Zaman: 11 Şub 2012, Cmt 10:05:11

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Trophy yardımlaşması
MesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2010, Cum 09:58:59 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşım bu iş ps-sony.tr'nin işidir.Bu ülkede zaten devletin yapması gerekenleri medya yapiyor.Herşeyin usulü vardır.Hem böyle bir Trophy listesi yapılmış olsa bile,kimileri trophy'lerin yanlış Türkçe karşılıklarını yazarak çok kişininin kafasını karıştıracaktır.Hem konu eski kilitlemeye unutmuşsunuz.

Ellerin nasır tutmuş kederden,
Göklerin alabildiği kadar karanlık,
ve..Uykuya dalmış şarkın beni çağırır bilirim!

Resim
PSN ID - oTToMaN_FighTeR

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 17:04:14 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Her konu noktalandığında açıkcası gidip onu tekrardan bulup kitlemiyoruz fakat belli bir zaman sonra konu amacından çıkarsa, zaten verilmiş cevapların üstüne aynı cevap tekrar tekrar verilmeye başlanır veya bunun gibi durumlar oluşursa forum moderatorünün de kendi muhakemesiyle başlık kilitlenir.

Bu konuya gelirsek zamanında bu işe gönül koyan birkaç kişi oldu eğer siz de az bir miktar da olsa yardım etmek isterseniz yazılarınız ile beraber hala Sait ustama(the_greywolf) veya Burhanmizrak ustama gönderebilirsiniz. Kendileri sizlerle ilgilenecektir. :roll:

Belki bu yazıyı birileri okur da okuyanların içlerinde de böyle bir işe girme arzuları varsa bu yazılanlar onları ateşler umuduyla devam ettiriyorum

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 20:01:55 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ozgurulas yazdı:
Aşağıdaki siteden karşılaştırmalı bir şekilde oynadığın oyunun ne trophy'leri var, senin hangi trophy'in eksik, ne yapman lazım görebilirsin. Listeden bakıyorsun şunlarım kalmış diye, bu fikir de güzel ama gördüğün üzere hayata geçmesi zor..

http://www.ps3trophies.com

Zor değil eğer site yönetimi isterse bu işe bende destek verebilirim 2-3 kişi çıksa zaten devamı gelir playstation da korsan oyun oynanabilseydi zaten bu türkçe trophy meselesi çoktan yapılırdı .

Bu arada bendende bi tavsiye olsun sitenin anasayfasında yayınlıyacağınıza forumda Türkçe Trophy Rehberleri diye bölüm açın insanlar daha rahat trophy rehberleri yazar Ve zor olmassa bi tavsiyem daha var insanlar trophy rehberlerine teşekkür edebilsin mesela bu yabancı trophy forumlarında var 3.000 teşekkürü geçmiş trophy rehberini hazırlayanın avatarının altında kupa oluyor böyle bi ödüllendirmede olabilir , işleme alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler .

Sorularınız İçin Msn'im : Hyperspeed-X5@hotmail.com [ Hafta içi açık değilim ]
| Guitar Hero 5 Trophy Listesini Yayınladım Görmek İçin Tıkla ! |
| Resistance 2 Trophy Listesini Yayınladım Görmek İçin Tıkla ! |
| Tekken 6 Trophy Listesini Yayınladım Görmek İçin Tıkla ! |

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 21:15:46 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Trophy rehberi bölümünün açılabilmesi için önce belli bir adette rehber yazılması gerekmektedir. 3-5 kişi elinden tutup da en azından bir 10-15 rehber hazırlanırsa böyle bir bölümün açılması ön görülebilir. Yoksa sizin de kabul edebileceğiniz gibi yarın bu bölümü açsak siteye girenler içerisine girdiğinde 2 tane oyun trophy incelemesini görse zaten bir daha uğramak dahi istemeyeceklerdir(Ön yargı). Bir bakıma sitemizin içeriklerini ayrı bölümler haline ayıran, genelde onların kendi içlerindeki sayıca çokluklarıdır.

Ödüllendirme meselesine hiçbir şekilde söz söyleyemem tamamen Burhanmizrak ustamın sözü üzerine getirilebilecek bir olaydır. Kendisine iletirseniz yapımını göz önünde bulunduracaktır veya söylemezseniz uygun bir gün kendisini bulduğumda kendim iletirim :wink:

Bu arada sadece Trophy ile sınırlamayın kendinizi herhangi bir inceleme, haber, hile, teknik bir yazı... gibi Playstation ile alakalı istediğiniz yazıyı ana sayfada diğer tüm kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz. Sadece bir mesaj atmanıza bakar. Buradaki tek kısıtlama yazının size ait olmasıdır. Umarım sitemize her üye az da olsa kendilerinden de bir parça yazılarımız arasına koyarlar ve bu güzel topluluğumuzu daha da zenginleştirirler.

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 21:22:31 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

İyi hoş diyosunuz da biz bu incelemelerimizi forumda nereye yazalım çünkü notepade falan yazsak resim koyamıyoruz ben rehberimi resimli vs. yapmak istiyorum .

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 21:32:53 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

Benim önerim önce notepad'de yazınızı oluşturmanız, tamamladığınızı hissettiğinizde the greywolf'e, bana, burhanmizrak'a(O anda forumda hangi editörümüz aktifse) pm(özel mesaj) olarak yazınızı iletmeniz. Özel mesaj atacağınız sırada img kodlarına alarak veya almadan direkt resim linklerini gerekli yerlere paylaşarak yazınızı gönderebilirsiniz. Yazınızı gönderdikten sonra yazınız editörler tarafından incelenip siteye geçilecektir :wink:

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 21:33:22 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

arkadşlar burhan ustam sanırım benden daha müsait şu sıralar benim nefes almaya vaktim yok gibi bir durum söz konusu...

trophy rehberi ahzırlamak isteyen arkadaşlar "sağlam" yazılar ürettikçe site her daim kendilerine yazılarını yayımlama imkanı verecek ve bu konuda destek olacaktır, teknik destek için burhanmızrak ile iletişime geçebilirsiniz...

foruma bir trophy başlığı açmak sorun olmayacaktır ama onun için de Doruk hocamın dediği gibi belirli sayıda trophy listesi olması mantıklı bir öncül koşuldur, şimdilik ps3 oyunları sekmesi bunun için uygundur sanırım...
oreda güncel ve etkin yeterli sayıda rehber birikirse ayrı vbir başlık halini alabilrler...

resim konusuna gelince html kodları destekli mesajlar olduğundan nete bulacğınız resimlerin konumunu ya da pc nizdeki resimleri depo siteleri aracılığıyla konumu aktarark mesajlarda kullanabilirsiniz

benden bu kadar şimdilik..

http://sagulsoy.blogspot.com/
http://about.me/saitgulsoy

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 21:48:18 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Şuan yazmaya başladım PS3 Rehber bölümü varmış oraya açıyorum guitar hero 5 trophy rehberi .

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 21:54:04 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

İsterseniz oraya da açarsınız fakat sitenin ana sayfasına yazı olarak geçmesini istiyorsanız editörlere de mesaj olarak konuyu iletmeniz gerekir.

Genelde kullanıcılar forumda paylaşmayıp direkt olarak ana sayfada yayınlanması üzerine editörlere özel mesaj yoluyla yazılarını gönderirler fakat tercih sizin.

MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2010, Pzr 22:10:07 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Darker yazdı:
İsterseniz oraya da açarsınız fakat sitenin ana sayfasına yazı olarak geçmesini istiyorsanız editörlere de mesaj olarak konuyu iletmeniz gerekir.

Genelde kullanıcılar forumda paylaşmayıp direkt olarak ana sayfada yayınlanması üzerine editörlere özel mesaj yoluyla yazılarını gönderirler fakat tercih sizin.

Anasayfada yayınlanması mantıklı gelmiyo çünkü bence anasayfa çok iç bayıcı ve dikkat bile etmiyorum direk foruma giriyorum kimsenin gidipte anasayfada trophy listesine bakıcağını sanmıyorum şöyle bişey olabilir anasayfada yana büyük resimler çıkıyor inceleme falan diye eğer adminler beğenirse trophy rehberimi oraya koyabilir ama bana forumda olması daha mantıklı geliyor .

Bu arada yanlışlıkla sekme değiştirirken trophy rehberi yazdığım sayfanın x tuşuna bastım sinirim alt üst oldu , kurtarma yolumuz varmı ?

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz