|
Zaman: 25 May 2012, Cum 10:58:59
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
orion
|
Mesaj Başlığı: Takas yapan dükkanlar hk. yeni başlık açlmasnı talep ediyorm  Gönderilme zamanı: 21 May 2011, Cmt 15:04:30 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 26 Şub 2007, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 293 Konum: PSN: muratovsky
|
|
Arkadaşlar,
Talebim şu; Dükkanlar veya buna benzer şekilde bir ana başlık olsa altınada şehirlerin isimleri yazılsa (örn. istanbul, ankara, izmir, bursa, adana, hakkari vs.) ilgili şehrin içine girdiğimizde o şehirde takas yapan dükkanları herkes yazsana. Yalnız burda bence önemli olan takas yapan yerler yoksa satış her yerde var.
Bunun şunun için talep ediyorum, istanbul kartal da oturyoorum takas için hep kadıköy'e gidiyorum. Kartal, Pendik, Matepe, Yakacık buralarda takas yapan yer var mı yok mu araştırmama rağmen bulamıyorum bilemiyorum.
Bence yararlı olur, dediğim gibi içerik zaten kullanıcılar tarafından dodurulur(herkesin bildiği gördüğü dükkanlar)
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Takas yapan dükkanlar hk. yeni başlık açlmasnı talep edi  Gönderilme zamanı: 21 May 2011, Cmt 16:34:33 |
| Site Admin |
 |
|
|
Bu mümkün değil usta, o zaman bu siteye para karşılığı reklam veren dükkanların hakkı yenmiş olur, hatta karşı çıkarlar bu duruma. Dolayısıyla kendi reklamını yapan yerlerin bile konuları siliniyor eğer reklam izni almadıysa, reklam ücreti ödemiyorsa.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Takas yapan dükkanlar hk. yeni başlık açlmasnı talep edi  Gönderilme zamanı: 21 May 2011, Cmt 16:43:07 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 20 Kas 2006, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 2140 Konum: KÃBUSLARIN
|
|
Ben Yazıcıoğlu'na yakın olduğum için bana hava hoş ama uzaktaki arkadaşlar için yararlı olur.
Aynı altın rehber gibi
Örnek:
Bursa: XXXXX Elektronik. Açık adres, Telefon, mail. XXXXX Bilgisayar. Açık Adres, Telefon, mail. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Çanakkale: XXXXX Elektronik. Açık adres, Telefon, mail. XXXXX Bilgisayar. Açık Adres, Telefon, mail. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Eskişehir: XXXXX Elektronik. Açık adres, Telefon, mail. XXXXX Bilgisayar. Açık Adres, Telefon, mail. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
+++
Bu olay reklam olmaz, reklam başka şey.
_________________  PSN id: Nightmare666-82
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Takas yapan dükkanlar hk. yeni başlık açlmasnı talep edi  Gönderilme zamanı: 22 May 2011, Pzr 16:44:22 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
aynen para karşılığı ile site reklam yerine konur.Yoksa: Başka yerlerin hakkı yenmiş olur
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: Takas yapan dükkanlar hk. yeni başlık açlmasnı talep edi  Gönderilme zamanı: 22 May 2011, Pzr 17:09:09 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
orion yazdı: Arkadaşlar,
Talebim şu; Dükkanlar veya buna benzer şekilde bir ana başlık olsa altınada şehirlerin isimleri yazılsa (örn. istanbul, ankara, izmir, bursa, adana, hakkari vs.) ilgili şehrin içine girdiğimizde o şehirde takas yapan dükkanları herkes yazsana. Yalnız burda bence önemli olan takas yapan yerler yoksa satış her yerde var.
Bunun şunun için talep ediyorum, istanbul kartal da oturyoorum takas için hep kadıköy'e gidiyorum. Kartal, Pendik, Matepe, Yakacık buralarda takas yapan yer var mı yok mu araştırmama rağmen bulamıyorum bilemiyorum.
Bence yararlı olur, dediğim gibi içerik zaten kullanıcılar tarafından dodurulur(herkesin bildiği gördüğü dükkanlar) Murat nbr hocam hocam bana yakınmısın sen bende Pendık-kurtkoy tarafındayım aga sorma bende kadıkoye ps3 cd sı almaya takaslamaya gıdıyorum yanı 1 satlık yolu cekmek zorunda kalıyorum,sorma hocam pendıkte cok aradım os3 cd sı takaslayan yer yok satan yer bıle bulmadım kafeden bol bısey yok ama hepsı kolayını bulmus artık malum copy olayı devrede,ama bızler hala 1 oyun ıcın satlerce yolu asmak zorundayız ha ps3 askı bam baska gecenlerde L.A noıre yı almak ıcın 4 saat yolda gectı desem ınanmassın ama oyle oldu neyse konuyu bozmayallım musaıt oldugunda PES yapalım senle bende bayadır onlıne ye bakmadım psn acılalı 3 defa gırdım anca ve kopmalar oldu mac esnasında sınır oldum umarım pendık kartala bıze yakın bı yerde takas yapan yer acılırda su yolu cekmeyız.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|