Zaman: 25 May 2012, Cum 12:11:49

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Hangisini Kullanıyorsunuz?
 A-Türknet  13%  13%  [ 1 ]
 B-TTnet  50%  50%  [ 4 ]
 C-Smile Adsl  25%  25%  [ 2 ]
 D-Süper Online  0%  0%  [ 0 ]
 E-Biri Adsl  0%  0%  [ 0 ]
 F-Uydunet  13%  13%  [ 1 ]
Toplam oy : 8

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: TTNET Fiber (GİBİ) İnternet
MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 01:30:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

valla kardeşim dopingi aradığımda 16 mb i bile sorunsuz alabilirsiniz diyolar ama 8mb i veremiyo dangalaklar

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 04:14:54 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

SÜPER ONLINE kulanıcısıyım sırf FIBER oldugu ıcın aldım ne yalan soylım yurt dısından Bulgarıstandakı sıteden fılımlerı .1 mb ıle ındırıyorum cok memnunum ttnet ı kulanan kuzenım arkadaslarım bıle super onlıneye gececektı ama alt yapsıı olmadıgı ıcın sıtelerınde olmadı TTNET kulanan arkadasım msn den konusuyodu arkadasları ıle lımıtsız olan netıne exstradan para odeyen ılk olsa gerek 49 tl lık net 90 tl gelınce anında SMAILE gectı super onlıne ye gecıcek bu hafta ve ev telıne de turk telekom gıbı vergı koymuyolar ne konusursan o.Ha sakın yanlıs anlamayın Benı bılen bılır bayagı zamndır yurt dısında egtım goruyodum ,ordakı netı burdakı net ıle kıyaslarsak ordakı net tavana vurrduru burdakını:) ama super onlıne fıber olması beni cezb ettı ve baglatırdım hatta kotalı ıdı kotasız yaptırdım sırf oyun lar ıcındı.Ama habıre fılım ındırınce ve hızlı ınıncede fılımler begendım netı 1 aydır hemn hemn kulanıyorum herkezede tavsıye edrım.TTNET turk telekomun muydu neydı habıre arıyolar turk telekoma baglı tel onu gecırmedım super o.neye yok cart tarıfesı ındırımlı yok curt tarıfesı,ındırımle ya kısacası hep bu yonden aılemın canı yanı habıre yuklu tel parası geldı ve TTNET e ıtıbarım yok.

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 05:00:21 
İnceleme Editörü
Kullanıcı avatarı

''Limitsiz'' adıyla insanlara okadar paraya tarife satıp, ama çaktırmadan 50 gb limit koyup, bunun aşımında hız düşürmeye gitmek, düpedüz dolandırıcılıktır.

Gece gece sinirlendim. Yeter artık. 2 mb sınırsız kullanıyorum. 65 lira ödüyorum her ay. Bu kadar para alıp arkasında bu kadar tatminsiz müşeri kitlesi bırakan başka bir firma yoktur.

Sırf internetim yüzünden maddi olarak çok sıkıntıya giriyorum. 1-2 ay faturayı geciktirdim. 65 yerine benden 93 lira aldılar. Ne şimdi bu ? Hırsızlık değil de ne ? Taahhüt yapmışım 2 yıl. Böyle olucağını bilmiyodum. Bikaç ayım kaldı. Biter bitmez kaçıcam. Yeteri kadar çaldılar paralarımı.

Gram haketmiyorlar aldıkları paraları. Haram etme lafını hiç sevmem. Ama verdiğim her bir kuruş.. neyse...

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 05:50:19 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

beyler rekabet yokki ucuz olsun kaliteli olsun ttnet tekel bu konuda(superonline fiber heryerde olmadığı için).Mesela gsm operatörlerindeki gibi 3-4 şirket olsa o zaman değişir işler ama tek bir altyapı,o da zaten dandik seneler önce çekilen bakır hatları,tek bir şirket ne olacakki adamların kafa rahat eğer internet kullanacaksan onlardan alacan onlardan almasan bile onlara kazandırıyoruz altyapı onların çünkü diğer firmalar slot alıyorlar müşteri artınca böyle bir ortamda, bu zihniyette çalışan bir şirketin kaliteli hizmet vermesi için bir neden yokki adamlar az yatırım yapsalar bile işi götürüyorlar.Megabiti hızı bırakalımda şu yurtdışı çıkışlarımızı kuvvetlendirseler bari , o iyi olsa 2 megabitte yeter.Keşke TTnet in zihniyeti değişse verdiğimiz paranın hakkını sonuna kadar verseler bizde helal olsun desek ama nerdeee!!

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 13:17:40 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

beni benden alan olay, telefondaki ablanın internet sitelerinde limitsiz yazan tarifenin 50 gb kotalı olduğunu itiraf etmesinden hemen sonra söylediği cümledir "zaten 50gb ı dolduramazsınızki!"
o an zaman mekan herşey birbirine giriyor bende,
neyse sakin olmak lazım.

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 13:43:08 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ya imdi küfür edecem de buraya uygun değil bir alay şerefsiz ne olacak. Dopingdeki adama bir düzine küfür ettim tamam anladım dosya oluşturduk falan filan. Birde çıkamıyorsun lanet şey. Ya telekom o da ayrı bir şerefsiz. Ben telin nosunu bile bilmiyorum beni 29 luk pakete abone etmişler sanki konuşan varda. Birde utnmadan bana en uygun paket oymuş diyor. Gidip Yunanistandan çeksem neti daha şerefli. Adamlar küfürü iltifat kabul ediyor

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 14:15:17 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

TTNET ten herkezın canı yankısa benzıyo,dıyorumya cevremedıklerınde boyle canı yandı herkez degstırdı ben sansa S.onlıneye gectım ha suana kadar sorun yasmadım ılerde ne olur bılmıyorum 50 gb mı asamazmısın asammak ne kelıme ben su ana kadar bg dekı uye oldugum sıteden bır suru oyun fılım ındırdım berkı 100 gectım 15 hunde:=) ıcıme de korku dustu arkadaslar netın hızını duusrmek neyı nesı ındırınce bu ne ya boyle bır sey Turkıyede duydum ılk kez Bulgarıstanda,20 tl leva aynı sey sınırsız ınterner 20mb en pahalısı 45 tl 50 mb bıt burda ben sınırsız yaptırdım 10mb lık 49 tl uhh dıyom yuh dıyom baska bısey demıyom koskoca ulkenın absurt sırketleerı,bukadar kalıtesız net olmaz dıyorum,en pahalı net bızde ,en pahalı benzın bızde,en pahalı vergıler yuzunden araclar da satısta gene bızde bu Turkıeymın halı ne olacak,geldım vatanıma cok mutluyum aılemın yanındayım ,kız arkadasım burda hersey guzel ama su sacma sapan net rezılıgı ılerde daha da sacma boyutlara yol alacaga bernzıyo yok kota yok moottaa bıktık arkadas barı netıme dokunma sana ne benım gırdıgım sıteden erısım ozgurlugum ulasım ozgurlugumu kısıtlama,neymıs su sıte sakıncalı ımıs bu sıte de sansurlu ımıs yahu devletımın ınsanları hangı ulkede bunlar var var bılıyorum ırana gıden mımar dostum anlatıyo bana bızde ıranmı oluyoruz ne ?

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 14:47:30 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bilmeyenler için yazayım telefonda verdiğiniz tahüt (yanlış yazmış olabilirim) olayının hiçbir yaptırımı yoktur. ama ben "üyeliğimi sonlandırmak istiyorum" derseniz size hemen "ama tahüt vermişsiniz" diyeceklerdir.
bu kadar dolandırıcı şahsiyetsiz bir politika izlemek artık ne yazıkki doğal geliyor bu firmalara. shabani nonda'nın bacağı gibi ceza yemedikleri için bu politika çok uzun süre devam eder.

tek yapmanız gereken telekom şubesine gidip dilekçe vermektir. tabi indirimli ödediğiniz ayların farkını ödemeniz gerekiyor.

arkadaşımla gayrettepe'den anlattığım işlemi yaptık. şirket politikasının saçmalığı orda da açıkça görünüyor.
yeni abone olanlar kedi köpek muamelesi görüyor. onu ordan al şuraya götür ,ver çekil bekle tarzı saçma diyalogların içinden geçip arkada iptal işleminin yapıldığı yere geçtiğinizde gayet ılıman işinizi hemen halletmeye çalışan insanlarla karşılaşıyorsunuz.(fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorlar yanlış anlamayın)
bu manzarayı gördükten sonra zaten mantık çerçevesinde taleplerde bulunmak değil hayal kurma yetimi bile kaybediyorum ne diyeyim.

MesajGönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 15:30:35 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

adil kullanım kotası ile ilgili şunu söylicem,arkadaşlar izmirde okuyor 8mbit sınırsız var hani 25 gb adil kullanım kotası olan.Evde 4 kişiler herkes bişiler çekio netten 100 gb ı geçiyo adamların kota ama hızını kesmiyorlarmış.Söylenene göre bu kotaya bölge bölge bakıyorlarmış.Eğer bulunduğunuz bölgeye bağlı santralden çekilen veri miktarı belli bir sınırı geçmiyorsa düşürmüyorlarmış hızınızı.Ama bu sadece bir duyum resmi bir bilgi değildir.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: