Valencia teknik direktörü alexfb10 Zurafa 1.Ligi Dergisine röportaj verdi ve çok önemli açıklamalarda bulundu :
Valencia teknik direktörü alexfb10 yaptığı açıklamada , taraftarların kendilerinden şampiyonluk beklediklerini bildiklerini ve bunun için vargücüyle çalıştıklarını söyledi.Öncelikle takım olarak iyi bir futbol ortaya koyuyoruz.Son oynadığımız marsilya maçlarında takımımın çok iyi bir durumda olduğunu gördüm.Takım olarak ayağa iyi pas yapıyoruz.Amacımız hem hızlı futbol , hemde göze hoş gelen bir futbol sergilemek.Ve sezon başından bu yana bunu başardığımızı düşünüyorum.
Soru :Çok kaliteli oyuncularınız var eğer oyuncularınıza bir teklif gelirse bunları değerlendirirmisiniz ?
- Açıkçası bu tür sorulara cevap vermek istemiyorum.Bir oyuncu neden satılır ? Kulübün para kazanması için.Şu anda gerçeken çok formda ve iyi oyuncularımız var .Örneğin Soldadoya real madridin talip olduğu yazılıyor,çiziliyor.Bize gelen bir teklif yok ancak mümkün olduğunca elimizdeki oyuncuları kadromuzda tutmak istiyoruz.Çünkü biz hedefleri olan bir takımız.Önemli bir rakam gelmediği sürece oyuncularımızın hiç biri satılık değildir.
-Soru :Yıllardır süren bir şampiyonluk özlemi var Valencia nın.Bu sene iyi bir başlangıç yaptınız.Eğer şampiyon olursanız , valencia yı şampiyon yapan ilk Türk hoca olarak tarihe geçeceksiniz?
-Evet.İnşallah şampiyonluk hedefimiz gerçekleşir.Çünkü bunu hakediyoruz.Tabiiki burda sonuçda ülkemide temsil ediyorum.Türkiyede insanların en azından hakkımda olumlu şeyler söyliceklerinden emin olacağım.
-Soru :Şampiyonluk yolunda en güçlü rakibiniz ?
-Açıkçası 4 takım var bildiğiniz gibi.Ancak şu ana kadar oynadığımız takımlarda bizi en çok fenerbahçe zorladı diyebilirim.Umarım biz şampiyon oluruz ama olamasakda fenerbahçe olursa üzülmem.

)gülüyor
-Seneye ayrılacağınız konuşuluyor ?
Şu anda yok öyle bişey.Daha henüz herşey yeni başladı.Daha yapacak çok şeyimiz var.Eğer bizi burada başarısız görüyorlarsa zaten bizimle paylaşılır ve bizde gerekeni yaparız.Ancak dediğim gibi şu an burda olmaktan gerçekten mutluyum.
-Hakemleri başarılı buluyormusunuz?
Ben bir teknik direktör olarak hakemleri yorumlamak pek istemem.Çünkü ben bir futbol adamıyım hakemlerinde zaten yorumlaması gereken insanlar var.Ben bu konuda pek konuşmak istemiyorum açıkçası çünkü eğer konuşursak bu bir polemik konusu olur.Ben kendi takımımdan başka yorum yapmam.
-Hocam çok teşekkür ederiz ,keyifli bir röportaj oldu başarılar dilerim.
Ben teşekkür ederim.İyi çalışmalar.