|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 22:46:34
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
bjk01
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 18:22:51 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 18 Eki 2006, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 319 Konum: istanbul
|
cemooo yazdı: yav ben açtım oyunu, karekterimi yarattım, oyun ana menüye döndü bi anda, sonra network connetcion failed falan diyor 
cemoo olur böyle hatalar Türkish Raiders yakalar 
_________________ PSN:UnKnOwN_ReBeL_FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir. 
|
|
|
|
 |
|
bjk01
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 18:45:11 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
cemoo,psn=Faultless ekle bu kardeşimizi oyun içindeyken klan için sana invite atcaktır...
_________________ PSN:UnKnOwN_ReBeL_FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir. 
|
|
|
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 07 Kas 2008, Cum 17:56:18 |
| Haber Editörü |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1584 Konum: Antalya
|
Arkadaşlar Bugun ve yarın Toplanabilirsek Güzel Olur Şuan İçin 8 Kişilik Bir Takımız Yani 8*8 Clan Maçı Yapabiliriz Eğerki Herkes Gelebilirse Aslında Herkesin Toplanabileceğini Sanmasamda Gelebilen Olursa Bu 2 Günde Sevinirim Sınavlarımda Sona Ermişken Güzelce Desarj Olmaz İstiyorum Bu 2 Günde 
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 09 Kas 2008, Pzr 01:36:45 |
| Haber Editörü |
 |
|
|
Clan Üyelerini Rütbeleri İle Birlikde Ana Sayfada Belirttim Arkadaşlar En Az 20 Kişi Olmamızı Hedefliyorum 16*16 Maç Yapmak İstiyorum Başka Yabancı Clanlarla Eğer Oyunu Almaya Şüphe İle Yaklaşıyorsanız Oyun her Update İle Dahada Kusursuz Oluyor Şüpheniz Olmasın Oyun Çok Güzel...
Oyuna Trophy Desteğide Geliyor Arkadaşlar Haberiniz Olsun...
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2008, Pzt 17:40:11 |
| Haber Editörü |
 |
|
Siz Bizi Ekleseniz Daha Kolay Olur Benim İçin
Eğer Aktif Değilsem O Anda Anasayfadaki Officer Yetkisine Sahip Kişilerden Birine Clan Davetiyesi Göndermesi İçin Mesaj Atabilirsiniz...
|
 |
|
bjk01
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2008, Pzt 18:41:46 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
kasabanın içine girdik ve çatışmalar başladı bide bakmışsınızki yanınızda kimse kalmamış artık yalnızsınız arkanızı sağınızı solunuzu çok iyi kontrol etmeniz lazım ve adım atarken heyecanlanmamanız mümkün değil her an bi kuleden veya bi çatıdan kafanıza kurşun yemeniz mümkün yapacağınız tek şey kalıyo arkanızı sağlama alıp kilit bi noktada avınızı beklemek. Eğer TVnizin sesini biraz fazla açarsanız düşman size yaklaştıkca onların telsiz konuşmalarınıda duyuyosunuz ve artık çok yakınınızda olduğunu anlıyosunuz işte gerçekcilik budur....saygılar....
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|