|
Zaman: 25 May 2012, Cum 10:03:57
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
lcnyvz
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 00:41:06 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
bunu espri olarak mı soyluyorsun yoksa gercekten mı soyluyorsun anlamadım ama gercekten soyluyorsan ıstatıstıklere bır daha bakmanı onerırım her gecen gun uye sayısı artıyor
|
 |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 00:45:24 |
| Video Editörü |
 |
Kayıt: 25 Mar 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 1966 Konum: Olympus
|
|
the greywolf, yani Sait abi mesajında anlattığın gibi birşey yapmıyor. Adam tartışma varsa uzatmıyor bile konuyu, forumda o da var yazacak tabi. Hiç değilse boş konuşmuyor, onun diğer arkadaşlarından kastın her kimse ya da kimlerse onlarında öyle birşey yaptığını sanmıyorum ki sitede üye sayısında düşüş yok. Arkadaşın dediği gibi artış var, özellikle playstation ile ilgili sorun çözümü ya da bilgi arayan kişilerin arama sonuçlarında genellikle PSTürk tercih edilir ve üye olurlar.
Anlaşılan o ki gelenleri sıkmak yerine derdine derman oluyor buradaki adamlar. Sen kişisel sorun yaşadıysan konu açıp saydırmana gerek yok bu adam böyle bu adam şöyle diye. Madem ki az geliyorsun, geldiğinde boş konu açmana gerek yok diye düşünüyorum. Ya da gel, herkes gibi sen de birşeyler paylaş.
_________________ Amnesia - The Dark Descent
|
|
|
|
 |
|
xcage46
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 21:13:26 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 28 Tem 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 666 Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
|
|
Herkese iyi akşamlar, şimdi kendi açımdan başlığı açan arkadaş ve hakkında iddiada bulunduğu the_greywolf ile ilgili girdiğim diyaloglara kısaca değinecek olursak. Başlığı açan Durmaz_ ile bir Fifa turnuvasında birlikteydik, arkadaşa psn'den ulaşmaya çalışdığımda, yazdığım mesajlara karşılık olarak alaycı bir tavır ile hiç hoş olmayan bir tutum sergileyerek, rahatsız edici yaklaşımlarda bulundu, kendisi için daha fazla bir yorum yapmama gerek yok. the_greywolf'a gelince kendisiyle girmiş olduğum her diyalogta saygıyı asla elden bırakmamış, seviyesini her zaman koruyarak, olumlu yaklaşımlar sergilemiştir. Hiç üstüne vazife değilken iki hatta üç aydır yaptığı turnuvalar sayesinde boş vakitlerimi hoş şekilde geçiriyorum. Yeni ve çok değerli arkadaşlar edindim bu turnuvalarda, kendi açımdan bahsi geçen iki kişiyle yaşadıklarım ortada. Bulunduğunuz ortamdan rahatsızsanız bu sizin bileceğiniz bir şey siteye girmezsiniz olur biter, bu herkes için geçerli, benim içinse her daim takip etmekten gayet zevk aldığım, diyaloğa girdiğim pek çok değerli insanı bünyesinde barındıran bir site, iyiki üyesiyim ve iyiki bu site var.
En son xcage46 tarafından 03 Mar 2010, Çrş 00:21:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
|
|
 |
|
lcnyvz
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 21:42:13 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
arkadasım hıc bısı eskısı gıbı deıldır eskıyı aramayı bırakın yoksa hıcbısıyı begenmezsınız
|
 |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 22:04:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
|
|
İyi de arkadaşlar ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Buraya hizmet veren arkadaşlar başınız sıkışınca hiçbir şey beklemeden hobi amaçlı vakit ayırarak size yardımcı olacak, siz bilgi sahibi olacaksınız diye incelemeler yapacak, ondan sonra her konuda fikrini yazınca hoşunuza gitmeyecek. Yahu herkesin her konuda iyi kötü fikri vardır. Fikri olmasa buralara bulaşmaz bile. Belli ki hepimizde başka başka hayatları yaşamamıza rağmen hobi olarak buralardayız. Herkesin fikrini görmek bilmek isterim ama bildiğimi yaparım. Niye rahatsız olursunuz. Bu site ve içinde var olanlar sayeside ucuza oyun takaslayabilir, alabilir satabilir, bilmediğiniz şeyleri öğrenirsiniz. Yeni adamlar tanıyıp oyun ortamı da bulursunuz ve bunlar için cebinizden birşey çıkmaz. Ben yönetici de değilim kimseyi de tanımam, kafamı saran şeyleri okurum gerisini de takmam. Ama burada bulunan şeylere değer katmak istiyorsak düzeyli ve yararlı olmak gerek. Kişileri deşifre etmeden yada sıkıntı varsa yöneticilere mesaj atarak problemlerinizi halledin. Eleştirin tabi ki herkesi hatta uyarın ama kırıcı olmadan özel mesajla hatta. Ayrıca bence sitenin havası aynıdır. Siz sıkılmış olabilirsiniz sanırım o da doğal. Neticede boğaz havası mı vardı ki. Haber girdi çıktısı var, bilmek istediğiniz şeylere yardımcı olunmakta, falan filan. Ne olacak ki? Ha şu doğru belli zamanlar çok aktif olan arkadaşları göremiyorum bu aralar. Bunun yöneticilerle de alakası olabilir. İnsanlar değişir, gruplar değişir, her giden kayıptır ama hayat devam etmektedir. Siz aktif olun artık sizi takip edelim. Burdaki temel mesele ise bir arkadaşımızın hedef alınmasıdır. İlerde herhangi birimiz de olabiliriz demek ki. Yazık ediliyor foruma...
|
|
|
|
 |
|
__satana__
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 22:18:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Şub 2009, Prş 01:00:00 Mesajlar: 1282 Konum: henüz daha bilinmiyor
|
|
aşırı mı aşırı sıkıcı bir site artık bu siteyi hiç sevmıyorum sadece clan sayfası ıcın giriyorum haberlerdekı bayatlık ust duzeyde.... yenı sitenın arayuzu kotu... bu sitege 3 yıldır uyeyım ve her girdigimde zevk alırdım sımdı ıse bayıcı nerde o eskı sitedekı arkadaşlar ayrıca. Durmaz kardeşimede hak vermıyo dıyılım. Hatta haklı. ancak Sait abi gerçekten cok iyi bir kişi oldugunu ıyı bılıyorum.
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: sitenin aktif üye sayısındaki düşüş  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 22:24:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
konu epey bi uzamış, dün arkadaş başlığı açtığında cvp yazma gereği duymadım foruma ama pm den bir mesaj gönderdim, eğer o mesajı bir okur da bana bir zahmet dönerse çok sevineceğim...
notlar: *arkadaşı tanımam, etmem... bireysel bir sorun olacak diyaloğa girmişliğimiz falan varsa da ben hatırlamıyorum hatırlatırsa sevinirim..
*arkadşın incelemelerimi okuduğunu sanmıyorum konu ve mevzu başka bir olay, anladığım kadarıyla benim forumda incelemelerim harici mesajlarımdaki üsluba atıfta bulunuyor ki istediği gibi eleştirebilir, açığım dinlerim ama hakaret edemez falan filan vs vs...
*benden iyi bahseden arkadaşların o kendi güzellikleri,saygı ve sevgileriyle üsluplarının yansımasıdır
*evet sitenin eski havası yok ve bunun nedenleri arasında kendimi görmüyorum, üye olduğumda da gerektiğinde tartışmaktan çekinmiyordum vs vs....
*ben asıl pm ime cvp bekliyorum ve arkadaşlarım olan tayfa kim onu çok merak ediyorum, benim yüzümden töhmet altında kimse kalmasın benim adımı vermiş, arkadaşları da tek tek saysaydı benim kimseyi kimseden ayırmışlığım yok sitenin çoğuyla diyaloğum oldu ve arkadaşımdırlar...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|