|
Zaman: 25 May 2012, Cum 12:11:49
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: TTNET Fiber (GİBİ) İnternet  Gönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 01:30:46 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
|
valla kardeşim dopingi aradığımda 16 mb i bile sorunsuz alabilirsiniz diyolar ama 8mb i veremiyo dangalaklar
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı: Re: TTNET Fiber (GİBİ) İnternet  Gönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 05:00:21 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
|
''Limitsiz'' adıyla insanlara okadar paraya tarife satıp, ama çaktırmadan 50 gb limit koyup, bunun aşımında hız düşürmeye gitmek, düpedüz dolandırıcılıktır.
Gece gece sinirlendim. Yeter artık. 2 mb sınırsız kullanıyorum. 65 lira ödüyorum her ay. Bu kadar para alıp arkasında bu kadar tatminsiz müşeri kitlesi bırakan başka bir firma yoktur.
Sırf internetim yüzünden maddi olarak çok sıkıntıya giriyorum. 1-2 ay faturayı geciktirdim. 65 yerine benden 93 lira aldılar. Ne şimdi bu ? Hırsızlık değil de ne ? Taahhüt yapmışım 2 yıl. Böyle olucağını bilmiyodum. Bikaç ayım kaldı. Biter bitmez kaçıcam. Yeteri kadar çaldılar paralarımı.
Gram haketmiyorlar aldıkları paraları. Haram etme lafını hiç sevmem. Ama verdiğim her bir kuruş.. neyse...
|
|
|
|
 |
|
depeche
|
Mesaj Başlığı: Re: TTNET Fiber (GİBİ) İnternet  Gönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 13:17:40 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 20 Mar 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 209 Konum: Istanbul
|
|
beni benden alan olay, telefondaki ablanın internet sitelerinde limitsiz yazan tarifenin 50 gb kotalı olduğunu itiraf etmesinden hemen sonra söylediği cümledir "zaten 50gb ı dolduramazsınızki!" o an zaman mekan herşey birbirine giriyor bende, neyse sakin olmak lazım.
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: TTNET Fiber (GİBİ) İnternet  Gönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 14:15:17 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
|
TTNET ten herkezın canı yankısa benzıyo,dıyorumya cevremedıklerınde boyle canı yandı herkez degstırdı ben sansa S.onlıneye gectım ha suana kadar sorun yasmadım ılerde ne olur bılmıyorum 50 gb mı asamazmısın asammak ne kelıme ben su ana kadar bg dekı uye oldugum sıteden bır suru oyun fılım ındırdım berkı 100 gectım 15 hunde:=) ıcıme de korku dustu arkadaslar netın hızını duusrmek neyı nesı ındırınce bu ne ya boyle bır sey Turkıyede duydum ılk kez Bulgarıstanda,20 tl leva aynı sey sınırsız ınterner 20mb en pahalısı 45 tl 50 mb bıt burda ben sınırsız yaptırdım 10mb lık 49 tl uhh dıyom yuh dıyom baska bısey demıyom koskoca ulkenın absurt sırketleerı,bukadar kalıtesız net olmaz dıyorum,en pahalı net bızde ,en pahalı benzın bızde,en pahalı vergıler yuzunden araclar da satısta gene bızde bu Turkıeymın halı ne olacak,geldım vatanıma cok mutluyum aılemın yanındayım ,kız arkadasım burda hersey guzel ama su sacma sapan net rezılıgı ılerde daha da sacma boyutlara yol alacaga bernzıyo yok kota yok moottaa bıktık arkadas barı netıme dokunma sana ne benım gırdıgım sıteden erısım ozgurlugum ulasım ozgurlugumu kısıtlama,neymıs su sıte sakıncalı ımıs bu sıte de sansurlu ımıs yahu devletımın ınsanları hangı ulkede bunlar var var bılıyorum ırana gıden mımar dostum anlatıyo bana bızde ıranmı oluyoruz ne ?
|
|
|
|
 |
|
depeche
|
Mesaj Başlığı: Re: TTNET Fiber (GİBİ) İnternet  Gönderilme zamanı: 14 May 2011, Cmt 14:47:30 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 20 Mar 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 209 Konum: Istanbul
|
|
arkadaşlar bilmeyenler için yazayım telefonda verdiğiniz tahüt (yanlış yazmış olabilirim) olayının hiçbir yaptırımı yoktur. ama ben "üyeliğimi sonlandırmak istiyorum" derseniz size hemen "ama tahüt vermişsiniz" diyeceklerdir. bu kadar dolandırıcı şahsiyetsiz bir politika izlemek artık ne yazıkki doğal geliyor bu firmalara. shabani nonda'nın bacağı gibi ceza yemedikleri için bu politika çok uzun süre devam eder.
tek yapmanız gereken telekom şubesine gidip dilekçe vermektir. tabi indirimli ödediğiniz ayların farkını ödemeniz gerekiyor.
arkadaşımla gayrettepe'den anlattığım işlemi yaptık. şirket politikasının saçmalığı orda da açıkça görünüyor. yeni abone olanlar kedi köpek muamelesi görüyor. onu ordan al şuraya götür ,ver çekil bekle tarzı saçma diyalogların içinden geçip arkada iptal işleminin yapıldığı yere geçtiğinizde gayet ılıman işinizi hemen halletmeye çalışan insanlarla karşılaşıyorsunuz.(fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorlar yanlış anlamayın) bu manzarayı gördükten sonra zaten mantık çerçevesinde taleplerde bulunmak değil hayal kurma yetimi bile kaybediyorum ne diyeyim.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|