Zaman: 07 Eyl 2010, Sal 22:27:36

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 76 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Socom TR Clanı Kuruldu Herkezi Bekliyoruz
MesajGönderilme zamanı: 04 Kas 2008, Sal 02:22:58 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Pek Fazla Kişi Oynamasada Oynayanların Gerek Sesleri İle Gerekse Taktiksel Kelimesini Gerçekden Oyunun Hak Etmesiyle Ön Plana Çıkan Socomda Bizde Bir Clan Oluşturalım İstedik. Clanımızın İsmi Turkish Raiders [TR] Böylelikle Rakiplerimizde Kimlere Karşı Oynadıklarını Gayet Net Olarak Anlıyorlar Turkun Gucunu Her Alanda Göstermeye Kararlıyız Sizde Clanımıza Katılmak İstiyorsanız Beni Ekleyin

Psn: Faultless

Bu Oyuna Düşük Puan Alması Nedeniyle Bakmamazlık Etmeyin Ses Effectlerini Yankıları Hatta Yaşattığı Ortamı Görünce Anlayacaksınız Ne Demek İstediğimi Heleki Oyundaki Savaş Atmosferi Kesinlikle Cod4 den Daha İyidir Gerçekden Bir Çatışma Ortasında Olduğunuzu Rahatlıkla Hissedebiliyorsunuz Özelliklede 16*16 Oynadığınızda Ayriyetten Son Bir Ekleme Oyunu Almamış Olanlar İçin Oyunda HErkezin Round Başına Tek Canı Var Bu Nedenle Bir Nevi Search And Destroy Oynar Gibi İlerliyorsunuz Ki Adım Atmaya Bile korkacaksınız Zaman Zaman 2 Kurşun Ölmenize Neden Olacak Ve 1 Kişinin Bile Takımdan Eksilmesi Takımın Yenilmesini Sağlayacakdır. Oyun Tamamiyle Motion Sensörü Destekliyor Eğer Başınızı Eymek Ayağı Kalkmak Veya Çömelerek İlerlemek Veya Kafanızı Sağa Yada Sola Uzatıp Ateş Etmek İstiyorsanız Son Olarakda El Bombası Kullanırken Uzağa Veya Yakına Atacaksanız Bunların Hepsi Motion Sensör İle Sağlanıyor Ve Gayet Rahat Bir Şekilde Algılıyor Oyun Bizim Açımızdan Çok İyi Oyunu Alacaksanız Veya Almış Olupda Tek Başınıza Takılıyorsanız Yanlız Değilsiniz Clanımıza Bekleriz...

Clan Üyeleri

1- Faultless (Team Captain)
2- Sudemnur (Officer)
3- Cemooo2 (Officer)
4- Xokanex
5- Gokcen52
6- Cagdas
7- Safax
8- Kaneralp
9- Fedoramca
10- TekkenPlayer
11- Xratttx
12- Karizmajosef

En son Darker tarafından 10 Kas 2008, Pzt 18:39:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 04 Kas 2008, Sal 02:32:10 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

abc

En son gokcen52 tarafından 11 Kas 2008, Sal 16:22:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 04 Kas 2008, Sal 18:05:05 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Türk Olmanız Yeterli Clana Girmek İçin Herkeze Yerimiz Vardır...

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 16:39:19 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ozaman banada klan daveti gonderin psn:kaneralp

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:01:24 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

fedoramca aldı oyunu bende hala tedarik etmekle uraşıyorum satıcıların hiç birinin elinde yok su an oyun o yüzden hala beklemekteyim. c*A cod clanında aktif olarak 2 kişi oynuyporuz bu oyunu su an bizleride ekliye bilirsin yada biz seni ekleriz :)

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:10:55 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Alınca Bana Mesaj ile Haber Verirseniz Bende Sizi hemen Takıma Alabilirim Veya Beni Şimdi Arkadaşınla Beraber Ekleyin Daha Sonra Alınca Siz Oradan Haber Verirsiniz :D :lol: Ayrıca İsterseniz Sizi Arkadaşınla beraber TR7 Cod4 Takımına Alalım En Azından Yanlızlıkdan Sıkılmazsınız :twisted:

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:28:39 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ya dün psn den alıcaktım, 5 farklı ip den aynı psn e girdiğim için kabul etmedi :evil: olmadı yeni hesap açıcam, ordan socomu alıp, kendi psn imden oynıcam kabul ederse :evil:

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:52:19 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Kabul Etmezse Diye Uyduruk Bir Nick Alma Güzel Birşey Seç Bari Yeni Socom Oyun Nickin olur :lol:

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 18:54:09 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Hayırlı Olsun ...

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 19:05:25 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Darker yazdı:
Kabul Etmezse Diye Uyduruk Bir Nick Alma Güzel Birşey Seç Bari Yeni Socom Oyun Nickin olur :lol:

bi Cemooo_TR var ama şifresini unuttum, verdiğim doğum tarihini hatırlamadığımdan şifremide alamıyorum :)

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2008, Çrş 19:11:05 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

hadi bakalım başarılar

cod4
gta4
pes09

badcompany

"BAN KRALI"

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 04:09:19 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

bu oyunu headset paketiyle birlikte aldım,öncelikle şunu belirtim socom confrontation çok gerçekci bi oyun ve inanılmaz bi takım oyunu ve bunuda oynadıkca daha iyi anladım,faultless kardeşimizin dediği gibi oyunda takım arkadaşlarınız eksildikce rakibinizin soluğunu ensenizde hissediyosunuz adım atarken daha tedirgin oluyosunuz.oyunun tps olması kesinlikle bir dezavantaj değil aksine oyuna çokta güzel oturmuş bu konuda eminimki oynadıkca bana hak vereceksiniz,bazı sitelerin düşük puan vermelerinin sebebi oyunun ilk çıktığı günlerde yaşanan server sorunları ve oyun içinde kitlenme olaylarının yaşanmasıydı diye düşünüyorum açıkcası bende ilk 1-2 gün bu sorunları yaşadığım için biraz can sıkıcı durumlar olmuştu,acil update gerekiyodu ve beklenen update geldi sorunlar ortadan kalktı,bazı siteler diyorum çünkü oyuna 8.8 hatta daha yüksek puan veren sitelerde var,kaldıki saint rows 2ye 9 veren site veya sitelerin socom için verdikleri veya verecekleri puan bu saatten sonra beni hiç ilgilendirmiyo üstelik oyun ps3 exclusive bu bile benim için çok önemlidir.hepinize saygılar.......
klan=[TR] Turkısh Raiders

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 04:20:30 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

oyunu birkac gündür oynuyorum oyun arkadaş ve klan sistemiüzerine kurulu bi oyun eger organize olup arkadaşlarınızla oynamayı degilde kafanıza göre takılmayı düşünüyosanız bu oyunu hiç almayın ancak arkadaşlarınızla oynayacaksanız cok zevkli olabilen bir oyun . bu oyuna sayip bütün arkadaşlar bu klana katılın ki bu oyunun tadına gercek anlamda varalım

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 04:58:09 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

gokcen52 yazdı:
oyunu birkac gündür oynuyorum oyun arkadaş ve klan sistemiüzerine kurulu bi oyun eger organize olup arkadaşlarınızla oynamayı degilde kafanıza göre takılmayı düşünüyosanız bu oyunu hiç almayın ancak arkadaşlarınızla oynayacaksanız cok zevkli olabilen bir oyun . bu oyuna sayip bütün arkadaşlar bu klana katılın ki bu oyunun tadına gercek anlamda varalım

gokcen kardeşime aynen katılıyorum,socom öyle sıradan bir online oyun değil,zaten bi klanda olduğunuz sürece rank sistemi işliyo level yükseldikce cod4deki gibi yeni silahlar açılıyo,bunun yanında özel kıyafetlerde açılıyo...

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2008, Prş 10:18:32 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ok banada gönder davet

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 76 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir