|
Zaman: 25 May 2012, Cum 12:52:37
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
crazy_rb
|
Mesaj Başlığı: Uncharted 2: Among Thieves ( Ana Başlık )  Gönderilme zamanı: 06 Eyl 2009, Pzr 10:43:22 |
| Haber Editörü |
 |
Kayıt: 19 Mar 2008, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 2042 Konum: Almanya
|
Forumda gezindim ancak böylesine kaliteli bir oyunun ana başlığının olmadığını görüp hemen açayım dedim. Uncharted 2: Among Thives bildiğiniz gibi, 2007 yılında raflarda ki yerini alan PS3'ün önemli Exclusive'lerinden biri olan Uncharted: Drake's Fortune'nun devamı niteliğinde ki oyun. 13 Ekim'de Amerika'da, 14 Ekim'de Avrupa'da raflarda ki yerini alacak oyunun Multiplayer Demo'sunun çıkış tarihi 29 Eylül günü olarak, dağıtımcı firma Sony tarafından açıklandı. ( Haber linki )
Bu başlığı açmamın sebebi, oyun hakkında görüşlerinizi, fikirlerinizi beyan etmek içindir. Oyun hakkında herşeyi burada konuşabiliriz...
_________________ PS3 60 GB PAL + PS3 Slim 120 GB PAL - Sony Bravia 32"
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Eyl 2009, Pzr 11:59:28 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
oyun bence tek kelimeyle mükemmel bu oyunu alıcaz kafaya koyduk.ama sevmediğim bir yanı oldu.uncharted drake's fortune ile arasında özellik bakımından pek bir fark yok.nası desem silahlar oynanış tarzı.ama grafiksel yönden baya bir fark var.bu oyun mükemmel olucak sonuçta SONY yapıyor.kötü bi oyun yapsa hem kendisini hemde kendi makinasını(PS3) rezil eder.
saygılar... devamı gelecek 
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
losiange
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Eyl 2009, Pzr 13:47:08 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 06 Tem 2009, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 136 Konum: izmir
|
Ayrıca oyunda eski oyuna göre çok büyük bir fark var:MULTIPLAYER...  ayrıca bazıları coop olcak diyor ama bilmiyorum.Ama oyun kesinlikle süper olcak orası kesin.
_________________  uncharted,GTA4,MGS4,Killzone2,LBP,FIFA09,lNFAMOUS,RES5,Motorstorm2,Resistance2,Genji, F1,Mirrors Edge,RaC,
|
|
|
|
 |
|
mircolak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Eyl 2009, Pzr 18:09:23 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 14 Ara 2006, Prş 01:00:00 Mesajlar: 404 Konum: izmir-kirsehir
|
ilk oyunu başından kalkmadan bitirmiştim.bunu da öyle yapıcam  oyunu heyecanla beklememe rağmen ancak şubat tatilinde oynayabilicem.
_________________ BİTEN OYUNLAR:WANTED,KILLZONE 2,COD 5,DEAD SPACE,JAMES BOND,SIREN,BATTLEFIELD:BC,BOURNE,DARK SECTOR,RAINBOW SIX VEGAS 2,ARMY OF TWO,RAINBOW SIX VEGAS,HEAVENLY SWORD,DARKNESS,RESISTANCE:FOM
|
|
|
|
 |
|
ReBRooW
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Eyl 2009, Pzr 18:22:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
|
|
ilk oyunu cok geç tanıştım neden böyle bir hata yaptığımı defalarca kendime sordum.. İlk oyun beni cok etkilemişti cok zevkli bir oyundu. kesinlikle 2. oyun süper ötesi olacak..
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
|
|
|
|
 |
|
crazy_rb
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 07 Eyl 2009, Pzt 09:57:11 |
| Haber Editörü |
 |
|
|
1. oyunu tam 3 kere bitirdim ama doyamadım hala, çünkü tartışmasız PS3'ün en iyi Exclusive'lerinden biri. Uncharted 2, 1. oyundan çok daha iyi ve sürükleyici olucak. 1. oyunun eksisi Multiplayer modlarının olmayışıydı ancak Naughty Dog, doğru hesaplama yapıp oyuna Multiplayer koyarak hem oyuna uzun ömür kattı hem de oyunla alakası olmayanların bile ilgisini çekebilecek hale getirdi. Bakalım, 13 - 14 Ekim'de büyük şölen var...
|
|
|
|
 |
|
uTku
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 07 Eyl 2009, Pzt 10:36:27 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Oca 2009, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 1173 Konum: İzmir
|
|
Ana başlığımızda oldu.eline sağlık crazy_rb.Bende merakla bekliyorum.ön siparişte verdim.biran önce gelsin artık.demodada patlama yaşanıcak.herkes dörtgözle bekliyodur.ancak ben single oyuncusu olark multi bi demoyla karşılaşmak istemezdim.genede co-op varsa little big vs tarzında harikaa olucak.sitece geçeriz bölümleri artık
_________________ Oyunlarım: GT5 Little Big Planet PES 2010 Resistance FOM Dead Space
Bitenler:GT 5,GTA4,Timeshift,Uncharted,LBP,Assasins Creed,Mirror´s Edge,COD4,Bioshock,killzone2,wolverine,MGS4,UFC2009,uncharted 2,Dirt 2,Midnight Club L.A,Assasins Creed 2,Call of Duty MW2,Bioshock2
Sistemim:PS3 40gb Pal,LG w2261vp Full hd monitör,Philips Spa2300 ses sistemi
|
|
|
|
 |
|
losiange
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 07 Eyl 2009, Pzt 11:10:04 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 06 Tem 2009, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 136 Konum: izmir
|
|
Ya oyundaki coop nasıl olcak ofline mı online mı olcak?
_________________  uncharted,GTA4,MGS4,Killzone2,LBP,FIFA09,lNFAMOUS,RES5,Motorstorm2,Resistance2,Genji, F1,Mirrors Edge,RaC,
|
|
|
|
 |
|
crazy_rb
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Eyl 2009, Prş 23:58:15 |
| Haber Editörü |
 |
|
|
uTku, Eğer yanlış hatırlamıyorsam aylar önce yaptığım bir haber de Multiplayer yanında Co - op olacağınıda belirtmiştim, büyük ihtimal de vardır.
Konumuz günceldir, hatırlatayım 29 Eylül'de oyunumuzun Multiplayer Demo'su yayınlanacak. Gözümüz, kulağımız Demo'da...
|
|
|
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eyl 2009, Cum 00:03:08 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
|
Mw 2 ile birlikte bu yıla damgasını vurucağını düşünüyorum.. ilkinden çok daha büyük bir etki yaratcağına inanıyorum.
ilki benim için ps3'ün en iyi 2 oyunundan biriydi.. 2. si de şüphesiz böyle olucak inşallah.
Çünkü Naughty Dogsa söz konusu endişeye gerek yok..
---
>GÜnlerdir fifanın demosu bekleniyo.. Ama crazy_rb, nin de hatırlattığı gibi uncharted'ın demo tarihi yaklaştı.. ve en çok sabırzıslanmamız gereken demolardan biri..
|
|
|
|
 |
|
raistlin713
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eyl 2009, Cum 00:04:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 19 Eyl 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 1029 Konum: stalingrad...
|
|
açık ara en iyi exc. olacak bu kaçınılmaz. hikayeyi geliştirmeleri ve kaldığı yerden devam ettirmeleri çok güzel. efsane olacağını düşünüyorum...
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eyl 2009, Cum 00:13:27 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
|
raistlin713, kesinlikle katılıyorum. .
nazara inanmam.. ama genede çok iddalı olmak istemiyorum..büyük de konuşmayı sevmem ama..
işin açığı Efsane olucağından şüphem yok.. ve Ps3te nasıl oyun yapılır bunun dersini vericeğini düşünüyorum..
zira ucnharted : Drake's fortune'u ilk ps3üme taktığımda ''işte ps3 bu'' demiştim..
bana bunu dedirten ilk oyun..
En son The_Joker tarafından 11 Eyl 2009, Cum 00:39:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
|
|
 |
|
crazy_rb
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eyl 2009, Cum 00:34:42 |
| Haber Editörü |
 |
|
Gökhan abi'ye %180 katılıyorum, şimdi size oyunun en iyi oyun olduğunu kanıtlamak için aldığı ödülleri aktarıcam ;
Game Criticis Awards tarafından aldığı ödüller ;
En iyi Show
En iyi Konsol oyunu
En iyi Aksiyon ve Macera oyunu
IGN'den aldığı ödüller ;
En iyi PS3 oyunu - PS3
En iyi grafik teknolojisine sahip oyun -PS3
En iyi Multiplayer deneyimi - PS3
Mükemmel grafik ödülü - PS3
En iyi grafik - Genel
Gamespot'tan aldığı ödüller ;
En iyi grafikler
En iyi PS3 oyunu
1UP.com'dan aldığı ödüller ;
En iyi Show
E3'ün en iyi PS3 oyunu
X - Play'den aldığı ödüller ;
Show oyunu
En iyi PS3 oyunu
Gamespy'dan aldığı ödüller ;
PS3'ün Show oyunu
GAMEPRO'dan aldığı ödüller ;
Altın Madalya
Game Trailers'dan aldığı ödüller ;
En iyi Grafikler
En iyi TPS ( Third - Person Shooter )
Yahoo Games'den aldığı ödüller ;
E3 2009'un en iyisi
Crispy Gamer'dan aldığı ödüller ;
En iyi PS3 oyunu
Games Radar'dan aldığı ödüller ;
Çok şaşırtıcı ve harika Demo
4 - 11 Mania'dan aldığı ödüller ;
En iyi PS3 oyunu
En iyi aksiyon oyunu
Go Online Games'den aldığı ödüller ;
En iyi PS3 başlığı
Platform Nation'dan aldığı ödüller ;
Show oyunu
En iyi Konsol oyunu
En iyi aksiyon ve macera oyunu
Gördüğünüz gibi dünyanın ödülüne layık görüldü, bu da tartışmasız çok çok iyi bir oyun olduğunun kanıtıdır. 1. oyunu oynamayanların acele etmesini öneririm, zira çok şey kaçırıyorlar...
Oyunun resmi web sitesinde hikayesi yazıyor, güzel bilgiler bulunuyor. Kaynağımda orasıdır, buradan ulaşabilirsiniz...
|
|
|
|
 |
|
Freshmind
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eyl 2009, Cum 01:14:50 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 16 Haz 2008, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 632 Konum: İstanbul
|
Uncharted 2'yi grafiksel olarak yapım sürecinde gören bir dergi editörü aynen şunları söylemişti...
" Bu güne kadar ps3'ün gücünü Killzone 2 temsil etti ve birçok teknik açıdan pc platformuna özel Crysis , xbox 360'a özel Gears of War 2 ile karşışaltırıldı... Hepsinin artıları eksileri ön plana çıkan detayları ve birbirlerine tasladıkları üstünlükleri vardı ama Uncharted 2'deki grafik ve teknik alt yapı bu oyunların karşılaştırmalarını tarihe gömecek cinsten.. "
Bende sanıyorum ki God of War 3 gelene kadar en iyi exc. oyunumuz Uncharted 2 olacak... İlk oyunu beğenmiştim ama pek hoş anılarımız olmadı.. Ps3'ünün teklediğinin belirtisi olan ilk sesleri bu oyunu oynadığım sırada almıştım... Yine nadir görülen kilitlenme , donma gibi problemleri bir Gta IV birde Uncharted'ın ilk oyununda görmüştüm... Temennimiz her yönü ile daha iyi bir exc...
Saygılar, sevgiler...
Bu arada crazy_rb, başlık için eline sağlık + oyunun çok fazla ödül aldığını biliyordum ama bu kadarınada pes yani.. Uncharted 2'yi oynamadan ps3'ü elden çıkarmak yok 
_________________ PSN:Realmind
Xbox360 ntsc-j
Sony Ps3 60gb Pal
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|