Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
Kimisi 4.büyük olarak görmesede herzaman o 4. büyüktü.. Trabzon Spor gücünü gösterdi sonunda.. Fenerbahçe karşısında ter döktü hakkıyla kazandı maçı
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
Kayıt: 05 Ara 2007, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 448 Konum: İstanbul
bir karadanizli ve gs taraftarı olarak trabzonsporu tebrik ediyorum maçın başından sonuna kadar trabzonun üstünlüğünde ve hakimiyetinde geçen bir maç oldu fbnin saman alevi gibi gelişen birkaç etkili atağı ve alexin bireysel yeteneğinden bulduğu gol haricinde hiçbir etkisi yoktu tekrar trabzonu ve taraftarlarını tebrik eder kadıköydeki maçta da aynı tarifeyi uygulamasını dilerim )
_________________ PSN US ID Daywalkertr PSN UK ID Conantr Oyunlarım PES 2012 -GT5-RDR
Biten Oyunlar:A.Creed 1-2/GTA4/Viking/H. Sword/Conan/Mgs4/Uncharted 1-2/Motorstorm/Godfather/Re5/GowIII/Read Dead Redemption
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
zuhahah şu Arşimen e koptum
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
Kayıt: 05 Nis 2009, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 1318 Konum: Bursa
Ölüm Yıldönümü Anısına;
"Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Çe" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya."
Kayıt: 29 Oca 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 792 Konum: Evde
Evet trabzonsporumuz deplasmanda interi 1-0 lık skorla devirmeyi başardı helal olsun diyorum trabzona herkes iş yapamaz dedi trabzon kendine yakışanı yaptı kapağı tam yerine koydu. İnter formsuzdu doğru ama interdi ve kendi evlerindeydiler. Galibiyetle başladık inşallah böyle devam eder
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
Bende bi Galatasaraylı olarak gol olduğunda yerimden fırladım helal olsun Trabzona
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
Rakip isterse En zayıf olsun İsterse harika oynasın isterse cok kötü. Önemli olan Şampiyonlar ligi gibi bir turnuvada 3 Puan Almaktı ve Helal olsun TrabzonSporlu Oyuncu Kardeşlerime Abilerime. Halil Voleyi vurduğunda Evi tam yıkmıştım Gol diye içimde kaldı Derken maçın başından beri hayran kaldığım Celustka beni tekrar havalara ucurdu. Evet İnter formsuzdu ama bu cok önemli değildi for tutsalardı beyfendiler. Bir Galatasaraylı olarak Trabzonspor Kalan maçlarında Canı gönülden destekliyorum Haydı cocuklar güzel bir yıl yaşatın bizlere..
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
Kayıt: 29 Oca 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 792 Konum: Evde
Aynen halilin volesi gol olsaydı keşke ama celustkada çok zor bi vuruşla gol yaptı helal olsun valla cidden iyi transferler yapmış trabzon az parayla özellikle vitek çok tecrübeliydi korneri yaptırdı gol oldu ama maçın kahramanı tolgaydı hele militoyla karşı karşıya kaldığı pozisyonda öldüm resmen inşallah üst tura çıkarız ülke puanına katkımız olur. Bi trabzonlu olarak fenerin interi yendiği maçta da sevinmiştim şimdide. Onlar haçlı formayla geldiğinde vatan millet sakarya başkası yenince babayı aferin. Bi Türk takımı avrupada bizi temsil ediyor siz bu kafayla devam edin
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz