|
Zaman: 25 May 2012, Cum 10:39:11
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Morani
|
Mesaj Başlığı: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 02:38:33 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 05 Oca 2009, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 21 Konum: istanbul
|
 Mağdur kalan 77 milyon kullanıcı karşısında eğildirler Korsan kriziyle başı ağrıyan Japon elektronik üreticisi Sony, PlayStation şebekesinin bu hafta kısmen açılacağını açıkladı. Şirket, online oyun kullanıcılarını kredi kartı ve diğer kişisel bilgilerinin çalınmış olabileceği konusunda uyarmış, ardından da PlayStation şebekesini kapatmıştı. Sony’nin ikinci adamı Kazuo Hirai “Datalarını tehlikeye attığımız, endişelendirdiğimiz ve rahatsızlık verdiğimiz tüm kullanıcılarımızdan özür dileriz” diyerek geleneksel Japon selamı ile eğilirek kullanıcılardan özür diledi. Hirai hackerların vermiş olduğu rahatsızlıktan dolayı derin üzüntü duyduğunu belirtip yeni bir veri bankası oluşturmaya başladıklarını ve yakın zamanda bu bağımsız birime geçeceklerini söyledi ve ekledi “PlayStation 3’ün yazılımını yükselteceğiz. Bu süreçte, tüm kullanıcılarımız PlayStation şebeke hesaplarının şifrelerini yenileyecek. Bunun onlar için büyük bir sıkıntı olduğunu biliyorum.” Sony rakiplere kaptırmaktan korktuğu kullanıcıları için iyi niyet ve özür göstergesi olarak ücretsiz hediyeler vereceğini açıkladı. Bu hediyeler şöyle: Ücretsiz içerik (İçeriğin detayları henüz belli değil ama ücretsiz bir oyun ve yanında tema, avatar paketi olması bekleniyor). 30 günlük ücretsiz Playstation Plus üyeliği (Mevcut Playstation Plus üyelerine de ekstra 30 günlük ücretsiz kullanım hakkı tanınacak). 30 günlük sınırsız Qriocity kullanımı. Sony ayrıca hackerların kullanıcıların kart bilgilerini çaldığını tam olarak kabul etmese de, yine de bundan dolayı finansal bir zarar gören olursa bu zararı tazmin edeceğini de belirtti. Kişisel bilgilerin daha iyi korunmasını sağlamak için sistemlerini yeniden kurma konusunda adımlar attıklarını belirten şirket, servislerin en kısa sürede tamamen hizmete gireceğini kaydetti. 59 ülkede 77 milyon kişi PlayStation şebekesini kullanıyor. Psn olmaması ne kadar kötü olsada 4 ever playstation ayrıca af dileme ödülleride çok iyi Kaynak : Haberturk
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 13:36:59 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Dostum eline sağlık bu fotoğrafı tam ben paylaşcaktım=)
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
hasanCAAn
|
Mesaj Başlığı: Re: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 14:17:47 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
Bir ürün ciddi anlamda isim yapmışsa eğer onun başına gelen kötü şeyler sadece talihsizlik olarak nitelendirilir,facia ile sonuclanacağını umut edenler yani bu girişim içinde bulunanlar Playstation isminin büyüklüğünü birkez daha anlayacaklardır..Özürleri maddi ve manevi gerçekten güzel,Morani arkadaşımında belirttiği gibi 4ever PLAYSTATİON 
_________________ PSN : KaRaMaSke_TR
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 18:19:49 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Ya bu arada birden fazla PSN adresi olanlara nasıl olcak merak ettim doğrusu? Benim bir tane TR PSN im var başkada yok ben niye merak ettim onuda bilmiyorum 
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 21:44:35 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
açılır.Sony yapar XD
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 22:25:38 |
| Site Admin |
 |
|
Ip ye göre olsa ip değiştirilir, ps3 ün mac aresine göre yaparlar onu. Her ps3 ün bir başkasında bulunmayan internet kimliği var, banlı konsolları da aynı kimlik üzerinden yasaklı tutuyorlar. Tek konsolda tek şansınız var yani, iyi değerlendirin 
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: Sony özür diledi  Gönderilme zamanı: 02 May 2011, Pzt 22:33:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
god of war yazdı: Ip ye göre olsa ip değiştirilir, ps3 ün mac aresine göre yaparlar onu. Her ps3 ün bir başkasında bulunmayan internet kimliği var, banlı konsolları da aynı kimlik üzerinden yasaklı tutuyorlar. Tek konsolda tek şansınız var yani, iyi değerlendirin  Dostum haklısın ps3 un MAC ı degıstırılemıyo,ben bunu gecen sene sormustum mac degstırılemıyo demıslerdı.1 oyun hedıye olsunda onada razıyız  aga psn acılsın da artık gerısı yalan.umarım bu hafta acılır.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|