|
Zaman: 06 Şub 2012, Pzt 11:30:45
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı: Socom TR Clanı Kuruldu Herkezi Bekliyoruz  Gönderilme zamanı: 04 Kas 2008, Sal 01:22:58 |
| Haber Editörü |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1584 Konum: Antalya
|
|
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Pek Fazla Kişi Oynamasada Oynayanların Gerek Sesleri İle Gerekse Taktiksel Kelimesini Gerçekden Oyunun Hak Etmesiyle Ön Plana Çıkan Socomda Bizde Bir Clan Oluşturalım İstedik. Clanımızın İsmi Turkish Raiders [TR] Böylelikle Rakiplerimizde Kimlere Karşı Oynadıklarını Gayet Net Olarak Anlıyorlar Turkun Gucunu Her Alanda Göstermeye Kararlıyız Sizde Clanımıza Katılmak İstiyorsanız Beni Ekleyin
Psn: Faultless
Bu Oyuna Düşük Puan Alması Nedeniyle Bakmamazlık Etmeyin Ses Effectlerini Yankıları Hatta Yaşattığı Ortamı Görünce Anlayacaksınız Ne Demek İstediğimi Heleki Oyundaki Savaş Atmosferi Kesinlikle Cod4 den Daha İyidir Gerçekden Bir Çatışma Ortasında Olduğunuzu Rahatlıkla Hissedebiliyorsunuz Özelliklede 16*16 Oynadığınızda Ayriyetten Son Bir Ekleme Oyunu Almamış Olanlar İçin Oyunda HErkezin Round Başına Tek Canı Var Bu Nedenle Bir Nevi Search And Destroy Oynar Gibi İlerliyorsunuz Ki Adım Atmaya Bile korkacaksınız Zaman Zaman 2 Kurşun Ölmenize Neden Olacak Ve 1 Kişinin Bile Takımdan Eksilmesi Takımın Yenilmesini Sağlayacakdır. Oyun Tamamiyle Motion Sensörü Destekliyor Eğer Başınızı Eymek Ayağı Kalkmak Veya Çömelerek İlerlemek Veya Kafanızı Sağa Yada Sola Uzatıp Ateş Etmek İstiyorsanız Son Olarakda El Bombası Kullanırken Uzağa Veya Yakına Atacaksanız Bunların Hepsi Motion Sensör İle Sağlanıyor Ve Gayet Rahat Bir Şekilde Algılıyor Oyun Bizim Açımızdan Çok İyi Oyunu Alacaksanız Veya Almış Olupda Tek Başınıza Takılıyorsanız Yanlız Değilsiniz Clanımıza Bekleriz...
Clan Üyeleri
1- Faultless (Team Captain)
2- Sudemnur (Officer)
3- Cemooo2 (Officer)
4- Xokanex
5- Gokcen52
6- Cagdas
7- Safax
8- Kaneralp
9- Fedoramca
10- TekkenPlayer
11- Xratttx
12- Karizmajosef
En son Darker tarafından 10 Kas 2008, Pzt 17:39:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 04 Kas 2008, Sal 17:05:05 |
| Haber Editörü |
 |
|
|
Türk Olmanız Yeterli Clana Girmek İçin Herkeze Yerimiz Vardır...
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 17:52:19 |
| Haber Editörü |
 |
|
Kabul Etmezse Diye Uyduruk Bir Nick Alma Güzel Birşey Seç Bari Yeni Socom Oyun Nickin olur 
|
 |
|
cemooo
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:05:25 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Darker yazdı: Kabul Etmezse Diye Uyduruk Bir Nick Alma Güzel Birşey Seç Bari Yeni Socom Oyun Nickin olur :lol:
bi Cemooo_TR var ama şifresini unuttum, verdiğim doğum tarihini hatırlamadığımdan şifremide alamıyorum :)
|
|
|
|
 |
|
_satana_
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:11:05 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 84 Konum: henüz daha bilinmiyor
|
|
hadi bakalım başarılar
_________________ Sony Bravia
cod4
gta4
pes09
badcompany
"BAN KRALI"
|
|
|
|
 |
|
bjk01
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 03:09:19 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 18 Eki 2006, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 319 Konum: istanbul
|
|
bu oyunu headset paketiyle birlikte aldım,öncelikle şunu belirtim socom confrontation çok gerçekci bi oyun ve inanılmaz bi takım oyunu ve bunuda oynadıkca daha iyi anladım,faultless kardeşimizin dediği gibi oyunda takım arkadaşlarınız eksildikce rakibinizin soluğunu ensenizde hissediyosunuz adım atarken daha tedirgin oluyosunuz.oyunun tps olması kesinlikle bir dezavantaj değil aksine oyuna çokta güzel oturmuş bu konuda eminimki oynadıkca bana hak vereceksiniz,bazı sitelerin düşük puan vermelerinin sebebi oyunun ilk çıktığı günlerde yaşanan server sorunları ve oyun içinde kitlenme olaylarının yaşanmasıydı diye düşünüyorum açıkcası bende ilk 1-2 gün bu sorunları yaşadığım için biraz can sıkıcı durumlar olmuştu,acil update gerekiyodu ve beklenen update geldi sorunlar ortadan kalktı,bazı siteler diyorum çünkü oyuna 8.8 hatta daha yüksek puan veren sitelerde var,kaldıki saint rows 2ye 9 veren site veya sitelerin socom için verdikleri veya verecekleri puan bu saatten sonra beni hiç ilgilendirmiyo üstelik oyun ps3 exclusive bu bile benim için çok önemlidir.hepinize saygılar.......
klan=[TR] Turkısh Raiders
_________________ PSN:UnKnOwN_ReBeL_FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir. 
|
|
|
|
 |
|
bjk01
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 03:58:09 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 18 Eki 2006, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 319 Konum: istanbul
|
gokcen52 yazdı: oyunu birkac gündür oynuyorum oyun arkadaş ve klan sistemiüzerine kurulu bi oyun eger organize olup arkadaşlarınızla oynamayı degilde kafanıza göre takılmayı düşünüyosanız bu oyunu hiç almayın ancak arkadaşlarınızla oynayacaksanız cok zevkli olabilen bir oyun . bu oyuna sayip bütün arkadaşlar bu klana katılın ki bu oyunun tadına gercek anlamda varalım
gokcen kardeşime aynen katılıyorum,socom öyle sıradan bir online oyun değil,zaten bi klanda olduğunuz sürece rank sistemi işliyo level yükseldikce cod4deki gibi yeni silahlar açılıyo,bunun yanında özel kıyafetlerde açılıyo...
_________________ PSN:UnKnOwN_ReBeL_FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir. 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|