Zaman: 25 May 2012, Cum 11:53:06

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

7. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 121 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 08:26:05 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Mert in bağlantısı hep laglıydı , ne iş anlamadım :) yoksa lagmı yapıyorsun mert :D yada swicth programlamı :wink:

Herkes 4 yeşilken senin tek kırmızı olman yada hep oyunda laglı gitmen adam lan bıçak yapıoz 5 metre ötemde bi bakmışım yemişim bıçağı Allah Allah :lol:

Oynayışını izlediğime göre game pad lede oynamıyorsun galiba Full sensivtiy Full hassaslık :D bravo valla Tabi bunlar var demiyorum sadece böyle tahmin ettim

Bence oyun başlar başlamaz açık maplerde atılan gl nin yetenekle alakası yok sırf ezber ,adamların spawn bölgesini biliyorsun açarsı bi private maç denersin ortalama bir yer belirledinmide salla

He gl kullanma yeteneği nasıl vardır deseniz bence dieyim oyunun ortasında her iki takımda pozisyonunu aldıktan sonra

Bu dediğim olayıda Cod5 te sağladılar Gl yi başla başlamaz atarsanız patlamıyor ama el içerisinde belli süre sonra attınızmı patlıyor tümden iptal değil yani

Dün sizin arkadaşlarla oynadım ulen el bi başlıo en az 6 tane gl gidio karşıya :D adam aradım durdum artık ses dinleme vs cart curt oyunun heyecanı gitti tdm de gibi hissettim kendimi en sonundada sıkıldım bari private yapalım dedim .

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 11:33:16 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

bence s&d da yeni bir pack yapıp gl yi kaldırmak.:D.. oyunun zevki bence araştırıp yok etmek.zaten search and destroy ara ve yok et demek.gl ile oynayanlara saygı gösteririm ama benim lobby de gl varsa benim işim olmaz çıkar başka bir yerde oynuma devam ederim.sizden ricam oynayacağımız dostluk maçında gl olmaması...
bence maç gününü ve saatini belirleyip oynumuzu oynayalım..bizim gamebattles maçlarımız olduğundan lütfen maç saati ve gününü bize en az 2 gün önceden bildirmeniz.
@ tunaya cevaben ben C*TR başladım sözü gecen arkadaşlarla oynamışlığım var ama takım ve klan olarak devamlı C*TR daydım...

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 13:27:44 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

GL kullanan biri, adamların dogdukları yeri biliyor ve direkt oraya atıyor değil mi. Buna karşılık, adamların GL leri nerden gelecek bunu senin bilmen gerekiyor. Zaten oyunculukta burda başlıyor.

Gl yi atmasını bilmek nasıl kabiliyetse ondan kaçmakda kabiliyettir.

Bizde mesela Şafak iyi kullanır attığından 1 ile 4 arasında adam alıyor. Biz GL atınca bu kadar adam alyoruz. Tamam biz atıyoruz alıyoruz , karşı takımda en az 5 launcher atıyor dogar dogmaz, biz neden ölmüyoruz. ??

Yine diyorum ben GL kullanan biri değilim, GL olmaması işime geliyor, rahat rahat rush a kalkabiliyorum. Ama GL olunca daha temkinli gidiyorum.

Her zaman savunmuşumdur bir oyunu bütünü ile oynayabilmek, herşeyini , tüm detaylarını kavrayabilmek oyunculuktur.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 13:28:55 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ama bakın sağa sola kayarak gl yememekte mümkün.aslında gl den kaçmak oyunbaşında çok kolaya ma aoyun başladığında çok ama çok zor.çünkü atılan mesafe daraldığı için bişide yapamıyosun.mertte bi sorun var ozi zaten arada ben topladığımda bile 1 diş oluyo bağlantısı ama çok nadir

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 14:34:41 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Oyunculuğun gl ye bağlı olduguna dair bana boşuna laf anlatmayın gl den kaçarsın ama oyunun kalitesini bozuyor bence ben gl atamammı ? Atarsammı iyi oyuncu olurum 400 saat her oyunda her el gl atsaydım gl de bende ustalaşırdım .

At gl yi öldür 2 3 kişi geri kalanlar gl var diye bölgesinden çıkmasın sen o sürede gl atmıyan adamların koşturup önemli bölgeyi kessin :D sonra Rushhh kalan 2 yada 3 kişinin üstüne git 5 6 kişi bumu oyun stili yani

Koskoca gamebattlesta bile gl yasak, onu geçtim pc de pam mode var gl yi hiç bir maçta kullanmazlar.

Evet bu oyuna konmuşmu konmuş ama bu hcsd modun tarzını bozuyor ve smilasyondan arcade bildiğiniz Half life gibi yapıyor.Ben dün oynadım oynadım kendim gl atmadım atmayı bilmiommu biliyorum ama öyle oyundan zevk almıyorum ya .

@Halit 15 kişinin 4 yeşil oldugu oyunda dün sniper yapıoz adamda gözle görünebilen bir lag var gecikme var ve buda adamı nerdeyse ölümsüz yapıyor en az 1.5 saniyelik gecikme var mertte

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 15:00:42 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ya neyi uzatiyosun umut, halit gl bencede olmasin rahat rahat oynuyalim :lol:

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 15:09:14 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

bende oynıyabilirmiyim :) gerçi baya uzak kaldık cod4 den dün akşam şöle bi girdimde paslanmışız baya :)

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 15:42:21 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

yeni bi kavga çıkacak he.. bence şöle yapalım. aynı maçları bi luncherla yapalım bi de lunchersız iki tarafında istediği gibi yani.. ya da luncher ı en başta atmak yasak olsun

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 16:09:21 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ya olum ne launchere bizim takim launchere mi bagli yaa ?? allah askina oynuyalim adam akilli su oyunu yaa :twisted:

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 16:29:12 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ozi boş konuşuyosun burda.sende güzel kardeşim ozaman.çokmu zor yani.ozaman mayında olmasın saçmalık hepsi bunların.adamlar oyun akoymuş.neden kullanmayalım.biz nasıl atıyosak karşı takımda atsın elleri armut toplamıyo ya.vallahi kavga çıkıcak yine

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 17:00:13 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Şurda adam gibi tartışıyoruz niye kavga çıkacak . Ben gelipte sizin takım gl ye bağlıda demedim .Benim dediğim bu gl oyunun bir eksisi adamlar koymuş ama ilk başlarken atılan gl i hesap edememişler .Bu oyunun bir eksisi olmasa gamebattles tan tut xfire pc cod4 clanlarına kadar her yapılan maçta gl yasaktır. Burdan şu çıkar bütün dünya yanlış bulmuş bi sizmi diye doğruya doğru dedim şimdi

Halit bir örnek vericem Cod 4 te Bog haritasını ele alalım savunma tarafında hurda otobüs varya orda savunma yapan oyuncuların çıkış noktası görülüyor.

6 kişi gl atsa her birinde 2 taneden 12 tane gl ordan savunma yapıcak oyuncular pozisyon alabilirmi

Başlangıçta atılacak olan gl oyunun bir eksisi olmasa cod5 te bunu kaldırmazlardı . Cod5 te artık başlangıçta gl attınmı patlamıyor he sonradan oyun içinde kullanırsın ok bişey diyemem.

Cod4 te niye kalkmadı dersende :D adamlar kickleme sistemi bile koymadı ilgisizler derim.

Halit ayrıca claymore un nesi saçma .Neyse Halit bu dediklerim size göre yanlış bana göre doğru olabilir herkesin oyun ve oyunculuk anlayışı farklı

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 17:14:50 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Karpuzcu yazdı:
GL kullanan biri, adamların dogdukları yeri biliyor ve direkt oraya atıyor değil mi. Buna karşılık, adamların GL leri nerden gelecek bunu senin bilmen gerekiyor. Zaten oyunculukta burda başlıyor.

Gl yi atmasını bilmek nasıl kabiliyetse ondan kaçmakda kabiliyettir.

Bizde mesela Şafak iyi kullanır attığından 1 ile 4 arasında adam alıyor. Biz GL atınca bu kadar adam alyoruz. Tamam biz atıyoruz alıyoruz , karşı takımda en az 5 launcher atıyor dogar dogmaz, biz neden ölmüyoruz. ??

Yine diyorum ben GL kullanan biri değilim, GL olmaması işime geliyor, rahat rahat rush a kalkabiliyorum. Ama GL olunca daha temkinli gidiyorum.

Her zaman savunmuşumdur bir oyunu bütünü ile oynayabilmek, herşeyini , tüm detaylarını kavrayabilmek oyunculuktur.

Bak güzel kardeşim kimse kimsenin oyununa karışamaz biz oynayacağım maçta gl atılmasın diyoruz.önemli olan oyunun zevkine varmak.sen gl den kaçarsın ben onu bilmem.bizde kaçarız.ama oyunun amacı kaçmak değil.bul ve yok et.buyrun sizde bulun ve yok edin.eger bu maç oynanacaksa gl olmayacak.olursa da size maçlarınızda başarılar.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 17:21:55 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

son açıklamayı yapıcam ozi;
biz bu gl yüzünden ctr ile düşman olduk resmen.bak şimdi dostum diyosunki gl ile oyun oynandımı şöle olur böle olur şukara kişi ölür vs...eğer ben gl atıyosam sende at.kimse seni yada başkasını tutmuyo.gl ilk oyun açıldığından beri var.hatta şöyle ilginç bi notta söyleyim.ilk zamanlar senin de içinde olduğun dh ekibi ile psturk ekipleri maç yapıyoduk.sen turkopol akere falan hepiniz vardınız.o maçlarda deli gibi gl atıyodu takımınız!bunları unutma.kimse kimsenin gl kullanıp kullanmamasına karışamaz.sonuçta kazanmak için oynuyoruz bazı maçları.ama muhabettimin iyi olduğu kişilerle oynuyosam (örn;REDOW un takımı gibi yada hergece oynadığımız tarık abiler gibi) oyun lobisinden arkadaşlar atmayalım diyoruz ve atmıyoruz.hatta atan oldumu takımımdan kendi adamımı vuruyorum.ama bu o saygı sevgi çerçevesinde karalaştırılıyo.siz burda oyunculuğu gl ye bağlamayın yok efendim GB maçlarında gl yok burdada olmaz olursa oynamayız,siz gl atar şukadar adam vurursunz dediğiniz zaman işler çok değişir.BEN ATIYORSAM SENDE AT.ATMAK İSTEMİYOSAM KİMSEYİ ATMAMAYA ZORLAMA.SONUÇ OLARAK OYUNUN İÇİNDE OLAN Bİ SİLAH NEDEN KULLANMAYIM.OZAMAN İSRAİLDE TANKLARLA FİLİSTİNE GİRMESİN.NEDE OLSA FİLİSTİNDE OKADAR AĞIR SİLAHLAR YOK.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 17:46:01 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

:lol: tamam Halit bişey demiyorum sizin düşüncelerinizle bizimm düşüncelerimiz ve oyun zevkimiz birbirimize uymuyor demekki size maçlarınızda başarılar

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2009, Prş 17:48:43 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

HaLiTR3 yazdı:
son açıklamayı yapıcam ozi;
biz bu gl yüzünden ctr ile düşman olduk resmen.bak şimdi dostum diyosunki gl ile oyun oynandımı şöle olur böle olur şukara kişi ölür vs...eğer ben gl atıyosam sende at.kimse seni yada başkasını tutmuyo.gl ilk oyun açıldığından beri var.hatta şöyle ilginç bi notta söyleyim.ilk zamanlar senin de içinde olduğun dh ekibi ile psturk ekipleri maç yapıyoduk.sen turkopol akere falan hepiniz vardınız.o maçlarda deli gibi gl atıyodu takımınız!bunları unutma.kimse kimsenin gl kullanıp kullanmamasına karışamaz.sonuçta kazanmak için oynuyoruz bazı maçları.ama muhabettimin iyi olduğu kişilerle oynuyosam (örn;REDOW un takımı gibi yada hergece oynadığımız tarık abiler gibi) oyun lobisinden arkadaşlar atmayalım diyoruz ve atmıyoruz.hatta atan oldumu takımımdan kendi adamımı vuruyorum.ama bu o saygı sevgi çerçevesinde karalaştırılıyo.siz burda oyunculuğu gl ye bağlamayın yok efendim GB maçlarında gl yok burdada olmaz olursa oynamayız,siz gl atar şukadar adam vurursunz dediğiniz zaman işler çok değişir.BEN ATIYORSAM SENDE AT.ATMAK İSTEMİYOSAM KİMSEYİ ATMAMAYA ZORLAMA.SONUÇ OLARAK OYUNUN İÇİNDE OLAN Bİ SİLAH NEDEN KULLANMAYIM.OZAMAN İSRAİLDE TANKLARLA FİLİSTİNE GİRMESİN.NEDE OLSA FİLİSTİNDE OKADAR AĞIR SİLAHLAR YOK.

Bu açıklama bayağı iyi olmuş halit.demekki bulup yok etmek yerine atayım baştan alırsam nasip alamassam map te takılayım diyorsunuz...buda sizin tercihiniz.bundan sonrasındada bana laf düşmez.size maçlarınızda başarılar kardeşler..saygılar..tartışmaya gerek kalmadan son noktayı koyduk...

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 7. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 121 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: