|
Zaman: 25 May 2012, Cum 12:02:38
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
ReBRooW
|
Mesaj Başlığı: Re: TrabzonSpor (Ana Başlık+Şampiyon)  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 01:37:52 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
|
ziyaretci yazdı: Hak etmiyor temsil etmeyi. Kim fenermi Hakediyor. Siz Yatın Kalkın Fenerasyona M.Ali Aydınlar Dua Edin O olmasaydı Çoktan küme düşmüştünüz. UEFA gördüğünü TFF göremiyor.. Arkadaş cıkıp Elimizde Delil yok diyor. Sanki TFF gelen bir sürü koli ramazan erzağıydı.. Artı olarak Fenerbahçenin düşmesini zaten istemem Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Galatasaray olucakki Lig güzel olsun.
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: TrabzonSpor (Ana Başlık+Şampiyon)  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 01:48:24 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 10 Ağu 2011, Çrş 16:12:26 Mesajlar: 198 Konum: İzmir
|
|
Fenerin hak ettiğini söylemedim ki ben.Yalnız şuna hala bir açıklık getirilmedi,hala şampiyonluk kupası bizde,süper ligte oynuyoruz ama şl'ye alınmıyoruz.Yani abi ya kupamızı alıcaksınız küme düşürüceksiniz şl'den alıkoyacaksınız ya da hiç birini yapmayacaksınız.He hadi bu neyse Fener yerine Trabzon direk gitti şl'ye,peki Bursaspor'un eleme maçlarını oynaması lazım değil miydi?Uefa Feneri şl'ye almayarak büyük hata yaptı bence.Karıştırdı işleri.Fener gitmiyor trabzon gidiyor,ama bursa eleme maçlarını oynamıyor,nasıl iştir bu yahu!?Dalavereye verdiler ortalığı.
_________________ Oyunlarım:Uncharted:Drake's Fortune İnfamous İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 God Of War 3 Gta 4 Gran Turismo 5 Fifa 10 Bitirdiklerim:İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 Assassin's Creed Brotherhood Uncharted:Drake's Fortune Tr Psn=ziyaretci Uk Psn=ziyalus Us Psn=ziyaretci36
|
|
|
|
 |
|
ReBRooW
|
Mesaj Başlığı: Re: TrabzonSpor (Ana Başlık+Şampiyon)  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 01:58:57 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
|
ziyaretci yazdı: Fenerin hak ettiğini söylemedim ki ben.Yalnız şuna hala bir açıklık getirilmedi,hala şampiyonluk kupası bizde,süper ligte oynuyoruz ama şl'ye alınmıyoruz.Yani abi ya kupamızı alıcaksınız küme düşürüceksiniz şl'den alıkoyacaksınız ya da hiç birini yapmayacaksınız.He hadi bu neyse Fener yerine Trabzon direk gitti şl'ye,peki Bursaspor'un eleme maçlarını oynaması lazım değil miydi?Uefa Feneri şl'ye almayarak büyük hata yaptı bence.Karıştırdı işleri.Fener gitmiyor trabzon gidiyor,ama bursa eleme maçlarını oynamıyor,nasıl iştir bu yahu!?Dalavereye verdiler ortalığı. Dediklerine katılıyorum bir iş yapıyorsa tam yapılmalı. Cıkıp UEFA diyeceklerdi biz bu sene hiçbir takım göndermiyoruz kendi içimizdeki sorunlarımı çözelim seneye tekrar görüşürüz diye. Yada Baştan fenerin En azından Mahkeme Kararı acıklanana Kadar Şampiyonluğunu Tescil etmeyip Gidecek Takımları Baştan belirleyebilirdin. Ve Böylece Bursa`da Şampiyonlar Liginde olurdu. Kısaca M.Ali Aydınlar Eline yüzüne bulaştırdı sonunda`da UEFA Dedi Arkadaşım siz ne yapıyorsunuz Elinizdeki delillere göre Fenerbaşçe şike yapmış. Mahkeme kararıylada bu tescillenir ise. Canınızı yakarım diye. Bu sefer mecbur kaldı Karar almaya. Artık olan oldu. Bu durumdan Hep beraber destek olarak cıkmalıyız. Bu saatten sonra ne fener nede başka takımın Üstüne bu tarz şekilde gitmeye gerek yok. Mahkeme Kararı acıklanır suclu sucsuz ortaya cıkar. Ozaman kadar Tüm takımarımıza destek olup başarılar dilemeliyiz..
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: TrabzonSpor (Ana Başlık+Şampiyon)  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 03:44:18 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 10 Ağu 2011, Çrş 16:12:26 Mesajlar: 198 Konum: İzmir
|
|
Fotoğraf çok ciks de benim o adama felan lafım yok.Tamam doğrudur Fenerlidir ki o adamı aziz yıldırım başkan yaptı.Ben uefa'ya sitem ediyorum.
_________________ Oyunlarım:Uncharted:Drake's Fortune İnfamous İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 God Of War 3 Gta 4 Gran Turismo 5 Fifa 10 Bitirdiklerim:İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 Assassin's Creed Brotherhood Uncharted:Drake's Fortune Tr Psn=ziyaretci Uk Psn=ziyalus Us Psn=ziyaretci36
|
|
|
|
 |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: TrabzonSpor (Ana Başlık+Şampiyon)  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 15:52:31 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
deniz hocam bende üzülerke söylüyorum ki Beşiktaş bu sene çok yanlış işler yaptı hadi 3-4 tane kaliteli Portekizli alırsında takımı Portekizlilerin eline verdi sonlarını hayır etsin bu Carvalhal'i ilk kez duyuyorum adam Gutiyi almadı kadroya ötesi var mı 
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|