Jedah yazdı:
Öncelikle emeğine sağlık diyorum psturksercan denemelerin güzel olmuş fakat sesini yeterli bulmadım yani diksiyonun biraz zayıf ve anlatımlarında vurguların zayıf biraz heyecanlı çıkmış ve amatörce olmuş anlatıım =)Video inceleme yapacaksanız sesi ve diksiyonu düzgün daha net anlaşılabilecek bir arkadaş olmalı şahsi görüşüm bu birde önceden yapacağınız yorumu bir tex haline getirip sakin ve orta şiddetli bir ses tonu ile okuyup ara yerlerde oyuna ait müziği dinlettikten sonra yoruma devam ederseniz daha faydalı olur.Şimdilik bu kadar gözüme çarpanlar başarılar.
Yazdığınız tüm eleştirileri not alıyoruz arkadaşlar. Sesimin berbat olduğunu kabul ediyorum

Ancak yoğun bir dönemde olduğumuz için, editör arkadaşlar da daha çok dergi çalışmaları yaptığı için ve programı şimdilik sadece ben bildiğim için iş bana düştü. Şunu da açıklayayım; video ve ses çekimi birlikte yapılmıyor arkadaşlar. Önce haber hazırlanıyor, sesli kayıt yapılıyor. Daha sonra HD çekimler yapılıyor. Daha sonra sesler filitreleniyor. Çekilen video uygun yerlerden kesiliyor ve ses kayıtları saniyeler düşünülerek videoya ekleniyor. Sonra da sesli yeni video kayıt yapılıyor ve hosta yönlendiriliyor.
Daha net anlatayım, yukarıda izlediğiniz 2 video haber yaklaşık 8 saatte hazırlandı arkadaşlar. Çünkü HD kalitede 2 dakikalık bir video yaklaşık 60MB yer kalplıyor ve bunu edit edip tekrar kaydetmek yaklaşık 2 saat sürüyor. Ancak dediğimiz gibi bunlar bahanemiz değil, tabiki bu işe başkoyduysak daha iyisini yapmalıyız. Madem buna odaklandık, daha iyisini hazırlamak zorundayız.
Öncelikle ses dağılmasını engellemek için stüdyo kuruyoruz henüz bitmedi. Ayrıca kaliteli bir mikrofon da aldık. Bu kayıt programını da tamamen kavradıktan sonra, hem daha hızlı, hem daha pratik hem de daha net bir video haber sunumu yapacağız ve ben tabiki daha çok kitap okuyacağım ki, diksiyonumu düzelteyim. Bir diğer konu ise sunumdan sonra videodaki seslerin yükselip azalması ve bugün de programda o sorunu çözdük sanıyorum. Diğer incelemelerde buna daha çok dikkat edeceğiz. Amacımız sitenin tüm içeriğinde yani incelemeler, haberler, rehberler ve öğreticiler de video sunumunu yüzde 60 lara çıkarmak. Böylece daha akılda kalır ve daha faydalı bir paylaşım yapacağımıza inanıyoruz.
Yukarıda da yazdığım gibi tüm eleştirileri not ettim, hiçbirini görmezden gelmeden ve kendimizi geliştirerek çalışmalara devam ediyoruz. İlgi için teşekkürler arkadaşlar.