|
Zaman: 25 May 2012, Cum 11:53:56
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 02 Nis 2010, Cum 13:34:15 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
|
evet haklısınız
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
kereminho
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 02 Nis 2010, Cum 13:57:53 |
| Amatör Oyuncu |
 |
|
|
COD4'leri elinizden çıkarmadıysanız bi ara nostalji yapalım yahu
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 02 Nis 2010, Cum 14:23:59 |
| Moderatör |
 |
|
ben sattım 
|
|
|
|
 |
|
taymer
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 02 Nis 2010, Cum 15:30:28 |
| Moderatör |
 |
|
Dark_Bela yazdı: Halit birkas sey soylıycem ? -MW2 Sacmalıklarla Dolu- 1-ump denilen silah uzun namludan daha iyi vuruyor.herkesde bu silahı alıp oyuncuyum dıye deli gibi rush yapmaya calısıyor.Yani ump sacma silah dengesi yok 2-Kamuflaj ustunlugu var bazı maplerde oda cok sacma 3-Büyük olan maplerde adam gormek cok zor sniper alan otların icinde hayalet oluyo,kücük olanlarda ise ump ve gl cılgınlıgı var 4-Herkes S&D dahil butun oyunlarda rush cekiyo oyun stratejisi sıfır bence..bunu gibi cok neden var
Yani kaptan asıl performans dusuklugu yasıyan sen degılsın oyun bilmeyenlerde burda oyuncu oluyo denge diye birsey yok haklsın abi ayrıca şu commando denen insan dışı bıçak atma da beni deli edio..yapacağın hiçbişey yok yiyosun bıçağı.ump yüzünden zaten başka silah alamaıyosun ki arada p90 alıyorum ama ump gibi değil onnun kadar rahat öldürmüo ump almak zorunda bırakıyo oyun seni bi yerde.diğer silah ları koymayıp sadece ump de koysalardı olurdu hani şafak o camperlardan da kaynaklanıo yaa ben bu oyunda gördüm bu kadr camper yaaa adam başlangıç yerine yatıyo adam arıyo be kardeşim bu oyunu neden aldın sen ki .D Cod 4 yatacak yer yok ki adam gibi rush atmak zorundasın saklancak yerler belliydi,. bu oyunda ii oyuncu ile kötü oyuncu arasında ki fark ı pek anlıyamıyosun malesef yatan kazanıo .oyunu bilmeyen nuke atıyo gibi vs vs. o yüzden moral bozmaya gerek yok .D
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 02 Nis 2010, Cum 18:44:32 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
HaLiTR3 yazdı: Karpuzcu yazdı: Kaptan onu o kadar kafaya takmaya gerek yok. Önemli olan ciddi maçlar. Ciddi maçlarda da fazlasıyla süpürüyorsun etrafı  saolasın dodom.zaten bu form düşüklülüğünün en büyük nedenide seninle benim görev peşinde koşmamız Kaptan biz defans yapacaz ki, ilerdeki oyuncularımızın kafası rahat olsun, geriyi düşünmesinler. Yada hq almayı, gelen harrier ı indirmeyi düşünmeyecek rush oyuncularımız. Takım oyunu değil mi Örnek: Takımda deli gibi hq alıyorum ki maçlarda bariz belli kill 30 death 60  ama oyun birincisi oluyorum hq alıp hq kapatmaktan  Adam vurmakla falan hiç ilgilenmiyorum onlar başkasının görevi. Zaten o görevi alan fazlasıyla yerine getiriyor. Maşallah Şafak, Mert, Deniz çoşuyor Herkes görevini yaptığı sürece yenilmemiz çok zor olacaktır.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
makara555
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 03 Nis 2010, Cmt 03:06:02 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Mar 2007, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1082 Konum: iZMiR/BURSA
|
ya ben nedense çok sıkılıyom cod6dan.. nedeni iyi oynayamamam da olabilir , ara vermem de olabilir , cod4te ki zevki alamam da olabilir ,oyun seçmede oluşan anlaşmazlıklardaki bekleme de, kimsenin mikrofon açmaması da olabilir... neden çok ama en çok etkileyen MİKROFON faktörrü ve kimsenin oyun beğenmemesi.. kendimize adam gibi rakipler bulsak şöle her oyunu oynayan belki düzelecez. o zaman herkes tüm oyunları oynamak isteyecek sorun ortadan kalkacak.. ama herkes(rakipler) bi HCSD dir gidiyo.. geçmişim ps başına stres atmak için bi bakıyom hcsd haydaaa daha çok stres oluyom.. arkadaş adam öldürmek istiyom ben ya da ölmek istiyom nedir bu bekleme ilk 2yıl zevkli geliyodu ama artık baydı... sıkıldım doğduğum yerde ölmekten.. kaçmak zorunda değilm ben.. yok ordan geçme geçersen tabi ölürsün bıktım böle muhabbetlerden oyun sanki kusursuz, kusurlu olan oyuna b.k atan.. bu arada barış abi dalga geçmiyorum oynayışına hastaydım cod4te en iyi sensin dedğim zamanda dalga geçmiyordum ama cod6da senin de dediğin gibi iyi kötü kavramı belli değil ama ben yine de hayranınım  gördüm ki çok çalışmak da senin gibi olmamı sağlayamıyo artık saldım girmiyorum bile oyuna bu arada ttamer kardeşim bi ara takımını topla da tüm modlarda maçlar yapalım zevkine .. ne zaman bi klan maçı olsa sadece HCSD oluyo kıralım zincirleri aşka kanalım yumalım gözlerimizi soluksuz uçalım göklerde 
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 03 Nis 2010, Cmt 09:41:55 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 20 Kas 2006, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 2140 Konum: KÃBUSLARIN
|
dün oynuyorum herifin biri bıçakla adam öldürüyo ama sadece bıçakla deli gibi koşuyo adama ateş ediyorum ölmüyo elini kolunu sallayarak gelip bıçaklıyo herkesi (özelden küfürü bastım c*ck sucker diye  ) bi baktım rakip takımın en iyi skorunu almış herif MW1'de böyle saçmalıklar var mıydı ?
_________________  PSN id: Nightmare666-82
|
|
|
|
 |
|
-hitman-
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 03 Nis 2010, Cmt 11:45:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 Ağu 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 520 Konum: İzmir
|
Bide adamlar sniper silahını alıyor otomatik olarak üstüde kamufle oluyor deli gibi ordan oraya milleti kesiyorlar  öyle lavuklar cıkıyor arada adam 1 kere bile ateş etmiyor  :D
_________________ Resident evil 'ın yaratıcısı ^SHİNJİ MIKAMİ^ ustamızı saygıyla selamlıyorum 
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 07 Nis 2010, Çrş 15:36:06 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Emre kardeşim dediklerine katılıyorum.Hekezde bi HCSD aşkı var aldı gidiyo başını.Bazen düşünüyorum bu oyun modunu bitek ben mi sevmiyorum.Acaba sorun bende mi diye düşünüyorum.Tekrar tekrar düşünüyorum ama oynayacak mantıklı sebepler bulamıyorum.Çoğu haritada herkez ezbere daha doğardoğmaz bizim çıkışı taramaklar,gl ler atmaklar felan.Zaten haritalar küçük en büyük harita dediğimiz haritalar bile küçük bana göre.Elimimzdeki silahlar zaten çok güçlü.Eee oyunun başında daha 2 adım atmadan ölüyosun.Böyle taktik,yada takım oyunu olmaz ki.Öldüğün zaman tekrar doğamıyosun.Beklemek ayrı dert.Bana diyolar işte gerçek savaş gibi yani ölüyosun ya tekrar doğmama muhabbetini diyo yani.Oldu cnm  .Bence herkezim kolayına geliyo adam vurmak da ondan.Diğer oyunlarda oynayamayanlar hırsını HCSD den çıkarıyo birazda.Al eline ump45 tmm bitti iş. Ben eski takımı makara555 'imi halit 35 'imi çok özledim.Sabotage da yaptıklarımızı muhabettlerimizi özeldim arkadaş.Nerde o günlerrr...  Narış abi üsste mw2 saçmalıkları diye yazmış.Bende hepsine katılıyorum ve eklemek istiyorum.Bi oyunda bu kadar hile yapılır yani.Harita altına girenler sürekli helikopter çağıranlar,prestijlerini fulleyenler...bune yaa böle.ne banlama var ne düzenleme var.6 türk toplanıyoruz karşıya adam gelmiyo.Gelenler oyun başlayınca ya düşüyo yada oyundan çıkıyo.Günde 1 saat kesin beklemekle geçiyo lobyde.3-4 oyunu zar zor oynuyoruz şöle zevkli çekişmeli...
_________________  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 08 Nis 2010, Prş 17:55:53 |
| Moderatör |
 |
|
|
hafta sonuna maç ayarlıyorum tc takımıyla.hardore s&d,sabotage ve hardcore hq oynuycaz.hazır olun
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 08 Nis 2010, Prş 22:59:04 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
herzaman heryerde hazırız 
_________________  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: TR3-AoA Unutulmayanlar, En İyiler....  Gönderilme zamanı: 20 Nis 2010, Sal 16:00:39 |
| Moderatör |
 |
|
kankalarım hadi codaaaaaaaaaa 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|