|
Zaman: 25 May 2012, Cum 11:34:56
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakondamsı)  Gönderilme zamanı: 13 Kas 2011, Pzr 11:11:10 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
oyuna ait bir anakonu yoksa bu olsun artık anakonda. şu oyunların bir bir, sel gibi, çağlayan gibi piyasaya düştüğü günlerde çıkan oyunlar arasında FPS(semsi) olmasına rağmen bana en çok hitap eden iki oyundan biri ve alacağım ilk oyun. oyunu oynayanların yorumlarını alabilirsek çok seviniriz. önceki oyundan tek farkı mı var oldukça fazla farkları mı var? yeni özellikler neler vs vs?
En son lucifer37 tarafından 11 Oca 2012, Çrş 00:31:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 27 Kas 2011, Pzr 15:42:10 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
bir kişi bile oynamadı mı oyunu acaba? ps3'te olması şart değil
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
Shagrath
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 27 Kas 2011, Pzr 16:30:17 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 May 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 709 Konum: İstanbul
|
|
Oyun acayip pahalı hocam spotta bile 150-170tl millet ucuzlamasını bekliyordur.Oyun zaten muhteşem metric ortalaması 96/100 yılın oyunu diye biliriz.
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 27 Kas 2011, Pzr 17:13:53 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
yuuuuh ama abi  o ne ya spotta 150 ne demek abi. seneye alcaz o zaman oyunu  güzel olduğuna eminim abi zaten gt inceleme falan izledim ama temelde oblivion'un aynısını dayamışta olabilirler farklı büyüler, kılıçlar ve hikaye ile onu merak ediyorum.ekstra özellik ne var onu merak ediyorum. mesela diyaloglar da bazen tek seçim varmış o çok kötü olmuş. hiç beklenmicek bişi böyle bi oyundan. olmaması gereken bişi.
|
|
|
|
 |
|
Shagrath
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 27 Kas 2011, Pzr 18:00:00 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 May 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 709 Konum: İstanbul
|
|
Diyalogları pek bilmiyorum hocam fakat obliviona göre çok gelişmiş oyun.Özellikle denge olayını çok iyi yapmışlar oyuna başlar başlamaz ortalığa saldıramıyosun yoksa tek vuruşta indiriyolar.Zindanlar çok iyi olmuş obliviyon daki gibi bir birinin aynı değil tekrar etmiyor kendini.
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 27 Kas 2011, Pzr 20:26:48 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Shagrath heh işte abi onlar önemli bençin. tekrar etmesin kendini. obli'de bi yerden sonra hep aynı yerde geziomuş gibiydin. o sıkıyordu. öyle olmaması çok iyi olmuş.denge olayı da tam frp havasını katmış. wow'da level1 ile 70'e dalmak yok yani bu da öyle olmalıydı. olmuş. iyi de olmuş. saol kardeşim bilgiler için. destroyer333 abi imdb oyunlara puan verio mu  hiç bilmiodum ama öyleyse hikayeye falan veriodur sanırım? o zaman bioshock kaç aldı acep hemen bakmalıyım.......... 220051778 hocam kredi kartım yok 
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 17 Ara 2011, Cmt 18:43:38 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
hala mı yok oyunu alan?yok mu arttıran?
|
|
|
|
 |
|
alican1
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 17 Ara 2011, Cmt 19:44:50 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 Oca 2010, Pzr 20:35:03 Mesajlar: 550 Konum: Psn: aLiCan07
|
|
beyler bu oyunu konusu ne dark souls dan daha mı iyi ?
_________________ OyunLarım :Uncharted 1 , Uncharted 2 , God Of War III , Fifa 12 , battlefield 3 , Rdr Undead Nightmare , Yılların oyunu pes 2010 
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 17 Ara 2011, Cmt 20:00:25 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Oyunu işin açıkçası ben de merak edenlerdenim ama fiyat düşmediği için alamadım.Şayet oblivion oynayan biri olarak skyrim daha destansı havada geçiyor.Diablo manyağı olarak bu oyun çıkmadan önce skyrim oynanır
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: TheElderScrolls Skyrim Oynayanlar(Anakonumsu)  Gönderilme zamanı: 17 Ara 2011, Cmt 20:06:08 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
alican1 yazdı: beyler bu oyunu konusu ne dark souls dan daha mı iyi ? Daha iyi olup olmadığı beğeniye kalmış. Ancak Dark Souls kadar zorlayıcı olacağını sanmıyorum. Tabi bir çok sitede Skyrim, yılın oyunu seçildi onu da es geçmemek gerek...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|