|
Zaman: 25 May 2012, Cum 11:34:31
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 00:43:38 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
Kurtadam olarak vampirlikten %100 kurtulmuş bulunuyorum. Zira tedavi edecek eleman bile beni kovalar olmuştu 
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 16:40:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Beyler bu oyunda level maksimum kaça kadar kasabiliyoruz bilen var mı biyerden 255 de kalıyor diye duydum onu yapana kadar göbeğimiz çatlar yahu 
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 19:36:41 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
Onu yapana helal derim DRAGUNOVİC daha 3-4 leelim yaw.2013'ün sonunu bulur 255 lvl olmak. 
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 21:39:49 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
obli'de de öyle bi şeydi, söylenti o yöndeydi en azından. ben henüz 22'deyim
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
Er2
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 23:46:10 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Oyun gerçekten güzel bence de Oblivion'un temelini değiştirmeden üstüne katarak ilerlemişler ve iyi de olmuş. Haritanın 3 boyutlu olması da güzel olmuş nerde dağ var tepe var nerden dolanabilirim herşeyi görebiliyosunuz Oblivion'da hedefe dümdüz koşup da dağlara tırmanana kadar yada etraflarından dolanana kadar az sevgilerimi yollamamıştım  Daha önce belirtildiği gibi mekanlar birbirini tekrar etmiyor çoğunlukla, yanımıza birini alabilmek de hoş ara sıra geçtiğimiz yerlere geldiğimiz mağara veya binalara ait ufak yorumlar yapıyolar ses oluyo  Açıkçası vampir olmadım ben hiç o kadar da vampirle dövüştüğüm halde ama Oblivion zamanında o çileyi az çekmedim bende ne uzun questti o öyle bide hastalık ilerledikçe güneş varken çıkamıyodum "güneş doğuyo gaç gaç" diye mağaralara sığınıyodum umarım bunda da o kadar uzun değildir kurtulma quest'i  Bir de aşırı yufka yürekliyseniz oyun normal süresinden daha da uzuyor ben kaç sefer "ebelemeç" oynamak isteyen çocuklara katılıp da zaman harcadım (kıramıyorum veletleri  ) Bu ve bunun gibi birçok detay eklenmiş oyuna fırsatınız varsa kesinlikle değer oynamaya bence..
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 11 Oca 2012, Çrş 20:28:34 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Diablo gelene kadar hakikaten de bu levela ulaşacağımı zannetmiyorum kasa kasa lvl 12 oldum  mağara seansları süper,gerçektende mahzen,mağara,maden,bölümlerinde oradaymışsınız hissi veriyor dışarı çıkınca afallıyorsunuz.
|
|
|
|
 |
|
berkay05
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 20:31:22 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 306 Konum: İstanbul
|
|
Arkadaslar oblivionu oynamadim skyrim almak istiyorum cok sey kaybedermiyim ya da illa oblivionu da oynamam gerekli mi?
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 20:39:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
hiç bi şey kaybetmezsin kardeşim. bağımsız diyebilirim. al oyna rahat rahat ama türü sevmiyosan başka. hani elder scrolls'a yabancıysan tamam fark etmez ama türe yabancıysan sıkılabilirsin
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 23:25:51 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Bu oyunda fazlaca özgürüz bıçağımızı kendimiz biliyoruz madenci oluyoruz pazarcı oluyoruz mahzenlere iniyoruz herşey var oyun bence herşeyiyle hakediyor
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 15 Oca 2012, Pzr 00:48:20 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
mitolojik derken, öyle mitolojik bir şeyler bekleme kardeş ama orta çağ hesabı, yüzükler civarı dersen evren olarak yüzüklerden çok daha geniş bir evren sunar sana, ama kesinlikle daha az epik olarak sunar ayrı. senin kastın orta çağ ile kılıç kalkanımı alayım, önüme gelene dalayım ise  hani silahlarla ateş etmeye bıktım artık diyosan kesinlikle sarar rahat ol. ama çok geniş, çok çok ayrıntılı ona göre değerlendir
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 15 Oca 2012, Pzr 10:47:47 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
leveli en yüksek olan vatandaş kim merak ediyorum daha level 20 deyim acımasızca saldırıyorum etrafa 
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 04 Şub 2012, Cmt 23:18:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
ben yaklaşık 15 gündür oynayamadım level 25tim en son inşallah bu gece 26'yı zorlıcam. stormcloaks görevlerini tapıodum solitude'yi almıştık. öyle bıraktım.
|
|
|
|
 |
|
alican1
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 06 Şub 2012, Pzt 19:05:36 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 Oca 2010, Pzr 20:35:03 Mesajlar: 550 Konum: Psn: aLiCan07
|
|
beyler bu oyunu pc de 1400 x 900 oynuyorum grafik olarak normal slow 15 ler hep 15 ps3 de oynamaya gerek varmı ?
_________________ OyunLarım :Uncharted 1 , Uncharted 2 , God Of War III , Fifa 12 , battlefield 3 , Rdr Undead Nightmare , Yılların oyunu pes 2010 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|