|
Zaman: 25 May 2012, Cum 12:05:08
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2011, Çrş 13:34:42 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Arkadaşlar şahsen kendi çapımda alabildiğim trophyleri topluyorum. Eğer böyle niyeti olan arkadaşlar varsa bu başlık altında yardımlaşabiliriz. Need For Speed Undercover eski bir oyun ama sadece 1 tane trophyim kaldı. Eğer elinde bu oyun olan arkadaş varsa beni ekleyebilir birbirimize yardımlarımız dokunabilir. Sadece bu oyunla sınırlı değil imzamda bulunan sahip olduğum oyunlardan herhangi birinde trophy için yardıma ihtiyacı olan arkadaş irtibata geçebilir, psnimi ekleyebilir.
PSN: Real_DisasteR
En son Real_DisasteR tarafından 29 Kas 2011, Sal 19:54:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2011, Çrş 15:31:40 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 10 Ağu 2011, Çrş 16:12:26 Mesajlar: 198 Konum: İzmir
|
Fifa 2010da online oyunda üst üste 5 galibiyet alınca trophy alıyosun.Geçen gün almıştım Ayrıca hala fifa 10 online oynayan varsa PSN= ziyaretci
_________________ Oyunlarım:Uncharted:Drake's Fortune İnfamous İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 God Of War 3 Gta 4 Gran Turismo 5 Fifa 10 Bitirdiklerim:İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 Assassin's Creed Brotherhood Uncharted:Drake's Fortune Tr Psn=ziyaretci Uk Psn=ziyalus Us Psn=ziyaretci36
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2011, Çrş 18:16:14 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Çocuk oyunuymuş o yaa sen pesteki trophyleri bi gözden geçir istersen;).
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2011, Çrş 18:28:50 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Ne demiş zaza "ben fifa sevmiiiyymmm"  . PES2011de 28 tane trophy var, az var ama öz var öyle her ossuruğa da vermiyor yani. Sırf master ligte 10 sezon faaliyet gösterin trophysi yeter daha ne diyim?=). Abimi oturttum başına dedim on sezon boyunca bu master lig devam edecek;)
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2011, Çrş 21:29:09 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
Trophy felan umrumda değil.Oyundan keyif alıyosam oynarım almıyosam gönderirim çöpe.Ve fifa oynamak pes oynamaktan daha zevkli olduğu için forever fifa
_________________ Oyunlarım:Uncharted:Drake's Fortune İnfamous İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 God Of War 3 Gta 4 Gran Turismo 5 Fifa 10 Bitirdiklerim:İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 Assassin's Creed Brotherhood Uncharted:Drake's Fortune Tr Psn=ziyaretci Uk Psn=ziyalus Us Psn=ziyaretci36
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2011, Çrş 21:50:28 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
Öğrenmicem anasını satıyım.
En son ziyaretci tarafından 15 Eyl 2011, Prş 18:38:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 13:41:12 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Aylar oldu hala doktoru gebertemedim istersen bi buluşalım hacım?
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 13:42:49 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Bide rica etsem çocukça atışmaları sokakta yapsanız beyler? Konunun içine etmişsiniz..
|
|
|
|
 |
|
kaptanado
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 14:05:47 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Real_DisasteR yazdı: Aylar oldu hala doktoru gebertemedim istersen bi buluşalım hacım? tamam ekliyorum şimdi sizi açıksam istediğiniz zaman yapabiliriz
_________________ PSN:kaptanado CoD Black Ops--MW3--FİFA 12--DC Universe Online ''[N]aked [K]ing'' http://forum.donanimhaber.com/m_45933204/tm.htm
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Trophy Yardımlaşmalar  Gönderilme zamanı: 15 Eyl 2011, Prş 18:33:43 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Eyvallah başkan çalışıyorum ben akşamda biyere gidicem biraz geç gelirim ama bu akşam görüşürüz inşallah=). Aslında bu trophy tek oynanınca daha rahat alınıyor alınmasına da birincisi tek başına tırsıyorum ben pentagonun koridor ve labaratuarlarından heyecan yapıyorum:P. Bide kino kadar saran bi harita değil yaw:). Şu uzuuuuunnn cümleyi kuran kardeş bi edit yapta kısalt cümleyi ya sayfanın şaftı kaymış 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|