önemli not: ücretli bir iş değildir; yazarına ücret veren bir e-dergi görmedim zaten daha. Ametör bir ruhla profesyonel işler ortaya koymaya çalışacağız. Hep birlikte erişeceğimiz hedef; her bir yazarımız için ileride "ben yazmıştım" diyebileceği bir refernas teşkil etmek.
e-dergi projemize davetlisiniz…
Davetiyeniz ve proje hakkında detaylı bilgiyi alt linkteki davetiyemizden edinebilirsiniz.
http://sagulsoy.googlepages.com/DAVETYE.pps
Bilgisayarında ofis ya da Powerpoint olmayanlar için davetiye içeriğini özetlersem…
HEDEF YAZAR KİTLESİ
*üniversite mezunu ya da hâlihazırda üniversite okuyan, kalemine güvenen ve bu ülkede olup bitenler hakkında söyleyecek sözü olan yazarlar arıyoruz.
*Lise gençliğimizden kalemine güvenen ve benim de söyleyecek sözlerim var, beceririm bu işi diyen gençleri arıyoruz.
PLANLANAN DERGİ İÇERİĞİ, KONULAR VE ALTBAŞLIKLAR
KÜLTÜR – SANAT – ALTERNATİF KÜLTÜR
*Edebiyat ( Kitap incelemeleri, Yazar Röportajları )
*Sinema-Televizyon ( Film İncelemeleri,Dizi İncelemeleri,TV programı incelemeleri )
*Müzik ( Albüm İncelemeleri, Röportajlar, T.Halk Müziği – Rap müzik – Rock
*Diğer Sanatlar ( Sanat Tarihi, Oymacılık, vb. )
*Alternatif Kültür ( Anime başta olmak üzere yazarların yönelecekleri başlıklar )
DÜŞÜNCE
*Yorum (Siyasi Yorum, Güncel yorum, Genel Fikir)
*Din ve Tasavvuf
*Felsefe ve Sosyoloji
SPOR
*Futbol ( Süper Lig, GS, FB, BJK, TS ve diğer büyük organizasyonlar )
*Basketbol ( TBL, NBA ve diğer büyük organizasyonlar )
*Alternatif Sporların Tanıtımları
Mizah ve Eğlence
*Karikatür ( Soyut, Somut ve her tür mizah )
*Oyun Dünyası ( Brovser Oyunları, PC Oyunları, Konsol Oyunları Tanıtım ve İncelemeleri )
*Eğlence ( Fıkra, Resim, Hikaye )
EK OLARAK
Yazmaya talep olduğunuz bir konu varsa, bunu bize bildirmeniz yeterli. Gerekli ayarlamalar yapılacaktır. Düşünen, yazan ve üreten bir Türk Gençliği hedefimizdir.
BAŞVURU İÇİN
Bir word sayfasına Ad-Soyad ve eğitim durumunuzu içeren kısa otobiyografi, iletişim bilgileri, hangi konu ya da konularda yazmak istediğinizi bildiren bir yazı hazırlayıp bize iletmeniz yeterli.
Demo ( tanıtım ve deneme ) sayımızı 1aya kadar çıkartacağımız için yazmayı düşündüğünüz köşe ve konuyla ilgili kendinizi ve konuyu, gelecekte neler yazacağınızı; kısaca yol haritanızı ve kendinizi okura tanıtan bir ya da iki sayfalık word yazısıyla başvuru yaparsanız çok daha verimli olur.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
E- mail :
yenigirisim@gmail.com
msn:
yenigirisim@windowslive.com
GÖSTERECEĞİNİZ İLGİ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER