|
Zaman: 25 May 2012, Cum 14:07:50
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
bahti111
|
Mesaj Başlığı: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 11 Mar 2011, Cum 23:53:22 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
.jpg) |
Kayıt: 20 Kas 2010, Cmt 21:06:22 Mesajlar: 34 Konum: commander
|
selam arkadaşlar hepimiz illa zombie oynuyoruz ama elalemin aptal sağtal insanlarıyla adam 5 dkde revive yapamıyo düşünün bende düşündüm biz hepimiz toplanıp 4 erli gruplarla zmbie yapalm her grubun 1.si çıksın bi üst tura onlarda 4lüden 1. üst tura en iyi 4 kişiyi böylece seçeriz benim psn:bahti111 ekleyin oynayalım (bu arada dominationda iyiyimdir haberiniz olsun kapışalım bigün )
_________________ psn:bahti111 ekleyin black ops ve brotherhood için
|
|
|
|
 |
|
kaptanado
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 16 Haz 2011, Prş 17:51:03 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
1. olanların çıkması çok saçma adil değil birine raygun gelir diğerine m14  tabi 1. olur en çok katkı sağlayan grup içinde oylama ile seçilmeli
_________________ PSN:kaptanado CoD Black Ops--MW3--FİFA 12--DC Universe Online ''[N]aked [K]ing'' http://forum.donanimhaber.com/m_45933204/tm.htm
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 16 Haz 2011, Prş 18:16:33 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Dostlar 1. 2. felan bilmemde zevkine oynuyosanız skor yapalım diyorsanız elden geldiğince iyi zombi çarpışırım. kulaklığım vs. var. zaten bahti111 isimli arkadaş bende ekli ne zaman isterseniz varım..
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 16 Haz 2011, Prş 22:12:51 |
| Site Admin |
 |
|
Ben katılırım zevkine ama, Real Disaster ile düşe kalka oynarız biz 
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
Yengec1907
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 17 Haz 2011, Cum 04:41:51 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
beyler zombide rekor kırmak istiyorsanız gelın  kinoda solo 36 multi 28 yaptım oda diyer heriflerin oynayısından tek basıma o kadar oluyor  eger guzel bir grub kurarsak 4 kisilik sağlam bir grub. bi 50yi buluruz sıralamaya gireriz. gerçekten sağlam oynayanlar eklesın yengec1907 Real_DisasteR sen bende eklısın bi sen çağrıyorsun bi ben çağrıyorum bi yapamadık  yarın sabah 3-4ten (o saate uyanıyoruz cunku  ) saat 7ye kadar kuzenımle açıgız. 2 kişiyiz yanı yanında sağlam birini getir yapalım bizdede mikrofon var. ama harita paketi yok bi alamadım gitti. kino oynarız.
_________________  CLAN = Bullets of Revenge®Barışta, Oğullar Babalarını, Savaşta İse Babalar Oğlullarını Gömer. (Croesus)Videolar= http://www.youtube.com/user/TheYengec1907/videos
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 17 Haz 2011, Cum 13:59:38 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
god of war yazdı: Ben katılırım zevkine ama, Real Disaster ile düşe kalka oynarız biz  Ama haksızlık ediyosun başkan seninle oynarken ne oluyosa oluyo=). Sorun bendemi diye solo takılıyoru cayır cayır. Başka arkadaşların bağlantısıyla oynarken lag mag olmuyo senle oynarken takılıyo e bide şans=). Dedim ya maymunu atmışsınız yolumun üstüne zombiler tam önüme birikti maymun patladığı gibi hayatta kalanlarda benim üstüme=) Yengec1907 yazdı: beyler zombide rekor kırmak istiyorsanız gelın  kinoda solo 36 multi 28 yaptım oda diyer heriflerin oynayısından tek basıma o kadar oluyor  eger guzel bir grub kurarsak 4 kisilik sağlam bir grub. bi 50yi buluruz sıralamaya gireriz. gerçekten sağlam oynayanlar eklesın yengec1907 Real_DisasteR sen bende eklısın bi sen çağrıyorsun bi ben çağrıyorum bi yapamadık  yarın sabah 3-4ten (o saate uyanıyoruz cunku  ) saat 7ye kadar kuzenımle açıgız. 2 kişiyiz yanı yanında sağlam birini getir yapalım bizdede mikrofon var. ama harita paketi yok bi alamadım gitti. kino oynarız. Güzel kardeşim ne zaman bi oyunda olsam sen çağırıyosun inşallah fırsat olur bigün yaw mesela bu akşam=)
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 17 Haz 2011, Cum 17:29:29 |
| Site Admin |
 |
|
Real Disaster, hocam senin varlığın yeter banada aynısı oluyor 4 çekim gücü var ama anlık takılıyor. Sendeki takılmayıda fark ediyorum, aslında oyun aynı anda takılıyor. Ama ben tek başıma oynarkende yapıyor bu takılmayı, sistemle ilgili birşey galiba. Yoksa çekim gücümüz tam ya da 3, o da gayet iyi oluyor, bence şans bizimki 
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 17 Haz 2011, Cum 18:28:42 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Bide şu yayı ya da bıçağı bulabilsemde trophyi yapabilsem bi çıkmadı sandıktan gitti yaa 
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 17 Haz 2011, Cum 18:29:10 |
| Site Admin |
 |
|
|
Ne zaman online olacaksan yapak hacı?
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 17 Haz 2011, Cum 18:32:56 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: zombie klanı  Gönderilme zamanı: 18 Haz 2011, Cmt 15:13:35 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
aslında bu oyunlar eğlence için.Bir adam dünya çapında testte 1. olsa bile od 7 de 1lvl i aşamıyo.O tabire salak,aptal demiyelim.  yani pek uygun olmaz yani yapamıyo ya da beceremediği bir şeydir
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|