Zaman: 25 May 2012, Cum 13:50:46

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Yeni oyunları oynayanlar yok mu?
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2011, Sal 09:24:14 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Şimdi forumda korsan haberleri yasak olduğunu hepimiz biliyoruz fakat JB yada cfw ile yeni çıkan pek çok oyunu oynamak mümkün olduğu için haliyle forum yöneticileride duyarlı olmaya çalışıyorlar ama son zamanlarda bakıyorum önüne geçilemediği için hafiften müseama gösterilmeye başlandı gibi. :) Bence böyle de olmalı.Kim nasıl oynamak isterse onun tercihidir.Kimseye karışamayız.Dolayısıyla ben JB araftarı biriyim.Online oynamadığım içinde benim için bu bulunmaz bir fırsat oldu.Şimdi...

Bu yeni oyunlar sapır sapır fixlenmiş şekilde internete dağılıyor.Dead Space 2 ,LBP,Mindjack gibi.Şimdi bakıyorum.Bu oyunların konuları yok.Oynayan yok.Herkes oynuyorda sesinimi çıkartmıyor yoksa kimse indirmiyor ve ilgilenmiyor mu?Hayır indirmiyor ve ilgilenmiyorsa şunu üzülerek söylüyorum ki bence kısır kalıyor konular.Bir call of duty ye takılmış gidiyoruz valla forumda.Onlarca,yüzlerce oyun var halbuki.Acaba forum yaş ortalamasının ve herkesin online oynaması,oynamak istemesi mi diğer oyunlarını yada JB konularını çok fazla gözardı bırakıyor.Neyse darılmaca kırılmaca olmasın ama kısaca şunu sorayım...Forum bana çok kısır gelmeye başladı.Devamlı foruma takılan biri olarak acaba ben mi yanılıyorum?Umarım ben yanılıyorumdur.

Mesaj Başlığı: Re: Yeni oyunları oynayanlar yok mu?
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2011, Sal 11:11:08 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ben GT5 yeni aldım bide Bayonetta aldım ikisininde süresi geçti ama napiyim finaller vardı anca alabildim vede daha korsana geçmedim ama çok yakında geçmeyi planlıyorum vay be daha orj çıkmadan korsanı nette ha puff korsan olsa şimdiye çok tan oynardık hepsini :D

MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011, Çrş 03:14:11 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Aynı muhabbetler donanimhaberde de dönüyor. Sadece burası ile ilgili değil. JB nin dışında artık herkes burdan arkadaşlarını yaptı, psn den konuşuyorlar. Buda olabilir sanırım :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011, Çrş 03:56:12 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

orjinal kültürü senelerdir istediğim bişeydi ps3 le oturdu (film kitap vs zaten orjinal kullanırım) bi yazılım meselesi kaldı onun için de bütçem elvermiyor şuan halihazırda lisans olmasa bile öğrenciyim sonuçta...

jb ve türevleriyle ilgilenmiyorum, biz fifa ile online vaktimizi dolduruyoruz ve kafa dengi arkadaşlıklar kurduk idare ediyoruz, ekibin yaş ortalaması 30 desem ve ciddi manada iş mesaisi olan da kişiler olduğunu söylesem başka oyunlara fazla vakit bulamamaktayız ki bırakın muhabbeti dönsün...

ben müsamaha gösterilmesine de karşıyım hala... kültürel anlamda geri dönemem... 3 yıldan sonra olmaz...

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011, Çrş 04:33:41 
Turnuva Organizatörü
Kullanıcı avatarı

the_greywolf yazdı:
orjinal kültürü senelerdir istediğim bişeydi ps3 le oturdu (film kitap vs zaten orjinal kullanırım) bi yazılım meselesi kaldı onun için de bütçem elvermiyor şuan halihazırda lisans olmasa bile öğrenciyim sonuçta...

jb ve türevleriyle ilgilenmiyorum, biz fifa ile online vaktimizi dolduruyoruz ve kafa dengi arkadaşlıklar kurduk idare ediyoruz, ekibin yaş ortalaması 30 desem ve ciddi manada iş mesaisi olan da kişiler olduğunu söylesem başka oyunlara fazla vakit bulamamaktayız ki bırakın muhabbeti dönsün...

ben müsamaha gösterilmesine de karşıyım hala... kültürel anlamda geri dönemem... 3 yıldan sonra olmaz...

Ben düşürüyorum ortalamayı :).

MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011, Çrş 11:36:53 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

iso isimli siteye erisemiyorum ve oyunlarin boyutlari cok buyuk bunlarla ugrasmaktan oyun
oynayamiyorum, iyimi oldu kotumu hala anlayamadim..
sanirim ps3'un orjinal gunlerini ozluyorum simdiden..

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: