Şimdi forumda korsan haberleri yasak olduğunu hepimiz biliyoruz fakat JB yada cfw ile yeni çıkan pek çok oyunu oynamak mümkün olduğu için haliyle forum yöneticileride duyarlı olmaya çalışıyorlar ama son zamanlarda bakıyorum önüne geçilemediği için hafiften müseama gösterilmeye başlandı gibi.

Bence böyle de olmalı.Kim nasıl oynamak isterse onun tercihidir.Kimseye karışamayız.Dolayısıyla ben JB araftarı biriyim.Online oynamadığım içinde benim için bu bulunmaz bir fırsat oldu.Şimdi...
Bu yeni oyunlar sapır sapır fixlenmiş şekilde internete dağılıyor.Dead Space 2 ,LBP,Mindjack gibi.Şimdi bakıyorum.Bu oyunların konuları yok.Oynayan yok.Herkes oynuyorda sesinimi çıkartmıyor yoksa kimse indirmiyor ve ilgilenmiyor mu?Hayır indirmiyor ve ilgilenmiyorsa şunu üzülerek söylüyorum ki bence kısır kalıyor konular.Bir call of duty ye takılmış gidiyoruz valla forumda.Onlarca,yüzlerce oyun var halbuki.Acaba forum yaş ortalamasının ve herkesin online oynaması,oynamak istemesi mi diğer oyunlarını yada JB konularını çok fazla gözardı bırakıyor.Neyse darılmaca kırılmaca olmasın ama kısaca şunu sorayım...Forum bana çok kısır gelmeye başladı.Devamlı foruma takılan biri olarak acaba ben mi yanılıyorum?Umarım ben yanılıyorumdur.

...Ben de başka türlü çözdüm olayı.