Zaman: 25 May 2012, Cum 13:03:43

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Üyeler ve forum hakkında mutlak okuyun lütfen
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 20:58:10 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Şimdi bir zamandan beri üyeyim foruma.Çokta keyif alıyorum forumda bulunmaktan ama son zamanlarda forumda hoşgörü eksikliğinden dolayı çok şikayetçiyim.Bazılarınız biliyorsunuz çoğunuzdan büyüğüm.Abiniz sayılırım.ELimden geldiğince mesajlarımda kırıcı olmak yerine yapıcı olmaya çalışıyorum ama bazı üyelerin hoşgörü eksikliği gün be gün beni üzmekte.Şimdi isim yada başlık vermeden birşey anlatacağım size...

Bir başlıkta konuşuyoruz fikirlerimizi düşüncelerimizi yazıyoruz ama bir bakıyorum özele mesaj...Hakaret vs.Ya arkadaşlar söyleyeceklerinizi forumda söyleyin paylaşalım.Birbirimizi tenkit edelim ama kırmayalım.İlla bende cevap mı vereyim.İlla bende küfür mü edeyim özel mesaj yolu ile?Böyle birşey yok.Forum kurallarını hepimiz okuyalım ve bence daha hoşgörülü olalım.Bize uymayan fikirleri tartışalım.

Forum yöneticilerinede bir mesajım var.Bu kadar katı olmayın.Biliyorum insanla uğraşmak en zor şeydir ama gelin bir forum dışı konu başlığı açın ve bir moderatör koyun.Emin olun çok daha keyifli tartışmalar forumlar olacaktır.Ama dikkat ediyorum yöneticilerde sıkılmış bazı şeylerden ve bir mesaja hemen ceap olarak biz bunu yaptık...Kilit.Yapmayın.Bakın bazı forumlarda şu vardır.Araştır forumda var deyip kitlerler.Ozaman üye almamak lazım.Forumun amacı destek olmak.Yoksa o öyle bu böyle ona kilit buna kilit diyerek sadece istenilen konulara ve başarıya ulaşmak mümkün değil.Umarım dikkate alırsınız.Saygılarımla.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 21:07:32 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

stranger71, Konu dışı için Burhan abi ek site yaptı buraya yapılınca neler olduğu görüldü yönetici adına konuşmak gibi olmasın ama gerçekler bu. Ayrıca ona buna kilit olduğunu nerden çıkardın bir üye olarak soruyorum abi?

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 21:11:18 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

crazy_rb, ek site hangisi?

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 21:18:12 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

crazy_rb yazdı:
stranger71, Konu dışı için Burhan abi ek site yaptı buraya yapılınca neler olduğu görüldü yönetici adına konuşmak gibi olmasın ama gerçekler bu. Ayrıca ona buna kilit olduğunu nerden çıkardın bir üye olarak soruyorum abi?

Sevgili crazy gördüklerim bunlar tek tek şukonu bu mesaj demeyeceğim.Aslında bu bir suçlama değil.Sitem daha çok.Ben bu siteyi çok seviyorum.Çok samimiyim bu konuda ve biraz daha farklılık olsun istiyorum.Yardımcı olabileceksem herhangi bir konu hakkında emin olun elimden geldiğince bende yardımcı olmaya çalışacağım.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 21:22:08 
Haber Editörü
Kullanıcı avatarı

stranger71, Saygısızlık etmiş olmiyim gerçekten abimsin çünkü bi başlıkta yaşını söylemiştin. Abi ben bu konuda daha fazla konuşmuyorum çünkü yetkim yok aşıyo hatta kusura bakma. Yukarıda söylediklerim yetkimin üstü hatta. :wink:

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 21:29:02 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

stranger71, çok haklısın şimdi burda isim vermiyim semi-pro olduum zmanlar banada çok oluyodu bu fakat yetkilerimle bu kadar yazabiliyorum fazlasıyla gereksiz adam var bu konu hakkında yani çok haklısın gerçekten

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 22:03:02 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

valla sgerçeketen güzel site ben çok beyendim. şuanda en iyi türkçe kaynaklı ps sitesi burası. ben burdan başka güzel siteye da rastlamadım. bu rada kurallara gelince her sitenin kendine ait kuralı vardır biz bu kurala uymak zorundayız.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 22:17:17 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ya bence abi çok haklsın o tür şeyler bana olmadı ama öyle yapanlar vardır muhakka sen dediğine göre herkes erkek gibi lafını ortaya koysun pm ile olmuyor bu işler ben bu forumda ağzımı hiç bozmadım kımseyı kırmadım kucuk dusurmedım cunku bu forumda o kadar kanı sıcak ınsan varkı burhan abimden başlasam taa lebrona kadar sonra wholet var sonra daha neler neler vitamin c de var butun yonetıcılerde aynı sekılde saysam bıtmez yanı bu tur kırıcı olaylar ınsanlıgımıza zarar vermekde bu site artık aile ortamı gibi kıymeti bilinmeli lütfen arkadaşlar kurallarra uyalım büyüklerimize saygılı küçüklerimize sevgili olalım

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2008, Çrş 22:43:53 
Hile & Ekran Görüntüsü Editörü
Kullanıcı avatarı

abi dediklerinde haklısın ama burhan abi konu dışı bölümünün neden kapandığını açıklamıştı ve biz sorun etmedik ve burhan abi kapatmakta haklıydı.abi sende sorun etmedin onu ima etmeye calısmıyorum ama dediklerinde çok haklısın kötü sözler vesayre.ben kimseyi üzmediğimi düşünüyorum eğer üzdüysem birini özür dilerim ve üzzdüğüm kişi varsa buraya yazsın

Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2008, Prş 00:35:48 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

podolski-94, sen kimseyi üzmedin dostum ama şu taklitlerimiz varya isimlerimizin benzerleri ne var sa onlarda var

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2008, Prş 15:35:52 
Kullanıcı avatarı

evet katılıyorum sana banlanıpta yeniden üye olanlar var ner deretleri anlamıyorum

Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2008, Prş 15:58:10 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

benim taklitim var shakan :Ss. :x

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2008, Prş 16:00:58 
Kullanıcı avatarı

o lar a ya dönüşüyor :) benimde taklitim çıkarsa padolski-94 olur

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2008, Prş 16:01:25 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

stranger71.abi sonuna kadar haklısınız.bu yaz benımde başıma gelmişti bikaç kişiyle bi arapça kelime yazdım diye defol burası iranmı falan filan hakaretler etmişlerdi bazen pmden yazıyorlardı şimdi hiçbiri yok abi.siz yine abiliğiinizi yapınabicim.inşallh anlarlar hatalarını

“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2008, Prş 16:04:29 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ya neler oluyo neler ben bi yazıyı görmedim diye ana avrat küfür yedim bu aralarda biri durmadan sataşıyo ama napıcan binbir çeşit insan var birine hoop desen iş büyüyo

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: