|
Zaman: 25 May 2012, Cum 12:42:29
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
BulutS
|
Mesaj Başlığı: Tv Ps3 Uyumsuzluğu..  Gönderilme zamanı: 13 Şub 2009, Cum 00:42:36 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 23 Nis 2008, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 574 Konum: Istanbul
|
|
Şimdi arkadaşlar , bir arkadaşım heves le ps3 aldı. Bundan önce 106 ekran vestel bir lcd yada plasma tv almıştı modelinden emin değilim ama öğrenicem. Şimdi arkadaşlar sorun şu. Arkadaş TV ye Ps3 ü HDMI kablosu ile bağlayınca (kablo kaliteli) sadece HD görüntü alıyor, ama SES hiç çıkmıyor "0" yani. Vestel teknik servis bu olay üzerine eve geldi ve Blueray player ile HDMI kablosu üzerinden bağlantı yaptılar. Ve tv den HD görüntü ve ses aldılar. Aynı şekilde PS3 SOny Serviste bir TV ye bağlanarak HD götünyü ve ses elde etti. Arkadas böyle bi tv de scart girişi ile ps3 oynamak zorunda kaldı ve baydı. Sattı satıcak ps3ünü. Şimdi bu TV ile LCD niye kaynaşamadı bi fikri olan vamrı arkadaşlar. Yardımınız dokunursa çok sevinirim.
Saygılar , Sevgiler..
_________________ Samsung 32" LCD - PS3 80gb NTSC-J
We Love PES&WE! Since 1995.
|
|
|
|
 |
|
uTku
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Şub 2009, Cum 00:44:21 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Oca 2009, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 1173 Konum: İzmir
|
|
ilginç! başka kabloyla denedinizmi
aklıma tek bu geliyor.uyumsuzluk olmamalı.
_________________ Oyunlarım: GT5 Little Big Planet PES 2010 Resistance FOM Dead Space
Bitenler:GT 5,GTA4,Timeshift,Uncharted,LBP,Assasins Creed,Mirror´s Edge,COD4,Bioshock,killzone2,wolverine,MGS4,UFC2009,uncharted 2,Dirt 2,Midnight Club L.A,Assasins Creed 2,Call of Duty MW2,Bioshock2
Sistemim:PS3 40gb Pal,LG w2261vp Full hd monitör,Philips Spa2300 ses sistemi
|
|
|
|
 |
|
BulutS
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Şub 2009, Cum 00:59:27 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 23 Nis 2008, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 574 Konum: Istanbul
|
|
Dostum , 1.5 senelik ps3 kullanıcısıyım bildigim herseyi deneyim. Gene o sesi o makinden çıkaramadım. Kablo dada sorun yok blueray playerı o kablo ile baglamıstk.
_________________ Samsung 32" LCD - PS3 80gb NTSC-J
We Love PES&WE! Since 1995.
|
|
|
|
 |
|
OguzGuner
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Şub 2009, Cum 01:14:40 |
| Turnuva Organizatörü |
 |
Kayıt: 19 Oca 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 965 Konum: Kayseri-Bolu-İstanbul
|
|
BulutS, Ps3ün teknik ses çıkışında sorun olabilirmi diycem ama ondada yoktur heralde
şöyle yapsın
ses sistemi varsa onla alsın sesi ya da avdan alsın :S
_________________ İnandığın şey yanlış olsa dahi yap.Yanılırsan denemiş olursun,haklı çıkarsan eşşiz olursun.
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Şub 2009, Cum 01:39:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
OguzGuner, olm avdan nasıl alacak sesi hdmi dan görüntü alırken, hdmi görüntü ayrı kanal av ayrı kanal...
acayip sinir bozucu bir durum vallaha....
şimdi bende de pes aldığımda saçma bir sorun olmuştu şöyle aştım; bir deneyin belki işe yarar...
görüntüyü hdmi dan alırken sesi analog olarak scartdaki ses kablolarından alın (alın ama nasıl becerecekseniz artık pc üzerinden mi alırsınız; yana bi 37ekran tv koyup ona mı takarsınız scartı amfi ye mi takarsınız size kalmış  sesi duyun yani )
sonra tekrar audio ayarlarından hdmi verin sesi...
olursa dua edin olmazsa kahredin  şansınıza artık...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re:  Gönderilme zamanı: 15 Haz 2011, Çrş 21:36:59 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
the_greywolf yazdı: OguzGuner, olm avdan nasıl alacak sesi hdmi dan görüntü alırken, hdmi görüntü ayrı kanal av ayrı kanal... acayip sinir bozucu bir durum vallaha.... şimdi bende de pes aldığımda saçma bir sorun olmuştu şöyle aştım; bir deneyin belki işe yarar... görüntüyü hdmi dan alırken sesi analog olarak scartdaki ses kablolarından alın (alın ama nasıl becerecekseniz artık pc üzerinden mi alırsınız; yana bi 37ekran tv koyup ona mı takarsınız scartı amfi ye mi takarsınız size kalmış  sesi duyun yani ) sonra tekrar audio ayarlarından hdmi verin sesi... olursa dua edin olmazsa kahredin  şansınıza artık... Sait hocam PES 2011 de ses ıle ılgılı nasıl bır sorun yasadın? cunku pes2011 de bende bı sorun yasadım da daha dogrusu Evren kardesımz bu konuda bızı baya bı aydınlattı.Hocam PS3 u acınca PES2011 ı takıyorum oyuna gırıyo bazen ses olmuyo bazende ses oluyo neden boyle yapıyo dıye baya bı dusundum,sonra benım dıjıturk uydu cıhazı ıle lcd tv nın frekansında bı cakısma oluyomus yanı soyle hocam,malum lıg tv habıre guncelme yolluyo ve uydu devamlı bı update modunda ve gecen gunlerde uydu cıhazının fısını cektım ses devamlı gelmeye basladı hanı dıger tv den de boyle olsa anlıcam sadece bu son aldıgım tv de bu oldu.İşin ozu acaba bu arkdasta boyle bı sorun yasıyo olabılecegınden konuya boyle bı ivme kattım,eger lcd tv den ses alamıyosan optıcal bı ses sıstemı almak sart olucak ve av goruntu ıle hdım goruntu kesınlıkle mukayese edılemez ama neden boyle yapıyo merak konusu DVI cıkısı mı sade var yoksa tv de yoksa exstra hdım larda mevcutmu?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|