|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 08:11:45
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Yeni mod arkadaşlar sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 11:18:09 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2052 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Sitemizin forum kısmında görevlendirilmek üzere bizimle çalışabilecek 5 arkadaş arıyoruz. Özverili azimli ve birşeyler paylaşmayı seven arkadaşlarımızı davetimize çağrılarını bekliyoruz..
Göreve seçilecek olan mod arkadaşların görevi; -Forum başlığı altında paylaşımlar yapmak, (örneğin Efsanevi oyunlar => FIFA konusunda haberleri ve ekran görüntülerini videoları paylaşacak) -Forum başlığı altında başlıkları düzenlemek, -Forum başlığı altında taşınması gereken konuları taşıma -Forum başlığı altında tartışma çıktığında mesaj temizliği yapmak
Mod alınacak forum başlıkları 1-Fifa 2-PES 3-Filmler 4-PS3'e özel oyunlar - Exclusive 5-PS3 Hakkında ve Sorularınız
Mod olarak görev almak isteyen arkadaşlar şu bilgileri doldurup, özel mesaj ile bana göndermeleri rica olunur.. Adı ve soyadı; Yaşı; Hangi forum başlığında görev almak istiyorsunuz; Hangi konsolları var; Referansları; PHPBB3 kullanım bilgisi;
Önemli notlar; -Mod arkadaşlar sadece seçtikleri forum başlıklarında görevli olacak, forumun genelinden sorumlu olmayacak... -2 haftalık deneme süresinden sonra etiketinizde mod olarak belirtilme yapılacak. -Görevini kötüye kullanan modlar ile yollarımızı hemen ayıracağız. (Örnegin; hava atmak ve ego tatmini yapmak, üyeleri kelimeleri ile rahatsız etmek )
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 11:53:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Hayırlısı olsun burhan bey umarım yararlı kişileri playstationturk ailesine katarız 
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 12:33:44 |
| Site Kurucusu |
 |
|
DRAGUNOVİC yazdı: Hayırlısı olsun burhan bey umarım yararlı kişileri playstationturk ailesine katarız  inşallah, içerik yazılarımız olarak kaliteyi her zaman en üst seviyeye taşımak istiyoruz. Forum da da aynı politika ile güzel paylaşım yapan arkadaşları aramızda görmek isteriz...
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 12:39:03 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2759 Konum: TR3
|
teknik bilgim olsa seve seve atılırdım bu işe en azından büyük başlıkla konu açanlara bu gıcık olmazdım ama ben editör olsam site karışır 
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 12:54:16 |
| Site Kurucusu |
 |
|
HaLiTR3 yazdı: teknik bilgim olsa seve seve atılırdım bu işe en azından büyük başlıkla konu açanlara bu gıcık olmazdım ama ben editör olsam site karışır  Halit seni konu dışı bölümüne mod yapacağım sözün vardı...
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 12:58:29 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2759 Konum: TR3
|
|
adamım yap alla evde boş durmaktan sıkıldım iyice:D
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
leb23ron
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 13:14:29 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 21 Nis 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 766 Konum: psn:bpurde
|
|
valla benimde teknik bilgim olsa bende pes konusunda seve seve katkıda bulunmaya çalışırdım siteye:) pes modarotörümüzü heyecanla bekliyoruz:)
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2010, Prş 17:23:31 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2972 Konum: World of SoulCalibur
|
Arkadaşlar teknik bilgim yok falan demeyin. Sorun olursa bana bir pm atın yada bilmediklerinizi hemen yardım ederim. Hertürlü teknik bilgide ben size yardım ederim. 
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 27 Ağu 2010, Cum 11:02:45 |
| Site Kurucusu |
 |
|
|
Başvurular için bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz...
Mod olarak demene süresi verilecek olan arkadaşların isimleri şu şekilde oluyor... TAYMER: Fifa leb23ron: PES bhdr84: Filmler ozgurulas: Türkçe Trophy Rehberi
Görevleriniz en geç 3 gün içerisinde verilecek. Açılacak konu başlığında da bir konuşma ortamı yaratacağız. iletişimimizi oradan kurabiliriz... Şimdiden ekibimize hoş geldiniz diyorum...
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 31 Ağu 2010, Sal 12:06:24 |
| Site Kurucusu |
 |
|
|
Arkadaşlar bu gün içerisinde yetkilerinizi vereceğiz. Yeni sunucu felan derken biraz geciktik. Bu başlık altında iletişim kurabiliriz...
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Forum kısmımıza Modarotör alımı yapılacaktır  Gönderilme zamanı: 31 Ağu 2010, Sal 12:11:19 |
| Site Kurucusu |
 |
|
teknik bilgi çok önemli değil, çok kolay bir kullanımı var. Mod arkadaşların forumda kaliteli paylaşımları yapmalarıda gerekli, bu teknik bilgiye değilde ilgiye bakıyor 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|