Harbi yakında 2.5 sene oldu ya, neler neler geçti. Cod 4 çıktığında takımlar kurulunca Halit , Şafak TR2 deydiler, yer olmadığı için açılmıştı. İlk oyuncular Ben ve Kaan abiydik yanlış hatırlamıyorsan. Daha sorna takımları dengelemek için yerler değişti. Canım KAPTANIM Halit geldi, 3 müz hep oynuyorduk, sonra dağılan klanlardan oyuncular geldi. Takım çoğaldı. uzunca bir süre beraber oynadık. Barış abi, Mert aramıza katıldı. En son Deniz geldi. Böyle kaldı kadromuz.
Unutulmaz maç denilince, harbi o 1453 maçı çok fenaydı. Son dakikalar nasıl bağırıyordum, oraya gidin buraya gelin, defansssss
Aslıdan en leri yazmak yerine genel takımı anlatmak istiyorum.
Maç içinde en çok bağıran en çok taktik konuşan benim ona hiç şüphe yok, apartmanı ayağa kaldırıyorum. Defansda yaparım, hele ki HQ lar benden kaçamaz,
Mert, Deniz, Şafak kesinlikle bu 3lü katil. Maç içerisinden bu 3nü salacaksın tamam arkada kalanlar defansda olacak. Gerisini onlar hallediyor zaten. Mert gibi Deniz de baya bi nuke atıyor.
Defans konusunda Kaptan gerçekten çok iyi oynuyor, hele c4 ve claymorelar ile yaptığı tuzaklar hiçbir takımda yoktur kesinlikle. Emre'de defansda her zaman yardımcı oluyor gerçi sarı ışıktan baya uzak kaldı mw 2 ye ama toparlıyor.
Cemal ve Kaan abi ikisi harika pusucu, özellikle sd maçlarda eğer Kaan abi kaldıysa tamam diyorum, ara ki bulasın. Çok kritik yerlerden maç çevirdiği olmuştur. Cemal abiyi mw2 de pek göremiyoruz, ama cod 4 de çıktığı yerler girdiği yerler akıl almaz derece ilginç olmuştur.
Şimdi accuary de kesinlike Gökhan tartışmaya gerek yok, hele ki cod 4 neler neler yapıyordu, kill olarakta her zaman yukarlarda olmuştur. Ama Şafak da bu konuda fazlasıyla iyi. Aslında takımın genelinde kill sorunu yok, herkes her maçta kill yapabiliyor tabi çoşanlar hariç.Gökhan deyince akla Erman'da geliyor, mw 2 de kendisini çok özledik, cod 5 de sağlam oyuncuydu. Askere gitti geldi soğudu valla oyundan.
Barış abi bambaşka, yerine göre oynayabiliyor, bazen kill de görüyorum bazen defansta, birde kulaklığı açsa, sesini unuttuk valla.
Takımda daha çok oyuncumuz var ama mw2 de pek aktif göremedik. Kadir ve Tolga kardeşlerim ikiside amerikada olmalarından dolayı bağlantı sorunu oynatmıyor. Kadir ve Tolga onlarda kill oyuncuları kesinlikle. Ama Kadir'in herkesden ayrıldığı yer espirileri konuşmaları, takımca gülme krizine sokuyor.
Birde Kerem kardeşimizi var, aslında takımda tek sniper kullanan kendisi, en son sesini 2 sene önce duyduk o günden sonra bir daha duyamadık.