|
Zaman: 25 May 2012, Cum 11:24:50
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Tesekkürler Sony Turkiye  Gönderilme zamanı: 03 Tem 2011, Pzr 21:45:33 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
|
|
Geçende oğlana PSP Go aldım, şu içinde 10 oyun olanlardan. Promosyon DVD si ile yükleniyormuş. PSP ile ilgili bilgi ve merakım yoktu. Kurulum için yönergede PS3 yada PC'ye takıp yükleyeceksin diyordu. Keşke PC'de yükleseydim. PS3'e taktım, PS3 ve PSP'nin güncellemelerini yaptım ve oyunları kurdum. PSN TR'den de Ghost of Spartayı aldım,onu da yükledim. Lakin PSP'de tek user varmış bakmamıştım PS3 gibi zannettim. PSP'ye ileride tekrar alışveriş yapabilmek için -ki PSP Go'da umd rom yok ve PSN'den oyun alınabiliyor, ayrıca indirdiğim PS1 oyunlarını da yükleyebilmek için gerekli- hemen TR PSN olan user'ı ekledim. Ama hayal kırıklığı çünkü PS3'de PSP oyunlarını yüklerken, genelde kullandığım uk user açıkmış ve bilmeden promosyon DVD'de yüklediğim oyunları buraya register etmiş. Yani kurduğum on oyun sadece uk userla kullanılabilecekti. Bu durumda sadece uk user'ı kullanacak, tr userdan aldığım ve alacağım oyunlar elimde patlayacaktı. En nihayetinde tek çözüm aleti kırdırmaktı. Sonra hadi dedim Sony çağrı numarasını arayayım, hem de gecenin 11'inde. Aradım nöbetçi olan hanım, bana promo DVD'sinin tedarik edilemeyeceğini söyledi. Ben de sorunu böylece izah edip benim sorumlu tutulmamın haksız olacağını, PS3 aldığımızda TR PSN bulunmadığını, PS3'ü aktif olarak eski uk user'la kullandığımı ve PSP'de tek user bulunup bulunmadığını bilmediğimden PS3'te açık kalan user'da yüklenince, başka userla kullanamadığımı belirttim. Bana geri döneceğini söyledi. Ertesi gün aradılar, adres bilgilerimi aldılar ve diğer gün kargoyla yeni promosyon DVD'im geldi. Teşekkürler Sony Türkiye, artık adam olmaya başladık sanırım...
|
|
|
|
 |
|
kretase
|
Mesaj Başlığı: Re: Tesekkürler Sony Turkiye  Gönderilme zamanı: 03 Tem 2011, Pzr 23:00:05 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 15 Nis 2008, Sal 00:00:00 Mesajlar: 496 Konum: İstanbul Kartal
|
|
Bise anladiysam arap olim :: ))))
_________________ Traxxas Revo 5309 convert to EP
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Tesekkürler Sony Turkiye  Gönderilme zamanı: 04 Tem 2011, Pzt 00:53:27 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
iyimiş... hayırlı olsun... eskiden olsa bize ne kardeşim derlerdi, anlamazlardı bile anlatılan sorunu
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Re: Tesekkürler Sony Turkiye  Gönderilme zamanı: 05 Tem 2011, Sal 01:03:08 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
|
kretase yazdı: Bise anladiysam arap olim :: )))) Daha anlaşılabilir anlatayım: Sony Türkiye'ye teşekkür etmek istedim. Gayet eski bir oyuncu olarak artık dünyada bir şekilde, bir tüketici olarak, bir firma tarafından ciddiye alınmak beni mutlu etti. Eskiden de aynı paraları versek de vermesek de hiçbir hizmet alamazdık. XBox'tan hala ses yok. Ama Sony, PS3'deki başarısının, atılımlarının sonucunda diğer hizmet kalitesine de yansıdı ve artık Avrupa'dakiyle aynı hizmeti alabiliyoruz. Bu da bizi değerli yapıyor. Ev eğlence sistemleri de artık cep telefonları gibi Türkiye'yi Avrupa'da pazar haline getirdi. Darısı Aral'ın ve de XBox'ın başına. Onlar da düdüklemekten vazgeçse olay çözülecek. Teşekkürler Sony Türkiye
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Tesekkürler Sony Turkiye  Gönderilme zamanı: 05 Tem 2011, Sal 19:35:07 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
mgokmengungor yazdı: Geçende oğlana PSP Go aldım, şu içinde 10 oyun olanlardan. Promosyon DVD si ile yükleniyormuş. PSP ile ilgili bilgi ve merakım yoktu. Kurulum için yönergede PS3 yada PC'ye takıp yükleyeceksin diyordu. Keşke PC'de yükleseydim. PS3'e taktım, PS3 ve PSP'nin güncellemelerini yaptım ve oyunları kurdum. PSN TR'den de Ghost of Spartayı aldım,onu da yükledim. Lakin PSP'de tek user varmış bakmamıştım PS3 gibi zannettim. PSP'ye ileride tekrar alışveriş yapabilmek için -ki PSP Go'da umd rom yok ve PSN'den oyun alınabiliyor, ayrıca indirdiğim PS1 oyunlarını da yükleyebilmek için gerekli- hemen TR PSN olan user'ı ekledim. Ama hayal kırıklığı çünkü PS3'de PSP oyunlarını yüklerken, genelde kullandığım uk user açıkmış ve bilmeden promosyon DVD'de yüklediğim oyunları buraya register etmiş. Yani kurduğum on oyun sadece uk userla kullanılabilecekti. Bu durumda sadece uk user'ı kullanacak, tr userdan aldığım ve alacağım oyunlar elimde patlayacaktı. En nihayetinde tek çözüm aleti kırdırmaktı. Sonra hadi dedim Sony çağrı numarasını arayayım, hem de gecenin 11'inde. Aradım nöbetçi olan hanım, bana promo DVD'sinin tedarik edilemeyeceğini söyledi. Ben de sorunu böylece izah edip benim sorumlu tutulmamın haksız olacağını, PS3 aldığımızda TR PSN bulunmadığını, PS3'ü aktif olarak eski uk user'la kullandığımı ve PSP'de tek user bulunup bulunmadığını bilmediğimden PS3'te açık kalan user'da yüklenince, başka userla kullanamadığımı belirttim. Bana geri döneceğini söyledi. Ertesi gün aradılar, adres bilgilerimi aldılar ve diğer gün kargoyla yeni promosyon DVD'im geldi. Teşekkürler Sony Türkiye, artık adam olmaya başladık sanırım... Evet sony Türkiye'de büyük başarı gösteriyor
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|