuş işte bir örnek size. :wink:

PES 2011

MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 14:46:42 
Hile & Ekran Görüntüsü Editörü
Kullanıcı avatarı

yusuf abi adını hatırlıyorum çok net şekilde ama nikin bir an aklımdan kaçtı gitti :lol: Sen unutulurmusun yaw benim tanıdığım ilk abilerimdensin :)

Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1

MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 15:06:27 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

konuya ikinci mesajımdır, konunun direkt beni hedef alması sebebiyle mümkün olduğu kadar uzaktan takip etmeye çalışıyorum ve şunu söylemem gerekir ki nostaljik özlemlerimizle bana edilen hakareti aynı tavada kavuruyorsunuz ciddi şekilde istirham ediyorum...

konuyu açan arkadaştan halihazırda pm ime cevap vermesini bekliyorum, bildiğim ve hatırladığım kadarıyla yaşı küçük olmayan bir arkadaş olmasına rağmen kuyuya taş atıp gitmiş vaziyette şuan için...

sitenin eski havasının olmamasının başlıca nedeni ps3 için doygunluğa ulaşmış olmamız, cihazın her haltını biliyoruz ve sadece oyun piyasası üzerinden de fazla muhabbet çevirecek konu bulamadığımızdan (asıl sorun burada) ya da konu olsa bile "oyunculuk kültürü" (o yaptığım yüksek lisansın tez konusu olack inşallah) yerleşmemiş genç arkadaşlarımız nedeniyle derinleşen muhabbetler sunamıyoruz...

ve bu konuyu tartışacaksak Burhan hocamın ayrı bir başlıktan nostaljik beklentiler kısmını açması, site hakkında eskiye dönük haz ve hikayelerimizi paylaşarak ardımızda kalan anlarla önümüzdeki yolu güzelleştirmemizi sağlayabilir...

bu başlıktan da benim sıkıcı ve ukala tavırlarımdan hoşnut olmayanlar istedikleri gibi bana saydırabilirler, çok da umrumda değil;

arkadaşı benim hakkımdaki görüşleri bakımından onaylayan olmadığı için (henüz) çok mutlu oldum, demekki sitenin çoğunluğu anlıyor benim mesajlarımın ne anlama geldiğini, uslubumun neden yer yer değiştiğini, bu çok önemli bir birliktelik unsurudur, kuyuya taşı atıp birliktelik alevini ateşlemiş olan arkadaşımza belki de teşekkür edeceğiz en sonunda kim bilir...

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2010, Prş 22:30:36 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

the_greywolf yazdı:
konuya ikinci mesajımdır, konunun direkt beni hedef alması sebebiyle mümkün olduğu kadar uzaktan takip etmeye çalışıyorum ve şunu söylemem gerekir ki nostaljik özlemlerimizle bana edilen hakareti aynı tavada kavuruyorsunuz ciddi şekilde istirham ediyorum...

konuyu açan arkadaştan halihazırda pm ime cevap vermesini bekliyorum, bildiğim ve hatırladığım kadarıyla yaşı küçük olmayan bir arkadaş olmasına rağmen kuyuya taş atıp gitmiş vaziyette şuan için...

sitenin eski havasının olmamasının başlıca nedeni ps3 için doygunluğa ulaşmış olmamız, cihazın her haltını biliyoruz ve sadece oyun piyasası üzerinden de fazla muhabbet çevirecek konu bulamadığımızdan (asıl sorun burada) ya da konu olsa bile "oyunculuk kültürü" (o yaptığım yüksek lisansın tez konusu olack inşallah) yerleşmemiş genç arkadaşlarımız nedeniyle derinleşen muhabbetler sunamıyoruz...

ve bu konuyu tartışacaksak Burhan hocamın ayrı bir başlıktan nostaljik beklentiler kısmını açması, site hakkında eskiye dönük haz ve hikayelerimizi paylaşarak ardımızda kalan anlarla önümüzdeki yolu güzelleştirmemizi sağlayabilir...

bu başlıktan da benim sıkıcı ve ukala tavırlarımdan hoşnut olmayanlar istedikleri gibi bana saydırabilirler, çok da umrumda değil;

arkadaşı benim hakkımdaki görüşleri bakımından onaylayan olmadığı için (henüz) çok mutlu oldum, demekki sitenin çoğunluğu anlıyor benim mesajlarımın ne anlama geldiğini, uslubumun neden yer yer değiştiğini, bu çok önemli bir birliktelik unsurudur, kuyuya taşı atıp birliktelik alevini ateşlemiş olan arkadaşımza belki de teşekkür edeceğiz en sonunda kim bilir...

Sıkıcı ve Yazılarınla herkesı bozan bırı olsan zaten mod olmazdın.Ikıncısı kendı adıma konusayım su ana kadar ne bı kotulugunu gordum ne de baska bır olayını bu forumda once herkesın bırbırıne saygısı olması gerekıyor cunku burada herkesın yası yazmıyor burada abılerımız de var kucuklerımızde var. Bu forum Aşk,Adult,Paylaşim forumu degıl kı sadece playstation üzerine kurulmus bır sıte o yuzden de cok cok ust duzeyde olması zaten beklenemez eskı tat yok dıyen arkadaslarda onceden ps3 u olan kısı sayısı azdı benım gıbı yoktu ama gırıp yaa su oyun nasılmıs ps3 un ozellıklerı fılan nasılmıs su da varmı burhan abı dıye soruyorduk sımdı ıse herkes de var gelıyor alacagı oyunun ıncelemesını okuyor gıdıyor bu Forumda ne eksık sorusuna gelınce Örnegın ;Video incelemesi olabılır.(burhan abı goz at ıstyersen bu dedıklerıme :? ) Ve ps3 e ozel cıkmıs bır oyunu önceden incelemek (dıger sıtelerde oldugu gıbı) daha pıyasaya sunulmadan ve sıtenın ön görünümü bence yetersız bıraz daha canlı olması gerekıyor ornegın ps3 un en cok sevılen karakterlerınden olusan ve haber sıkıntısının azlıgı ornegın dıger sıtelere gırdıgım de şu oyu su kadar satmıs yada cıkıs tarıhı ertelenmıs gıbı haberler goremıyorum anca arkadasın bırı konu acarsa ertelendıgını anlıyoruz. Birde Teşekkür veya rep sistemıde getırıle bılır boylece ınsanlar daha cok yazı yazmak ısteyecektır[/color]Bunun gıbı konular ele alındıgında belkı bıraz olsun canlılık gelır.

MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2010, Sal 19:16:20 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

nabiyiniz dodiler:D
bayadır yoktum

ben kactım gene byee

MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2010, Sal 19:43:03 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

sitenin eski havası bozuldu demenin bir anlamı yok. burhanda diğer yöneticilerde ellerinden geleni yapıyorlar. yeni doğmuş bir çocuğu 4 yaşına geldiğinde aynı havada bulamazsınız. psturk'de büyüdü gelişti. bunun getirdiği avantajlarda olacak dezavantajlarda. ama şu anda gayet düzgün ilerleyen bir site konumunda. haber ve inceleme konusunda önde gelen bir site olmasada bilgi almak istediğinizde herhangi bir konuda ilk başvurulan yer oluyor hala. hava-mava boş işler bunlar hiçbir site ilk kurulduğundaki ortamını kormumaz-koruyamaz. korursa bir problem var demektir. bu işlere biraz giren biraz site yöneten kişiler bunları bilirler. bu kadar basit :wink:

MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2010, Sal 20:12:14 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

raistlin713 yazdı:
sitenin eski havası bozuldu demenin bir anlamı yok. burhanda diğer yöneticilerde ellerinden geleni yapıyorlar. yeni doğmuş bir çocuğu 4 yaşına geldiğinde aynı havada bulamazsınız. psturk'de büyüdü gelişti. bunun getirdiği avantajlarda olacak dezavantajlarda. ama şu anda gayet düzgün ilerleyen bir site konumunda. haber ve inceleme konusunda önde gelen bir site olmasada bilgi almak istediğinizde herhangi bir konuda ilk başvurulan yer oluyor hala. hava-mava boş işler bunlar hiçbir site ilk kurulduğundaki ortamını kormumaz-koruyamaz. korursa bir problem var demektir. bu işlere biraz giren biraz site yöneten kişiler bunları bilirler. bu kadar basit :wink:

DH fena gidiyor 4 degil 44 yil gecse adamlarin dengesi bozulmuyor ama bunda en buyuk etken her konuda bolume sahipler PS XBOX PES FIFA CM gibi isimlerle acilmis lokal bir forum degil her kesimden uyesi var herifler TV kanali gibi gidip kamerayla reportaj yapiyorlar.

MesajGönderilme zamanı: 22 Nis 2010, Prş 19:33:50 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

dh değişti. hemde ne biçim değişti. değişmese ayrı bölümleri bırak siteler açmazdı. onlar 10 seneye yakındır varlar ilk senesiyle şimdi sor bakalım aynımı ardacım :wink: gerçi hala duran bir adam bulmanda zor :lol:

MesajGönderilme zamanı: 22 Nis 2010, Prş 20:45:48 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

dh ile burayı kıyaslamak çok saçma.adamların sitesinde arabasından uydusuna sağlığından konu dışına konsolara telefonlara her bölüm var.biz ağırlıklı olark playstation sitesiyiz.onların üye sayısı bizden fazla olduğu için paylaşımında fazla olması gayet normal.emin ol bizim sitemizdede o kadar bölüm olsa olay çok farklı olurdu

MesajGönderilme zamanı: 22 Nis 2010, Prş 21:22:45 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

the_greywolf yazdı:

abı ne guzel soylemıssın... kısılerı tanımıyorum ama ılk mesajı atan arkadas gayet guzel amacına ulasmıs durumda.... bu kadar sayfayı bulduysa baslık kımse kusura bakmasın ama greywolf arkadasa destek olacagınıza kostek oluyorsunuz... sımdı hemen saldırıya gecmeyın bız ona bu sekılde destek verıcez yorum yapıcaz tabı falan dıe bu mesaja cevap yazmayalım kı bole sacma sapan saplantılar kalksın....
burası ne olursa olsun forum herkes fıkrını soylıcek.... ama bız turkuz ve kolay sınırlenırız bu yuzden soylnen sozlere dıkkat etmemız gerekır....

MesajGönderilme zamanı: 22 Nis 2010, Prş 22:14:46 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

raistlin713 yazdı:
dh değişti. hemde ne biçim değişti. değişmese ayrı bölümleri bırak siteler açmazdı. onlar 10 seneye yakındır varlar ilk senesiyle şimdi sor bakalım aynımı ardacım :wink: gerçi hala duran bir adam bulmanda zor :lol:

degismistir tabi ama uye sayisi cok iyi o acidan soyledim her forumun ayri bir kitlesi var bizim forumda turnuva olayinda aldi yurudu

burasi PS meraklilarinin bulabilecegi herseye sahip

DHyi oyundan cok elektronik alisverisi yapmadan evel arastirma yapmak icin kullaniyorum TV ve Ses sistemlerinden cok cok iyi anlayan ustatlar var bildigim cogu seyi ordan ogrendim

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 59 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: