Zaman: 25 May 2012, Cum 11:45:58

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: TP LINK W8101 G Wifi modem FIFA 11 Server sorunu ?
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2011, Sal 22:38:34 
Turnuva Organizatörü
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar selam,

Bugun sabaha kadar Tt netin verdigi Huavei kablosuz modem kullaniyorduk, aslinda devamli sorun cikartiyordu, son zamanlarda iyice zivanadan cikmisti. Internet devamli cok ** araliklarla kesiliyordu. Bende sabah yeni bir modem aldim.
TP LINK W8101 G

Acikcasi en ufak bir kesilme olmadi internette. Su an itibariyle sabahtan bu saate kadar sorunsuz kullaniyorum, fakat ayni durum Fifa 11 de sozkonusu degil. Fifa 11 de rakip aratirken kesinlikle rakip gelmiyor, ben oyun aciyorum ancak ozaman geliyor ama ya cok gec geliyor, ya maca baslarken server kopuyor, yada mac icinde kopuyor. Muhtemelen bu tip problemlerle karsilasan arkadaslar olmustur, bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim.

Saygilar

Aykan

Mesaj Başlığı: Re: TP LINK W8101 G Wifi modem FIFA 11 Server sorunu ?
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2011, Çrş 19:52:03 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Kardeş bence modemde sorun yok ben yaklaşık bir ay önce Tp-Link TD-W8950ND 150Mbps Wireless ADSL2+ 4 Port Modem aldım internet kablolu kablosuz her türlü akıyo süper cod black opsta teamdeathmatch yapıyorum sürekli milyonda bir takılmalar oluyo bi ara baya baya girmiyodu ama bence bunlar server kaynaklı sorunlar modem şimdilik taş gibi duruyo

COD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 2 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: